Clickmed
programare rapida la medic

Medicul de familie si retetele gratuite

Cancer
Intrebare postata de nicolescufloarea cu 13 ani in urma

Am fost diagnosticata cu mielom multiplu. Sunt tratata la Pitesti la clinica de hematologie. Din cate stiu beneficiez de medicatie gratuita pentru neoplasm.
Cand am iesit din spital am primit o scrisoare medicala. Am mers la medicul de familie care mi-a scris reteta gratuit pentru Sindromat, dar nu si pentru vit B6 si acid folic ( adjuvante in tratamentul bolii de baza), pentru acestea recomandandu-mi sa le cumpar cu bani integral ca nu sunt scumpe. Am 73 de ani si sunt pensionara,ac***a , deocamdata, 680 lei pensie . Poate ca s-au schimbat legile, dar cu cativa ani in urma sora mea primea gratuit vitaminele care completau schema de tratament intre curele de chimioterapie. Cine imi poate spune ce spune legea acum si daca pot primi gratuit medicamente de la medicul meu de familie? va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Medicul de familie si retetele gratuite"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Adrienne (acum 13 ani)

Aceste vitamine nu sunt trecute pe listele de medicamente gratuite.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Csara (acum 13 ani)

Exista si otc-uri care se compenseaza, chiar si 100% , conform HG NR. 1841/2006
VALABILĂ ÎNCEPÂND CU 1 FEBRUARIE 2007, modificata conform ordinului 75 din 1 februarie 2008, actualizata, cum scrie pe siteul casei nationale de asigurari de santate. Sper ca am cautat in listele corecte si ca pe siteul cnas s-au facut modificarile privind listele. Daca este asa, printre acestea se incadreaza si vitamina B6 (magneziu, n-am gasit in lista, dar puteti verifica si dvs.). Problema cea mare este ca medicii au un plafon zilnic pe care trebuie sa-l respecte intr-o zi, de retete compensate si de aceea probabil ca nu v-a trecut toate medicamentele in reteta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Csara
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Csara
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.