Clickmed
programare rapida la medic

Ce stațiune balneo-climaterică recomandați?

Diverse
Intrebare postata de Pieporus cu 13 ani in urma

În luna august a acestui an (2010), împreună cu părinții mei aș dori să mergem la o stațiune la tratament (aici în România). Precizez că eu sufăr de hemipareză stângă (probabil congenitală), analiza RMN din 2004 dezvăluind chist arahnoidian de pol temporal stâng cu abiotrofie cerebrală și zone de demielinizare. Diagnosticul mamei este: insuficiență mitrală (deci probleme cardiace), iar tata e hipertensiv și suferă cu nervii. Îmi puteți recomanda o stațiune adecvată ? Cu respect,
Pieporus

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce stațiune balneo-climaterică recomandați?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

bani pentru vacanta (acum 13 ani)

Castigi bani cu 6 lei..descriere eu am facut 3000.00 de lei in 3 saptamani!!! e randul tau!functioneaza!!!! singurul care functioneaza cu adevarat!!! articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1.00 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe internet sau prin mail la cat mai multe adrese. pur si simplu!! deci am facut infima investitie de 6.00 lei. surpriza!...ghiciti ce s-a petrecut !!! .. intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. eram uluit! m-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! in prima saptamana am primit 37.00 de lei ,la sfarsitul celei de-a doua aveam 109.00 lei , in a treia saptamana stransesem 2547.00 lei ! si banii continua sa vina cu repeziciune. in mod cert a meritat sa cheltui cei 6.00 lei si cele 6 timbre (am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. in primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. cum? pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : \\\\\\\\\\"m-am adaugat la lista ta\\\\\\\\\\\\\\\\\\", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). acum iei 6 bancnote de 1.00 leu si pui cate una in fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in cate un plic si inchizi plicurile. ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1.00 leu. acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:.; ;1) amariei vieritei aurel,str. parcul tineretului,nr.2, bloc turn, etajul 1, apartamentul 2,cod postal 710297, botosani, jud. botosani; ;2) op 6 cp 17 – ploiesti, jud. prahova ;3) suhov valentin str.podgoriilor nr.18b bl.14 sc.a ap.13 et.3 tulcea, jud.tulcea.cod postal 820192;;4) samoila doina str magura nr 6,bloc p6a,sc2,ap34,cod postal 800266,galati,jud galati. 5)curticean monica str.clujului nr.47 arad jud.arad cod 310047.6).petre alexandra elena ,str. Victoriei nr.16 bl 32 sc.a ap.16 cod postal 105600 Campina-Prahova. pasul 2: acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa ta aceasta pozitie. acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza), 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.