Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa scapt de atacurile de panica? raspuns medic

Anxietate
Intrebare postata de elenush21 cu 13 ani in urma

Va rog din suflel sa-mi raspundeti cum sa scape d ele ce sa fac, am 21 de ani acum 4 ani am avut o tentativa de viol care au lasat urme adanci, provin dintr-o fam dezmembrata , am suferit ani la rand dupa tentativa de viol am ramas cu frica de noapte,de masini ,sa stau singura in casa,la orice zgomot daca sunt singura ma panichez imi bate inima, am fost anul trecut la psiholog ma ajutat sa trec cat de cat peste tentativa de viol,peste despartirea de pritenul meu, peste problemele din casa si mi-a prescris un tratament dar nu mai retine ce pastile am luat ,am tinut o luna dupa mi-am mai revenit ,acuma am reusit sa ajung la fac in Buc ma descurc cum pot singura sa pot face studii dar din cauza stresului ,problemelor,neajunsurilor, prob de acasa am inceput sa am iar atacuri de panica, nu inteleg dc totusi mie rau toata ziua am impresia ca ametesc, tremur , ca nu pot respira, mie frica sa nu ma prabusesc, nu mie frica de moarte dar mie frica sa nu cad pe strada , seara la fel dimineata le am mereu mie rau,am facut analizle si mi-a zis ca am o anemie minora de tatalasemie dupa analize am fsot la dentist si mi-a venit rau acolo acuma de fiecare data mie rau cand ma duc , acasa mie rau toata ziua am stari de lesin ca nu pot respira , ma sperii sa fiu singura mereu vreau in preaja cuiva sa fiu va rog din suflet sa ma ajutati am inceput sa iau sedativ pc sa ma calmeze am inteles ca nu dau dependenta dar degeaba ...de la un singur atac la dentist acuma le am zilnic dese si toate ziua am dureri de cap puternice va rog sa ma ajutati simt ca nu mai rezist ...nu am bani sa merg la un psiholo nu-mi permit sa dau nic mkr 50 de lei , va rog daca puteti sa ma ajutati d-vs ce sa fac, sa iau niste pastile ceva ....e un stres fparte mare in plus cnd mie rau inclusiv acuma cand va scriu imi zic singura ca nu am nimic dar nu ma pot linistit....precizez ca mai si fumez si park mie mai rau va rog sa ma ajutati!!! Si sa-mi spuneti va rog de la atacurile de astea e posibil sa ma doara toata ziua capul? sa ma trezesc cu durerea asta de cap ? sa-mi fie rau asa de des aproape toata ziua ??Va multumesc din suflet

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa scapt de atacurile de panica?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (32)

Csara (acum 13 ani)

Hei, in primul rand linistete-te putin! N-ai decat sa te superi, dar ai bani sa fumezi dar n-ai bani sa te duci la psiholog... e alegera ta... Oricum fumatul nu te ajuta cu nimic. Incearca sa iei niste magneB6 sa iti calmeze palpitatiile inimii, n-are cu ce sa-ti faca rau. Imi pare rau de trauma prin care ai trecut, dar ai fost suficient de puternica sa o depasesti, asa ca o recadere nu inseamna mare lucru. Ia-ti masuri de precautie care sa te faca sa te simti bine: nu iesi noaptea afara decat insotita, incuie usa de mai multe ori, ia cu tine mereu un spray de autoaparare, etc. Nu stiu in ce circumstante s-a produs tentativa de viol, dar daca s-a intamplat o data, nu trebuie sa se mai intample si a doua oara. Mergi la un curs de arte martiale sau la terapie de grup, o sa vezi cum au reusit alte femei sa depaseasca situatia in care ai fost tu. Oricum. Trebuie sa fii optimista. Toate starile pe care le ai pot fi controlate de psihicul tau, de subconstient. Incearca sa te gandesti la altceva cand simti ca organismul tau intra in alerta. Incearca sa te relaxezi. Capul te doare pentru ca din cauza agitatiei e posibil sa ai pusee de tensiune. Totul are o legatura. Fa un experiment: atunci cand ai o ocupatie, cand esti preocupata, ti se face rau? O sa vezi ca nu. Acesta ar fi raspunsul: sa iti tii mintea preocupata cu fel si fel de ganduri si activitati care sa n-aiba legatura cu trecutul. Dependenta de o persoana nu este o solutie, tu singura trebuie sa rezolvi problemele si sa ai incredere in tine. Fii optimista!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Csara
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Csara
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
elenush21 (acum 13 ani)

Multumesc de raspuns....nu fumez mult cand sunt foarte nervoasa si atunci de la colegele de apartament....asta si incerc sa-mi tin mintea ocupata dar mie greu ca nu ma pot concetra sa invat ,,,am schimbat orashul tot ca sa-mi revin am venit aici in Bucuresti la facultate si ma descurc greu pt ca nu am nici un sprjin dar eu lucrez....si ceea ce devine prea greu pentru mine sunt starile astea de rau ..nu inteleg de ce le am asa de dese de dimineata pana seara ....sper sa-mi revin intr-un fel sau altul :(( Cu toate ca mie greu ...stau mereu numai in casa si incerc sa-mi fac ocupatie cu curatentia cu gatitul dar nu cred ca e de ajuns tot ma simt rau .....si devine foarte stresant...oricum multumesc de raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elenush21
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elenush21
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mihaela (acum 13 ani)

Draga mea ,
problemele pe care le-ai avut avut si viata stresanta pe care o ai acum iti provoaca aceste atacuri de panica,toate simptomele pe care le ai, durerile de cap tot de la aceste atacuri le ai , lipsa linistii sufletesti si alimentatia deficitara pe care o ai de asemenea iti provoaca aceste atacuri de panica si anxietatile pe care le ai .Sa stii ca te inteleg pt.ca am si eu pe cineva in familie cu aceste probleme.
Noi mergem la un medic homeopat ( tratament cu niste pastilute pe baza de plante care nu iti dau dependenta ,nu iti fac rau). Poti sa apelezi la aceasta terapie (70 lei sedinta dar nu te cheama f.des)
cabinet medical ,, Fundatia Similimum" tel:0213224625 ;0213214251; www.similimum.ro
In cazul nostru ajuta f.mult.
De asemenea roaga-te cu credinta la Sf.Nectarie de la Eghina ,de cate ori poti pe zi :,, Parinte Nectarie cu harul tau prea dulce pe toti izbaveste-ne de nevoi si necazuri si toata boala vinde-co degraba de la Stapanul din ceruri iertare cerindu-ne.Ranita de sageata vrajmasului la tine cu credinta ma adapostesc,impaca-mi viata ierarhe , tamaduindu-mi si trupul si sufletul , sfinte al lui Dumnezeu ,roaga-te pentru noi." , mergi Duminica la Sf.Liturghie , spovedeste-te la un preot bun si mergi inainte.Este o boala care se poate depasi ,ai rabdare , iti spun din expereienta prin care am trecut cu cineva din casa.Ar fi bine daca ai avea pe cineva care sa te sustina ,o prietena.Nu mai fuma.
Este recomandata si pshihoterapia ,daca gasesti un doctor bun cu trimitere de ladoctorul de familie ,la particular este scump.
Iti doresc toate cele bune!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elenush21 (acum 13 ani)

Multumesc mult mihaela, am sa ma duc cum iau banutzii daca o sa-mi mai ramana ceva ....nu fumez mereu dar ma ajunge disperarea mie extrem de greu sa invat sa fiu singura intr-un oras atata de mare sa nu am pe nimeni , acasa am foarte multe probleme , le=am avut din copilarie si nu as vrea sa ma intorc deorece am suferit foarte mult si nu am unde sa stau, de asta am venit si la facultate acuma mie greu cu atacurile astea ca stau numai in casa. Stiu ca este foarte scump la particular tocmai de asta nu-mi permit ....sa merg....probabil ca ma gandesc acasa la mama ca e extre de bolnava ca are 7 rate bancare si multe altele mai grave ...sper sa-mi revin am sa incerc sa-mi schimb mediul de viata cu ceva sa fac orice sa nu ma mai gandesc....tot ce imi doresc e sa-mi dispara durerea asta de cap insuportabila care ma trezesc cu ea ma culc cu ea....si toate celelante simtome

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elenush21
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elenush21
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psihoterapeut Adina Demian MPsihoterapeut Adina Demian este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Buna ziua draga Elenush21,

Imi pare foarte rau sa aud ca ai trecut prin multe evenimente neplacute care au avut influenta asupra starilor tale emotionle! Inteleg ca atunci cand ai atacuri de panica te simti foarte rau si este neplacut pentru tine! sa traiesti frecvent cu fricile pe care le-ai mentionat si cu aceste senzatii de ameteala, tremor,sufocare, senzatia de lesin si durerile de cap!

Da, este firesc sa te doara capul de la starea de anxietate, deoarece atunci cand ai anxietate, tensiunea iti este usor crescuta si daca se mentine usor crescuta cateva ore, pot aparea dureri de cap.

Simptomele pe care le-ai descris pana acum sunt specifice starilor de anxietate(frica puternica) si panica si pentru a scapa de ele este foarte important sa incepi sa faci sedinte de psihoterapie cognitiv- comportamentala. In urma acestui tip de psihoterapie, vei invata sa-ti controlezi aceste stari care te impiedica acum, sa te bucuri de viata!

Pentru a vedea rezultatele clientilor nostri, care au apelat la sedintele de psihoterapie cognitiv- comportamentala si au trecu prin stari similare cu ale tale, poti citi ce au scris ei aici:http://psihosolutii.ro/forum/

Pentru alte nelamuriri sau detalii , ma poti contacta direct aici:http://www.psihosolutii.ro/content/index.php/psihologi/24-psihoterapeut-adina-demian.html

Succes si un week-end cat mai echilibrat iti doresc!
Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Adina Demian
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Adina Demian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Anxietate.

Inscrie-te aici!
daniela (acum 13 ani)

buna am si eu o antrebare cum se poate trata atacu de panica ce se poate lua anafara de a merge la psiholog

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nataly89 (acum 13 ani)

SALUT,ELENUSH.iMI PARE RAU CA TRECI PRINTR-O PERIOADA GREA INSA INCEARCA SA TI CONT DE SFATURILE CARE TI S-AU DAT PANA ACUM SI SA LE URMEZI.PT A TE SIMTI IMPLINITA IN VIATA TREBUIE SA LASI TRECUTUL IN URMA,DEFINITIV.NU E USOR,DAR NICI IMPOSIBIL.ROAGA-TE LA MAICA DOMNULUI SA TE AJUTE SI LA SFANTUL NECTARIE DE EGHINA.INCA CEVA....INCEARCA SA AI PRIETENI,SA FACI PARTE DINT-UN GRUP SOCIAL.SINGURRATATEA NU E BUNA.IMPARTE TIMPUL TAU INTRE INVATAT SI CEVA RECREATIV.TOATE SE POT REZOLVA,DACA VREI CU ADEVARAT,IAR AJUTOARE SUNT DESTULE.ITI DORESC MULTA LINISTE.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
niko (acum 13 ani)

Elenus gandeste pozitiv nu te mai panica si oriunde merge sunt persoane langa tine,in legatura cu med .ia-ti de la farmacie cateva bucati de MAG B 6 SUNT DOAR 50 DE BANI BUCATA SI IA MACAR CATE UNA PE ZII ,LA FARMACIE DE NATURISTE GASESTI CAPSULE ANXIN CU SUNATOARE,FLOAREA PASIUNI SI CEAI VERDE SA IEI CATE UNA DIMINEATA SI UNA SEARA SI O LUNA,sa nu merge la psihiatri ca ei te indoapa cu tot feluri de pastile care dau dependenta ,durerea de cap este din cauza muschilor coloanei deoarece esti incordata asa am patit si eu incearca cu unguent clafen sau diclofenac sa te masezi pe gat in spate sau pune pe careva sa te unga si daca simti ca te arde sa sti ca de acolo ii problema daca vrei sa vb mai mult iti las id;nikomiclaus21

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elenush21 (acum 13 ani)

multumesc mult niko ...te-am bagat in lista de messenger sper sa vb mai multe :*

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elenush21
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elenush21
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
IonVasile (acum 13 ani)

Elenush, m-am interesat, la spitalul Obregia (Bagdazar Arseni, mai exact), cum intri pe poarta spitalului in partea stanga este o fundatie care se numeste Trepte. Nu stiu exact daca ofera psihoterapie individuala, dar posibil sa ofere psihoterapie de grup care sa te ajute. Poti incerca. Insa trebuie sa stii ca este un centru de reintegrare psihosociala si nu cunosc cat de atenti sunt profesionistii d-acolo cu fiecare dintre pacienti. Incearca si spune-ne parerea ta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IonVasile
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IonVasile
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionascu Andreea (acum 13 ani)

Ai fost la fundatia respectiva? M-ar interesa si pe mine modul in care abordeaza profesionistii cazurile...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ionascu Andreea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ionascu Andreea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elenush21 (acum 13 ani)

Nu Andreea ...nu am fost nu am avut timp am examene si enorm de mult de invatat de abia ma pot concentra sa invat ....sper sa ajung cat mai repede

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elenush21
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elenush21
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maria2001 (acum 13 ani)

Eu am ajuns la Centrul Trepte in 2007, tot in urma unor atacuri de panica. Ti-o recomand pe dna Adela Salceanu, este o femeie deosebita si cu siguranta te va ajuta. Toti oamenii de-acolo sunt profesionisti si foarte implicati in ceea ce fac. Si fii optimista! Atacurile de panica sunt o problema care se rezolva. Ai trecut pana acum peste atatea probleme, ai razbit, ai ajuns la Bucuresti la facultate! E pacat sa cedezi tocmai acum! Si am un sfat pentru tine. Nu mai fuma. Fumatul intretine starile de panica. Incearca sa bei un ceai, sa respiri controlat, adica sa tragi aer adanc in piept, rar......Cere ajutor! SI O SA VEZI CA SE REZOLVA!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Vezi toate raspunsurile
katy (acum 13 ani)

buna .fi tare
si eu sufar de atacuri de panica dar incerc singura sa imi revin
eu iau calmepam seara inainte de culcare
asta e suntem mai sensibili dar nu ni se intampla nimik cu siguranta
putem duce si noi o viata normala .ai grija de tine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elenush21 (acum 13 ani)

da ...dar e greu ...eu una nu ma pot controla deloc incerc...iau sedativ pc iau axin am auzit ca e foarte bun si e pe baza de palte naturale....sper sa-mi mai revin ....iti doresc si tie sanatate :*

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elenush21
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elenush21
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cst (acum 13 ani)

buna,acum citiva ani si eu am avut acele stari pe care le ai tu dar au aparut in urma altei probleme.Mi-am facut toate analizele posibile,toti medicii unde mergeam i-mi dadeau medicamente dar starea mea era aceiasi.In ultimul rind am hotarit sa merg la neuro-psihiatrie unde mi s-a dat medicamente(magne b6,calmepam si xanax )dar doze mici.Am luat medicamentele 1 luna dupa care am mers la control si mi-a mai dat o luna ,control dupa mi-a micsorat doza treptat TIMP DE 4 LUNI.E mai greu sa-ti revii dar incearca ,merita.Dupa 2 ani am avut si eu o cadere in urma unei intimplari si am mers din nou la acelasi medic si mi-a dat aceiasi medicamentatie,dar doze mai mici si timp de 1 luna dupa care mi-am revenit,iar cind simteam eu ca nu ma simt bine luam o jumatate de calmepam.Parerea mea e ca trebuie sa mergi la neuro-psihiatrie si sa urmezi sfaturile medicului cu sfintenie(medicamentele trebuie intrerupte numai la sfatul mediculu).sanatate multa.Eu acum nu mai am nimic si nu am mai avut caderi de 4 ani

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elenush21 (acum 13 ani)

dar am fopst anul trecut....si la fel mi-a dat tratament...dar nu mai retin ce anume am facut o luna dupa l-am intrerupt si nu m-am mai dus deloc...acuma au inceput mai dese dupa un an :(( ..am sa ma duc cand aj acasa la mn deoarece eu sunt in bucuresti la facultate si nu-mi permit sa paltesc aici ca nu am asigurare medicala si nici doctor de familie...de abia ma intretin pe mine ...oricum multumesc mult pentru sfaturi :*:

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elenush21
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elenush21
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adriana (acum 13 ani)

interesant,dar eu ma confrunt cu tulburare obsesiv compulsiv am si atacuri de panica foarte des,am fost si la dct si nu am avut nici un rezultat dupa tratament doar ca adormeam repede si un somn profund si nu stiu ce sa fac ,as vrea si eu o parere

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psihoterapeut Adina Demian MPsihoterapeut Adina Demian este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Buna draga Adriana,

Imi pare rau sa aud ca te confrunti atat cu atacurile de panica, cat si cu tulburarea obsesiv- copusiva! Cred ca uneori este greu pentru tine!

Atat atacurile de panica, cat si tulburarea obsesiv compulsiva, fac parte din tulburarile de anxietate care se trateaza cu ajutorul psihoterapiei cognitiv comportamentala.Este foarte bine ca ai fost la un specalist, probabil la un psihiatru, insa in multe cazuri nu este suficient sa iei doar medicatie. Medicatia nu te invata cum sa-ti controlezi aceste stari, in schimb psihoterapia o face!

Iti recomand cu incredere sa incepi numaidecat cateva sedinte de psihoterapie cognitiv- comportamentala, este cea mai recomandata metoda de tratament pentru tulburarile tale! Pentru a afla experientele similare pe care le-au trait clienti de ai nostri, care au scapat de aceste neplaceri in urma psihoterapiei cognitiv-comortamentale, te invit sa citesti aici: http://psihosolutii.ro/forum/viewforum.php?f=4

Daca nu esti din Bucuresti prin intermediul cabinetului nostru, poti beneficia de aceasta psihoterapie, online, pentru detalii, poti citi articolul:http://www.psihosolutii.ro/content/index.php/psihoterapie-individuala/7-psihoterapie-online.html

Totodata, te invit, daca iti doresti, sa imi scri mai multe detalii despre tulburarile tale(cand au inceput, in ce context, ce tratament ai luat, ce varsta ai, in ce maniera iti influenteaza viata acum, etc) la datele mele personale de contact, pentru a te putea ajuta mai mult: http://www.psihosolutii.ro/content/index.php/psihologi/24-psihoterapeut-adina-demian.html

Succes si o duminica frumoasa in continuare!

Cu caldura,

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Adina Demian
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Adina Demian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mocanu ioan sebastian (acum 13 ani)

buna stai calma te rog da un bip pe acest nr de tel 00447553595581 sau un mesaj in care sa scrie sunama si promit sa incerc sa te pot ajuta doar incearca si sa vedem daca o sa mearga finca sunt un om de aceasi varsta cu tine dar cu o gandire foarte buna te rog sa incerci nu crede ca e o gluma trebuie doar sa imi dai un bip sau mai bine un mesaj pentru ca daca dai bip e posibil sa nu apara nr de telefon si nu te pot suna inapoi dar daca dai un mesaj cu siguranta imi va aparea nr tau de telefon si te voi putea ajuta si eu provin dintro familie dezmenbrata dar cu multa speranta si credinta si lupt de unul singur de aceea vreau sa incerc sa te ajut finca si eu am trecut prin asta si cred foarte mult ca te pot ajuta pa noapte buna astept mesajul tau si sper sa te pot ajuta ceea ce cred foarte mult ca se va intampla si te rog incearca sa nu te mai panichezi finca cand te panichezi metabolismul reactioneaza si inainteaza in rau sau autosinteza ai grija de tine si astept mesajul tau papa bv mai multe la telefon

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 2

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.