Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de pareriile voastre!!!!

Sarcina
Intrebare postata de rebbeca cu 13 ani in urma

Buna din nou!!dragii mamici si viit mamici miar placea sami impartasitii cate ceva din experienta voastra ca am mare mare nevoie ...eu sunt insarcinata in 29 de saptamani sii am mai multe nelamuriri............1.numi simt fetita f tare misca dar ff incet si rar..............am fost la eco acum 2 saptamanii era totul bine chiar a miscat numai ca nu am simtit delok.....oare ce o fii???mam ingrasat cam mult intradevar am pus 16 kg pana acum dar nu cred sa fie asta cauza?/? chiar nu stiu ce sa cred.2.problema e ca in iluie sunt programata la cezariana si mie ffffff frik...........o sa fie aici la spitalul din moinesti,am ales cezariana ca nu prea am forta necesara sa nasc natural ....obosesc cam repede am avut unele probleme cu inima cand am fost mai mik.si chiar dca nu erau astea tot la cezariana mas fii gandit...........voi ce parere aveti?? cum decurge mai exact operatia ? care sunt pasii exact?/ ?si mai ales oare aproximativ cat costa??/?ma gandesc cu groaza la operatie uffffffffffffffffffffff..................a si inca ceva ma mai doare putin ficatul uneori depinde cum stau oare e normal!!astept nerabdatoare rasp voastre !!o zii buna si ms din suflet de rasp.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de pareriile voastre!!!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

raluca (acum 13 ani)

Daca ti-ai facut ecografie, iar medicul nu ti-a zis nimic de rau inseamna ca totul este in regula cu voi. Daca ai ales sa faci cezariana totul este ok, ar fi bine sa ceri si parerea medicului sa vezi ce-ti spune. O operatie de cezariana te poate costa vre-o 7 milioane. Nu te mai stresa, fii linistita si odihnestete cat poti de mult. Sarcina usoara in continuare si fii fara griji.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
nicoleta (acum 13 ani)

draga mea,in primul rand ficatul nu doare, depinde pozita fatului, uneori simti cati taie respiratia, astea sint normale mai ales ca sarcina creste,iar miscarile bebelusului nu le simti deoarece ai luat foarte mult in greutate, si o sa mai iei pana la 40 -41 de saptamani Eu am luat 30 de kg in timpul sarcini ,si tot ca tine eram de speriata ,am fost la medic si mi-a zis ca din cauza kg ,dar acum depinde si de el cat de activ este,deoarece eu nici nu am simtit ca am copil dupa ce am nascut, nu plangea deloc, doar cind i se facea foame schitaia un pic iar de dormit dormea bustean nici nu sugea noaptea ,asa ca nu te mai speria dageaba, bine nici sa te culci pe-o ureche ,iar cu frica si eu am patit-o ,dar nu simti nimic ,te culci si te trezesti cu bebellu,o sa-ti fie putin rau dupa ce te trezesti din anestezie dar trece ,este ceva incomparabil cu nasterea naturala ,deoarece nu te chinui si nu simti durere absolut deloc ,NASTERE USOARA

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Bacu Crina (acum 13 ani)

Pe masura ce sarcina creste, bebelusul are din ce in ce mai putin spatiu la tine in burtica, de aceea, miscarile nu vor mai fi atat de dese ca inainte, dar vor fi uneori mult mai puternice. Daca ecograful a confirmat ca totul este ok, nu-ti face griji. Medical, nu stiu prea multe despre cezariana, poti cauta articole de pe site si vei gasi informatii. Dar pot sa-ti spun din experienta mea cum a decurs operatia, cu specificatia ca operatia este suportata diferit de fiecare. Mi s-a facut anestezie generala, nu am simtit nimic, doar m-am trezit peste 40 de minute usor ametita (din cauza anesteziei). Nu ma puteam misca din cauza durerilor provocate de cezariana, dar sidin cauza ametelii. Asa ca am dormit inca 4 ore suficiente ca efectul anesteziei sa se diminueze considerabil. Pentru ca sunt taiati niste muschi, nu o sa te poti ridica din pat in primele zile cel putin, decat cu greutate, eventual ajutor. Este suportabil sa stai in picioare sau sa stai in sezut, dar atunci cand sunt solicitati muschii abdominali, durerile sunt destul de intense. Ti se va pune o sonda, pentru ca nu poti merge sa urinezi, sonda care iti va fi scoasa in maxim 2 zile, daca nu apar complicatii. Cadrele medicale iti vor face toaleta locala (genitala) pentru ca tu nu vei putea face singura acest lucru. Recuperarea si lipsa durerii intevin de la o saptamana jumatate in sus. Pana atunci, va fi nevoie sa ai un ajutor, macar in primele zile. Pot spune ca taietura de la cezariana este destul de mare... cam 10-12 cm, desi au trecut doi ani de la operatie, cicatricea este vizibila destul de bine, dar este dreapta si este sub partea de sus a slipului (daca vei merge la mare, nu vei avea probleme de estetica, majore). Cu timpul, operatia se va cicatriza, cu siguranta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Bacu Crina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Bacu Crina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
daiana24 (acum 13 ani)

vreau sa iti spun ca eu am 2 fetite,una are 4 ani jumate si cea mica face 3 luni.Pe amandoua le-am nascut natural.prima nastere a fost ingrozitoare am lesinat de durere si nu voiam sa mai am alt copil pentru nimic in lume,dar cand la 3 ani fetita mea si-a pus dorinta sa mai aibe si ea un bebe am zis hai e timpul sa mai fac unu mic:) .a fost o sarcina cu destule probleme,fiind placenta inserata prea jos.de aceea am hotarat sa nasc prin cezariana.Am vb cu doamna doctor si mi-a spus in ce consta o astfel de operatie avantajul e ca nu simti durerile din timpul nasteri dar dupa,depinde de fiecare om,te poti vindeca mai repede sau mai greu.Am avut o dr extraordinare care mi-a zis ca nu imi face cezariana ca e usor sa ma taie sa ia bani dar ea nu vrea sa stie ca m-a incarcat cu o operatie de care nu am nevoie,mi-a spus ca voi naste fara probleme.din cate am citit si am discutat cu cunostinte,despre acest lucru,am ajuns la urmatoarele concluzi:pt bebe venirea pe lume se face brusc nu e ca la nsterea naturala cand el e deja pregatit pt.asta,dupa cezariana nu vei avea lapte imediat si nici nu il vei putea alapta si dupa cum bine stim primul lapte e foarte important dar daca el e hranit cu lapte praf pana ii poti da tu sa pape eu consider ca nu e ok.eu iti doresc o nastere usoara si incearca sa discuti cu medicul tau toate aspectele fa cat mai multe analize sa vezi daca sunt probleme cu inima ta.daca sanatatea ta va cere cezariana asta e dar daca nu va fi nevoie atunci te-as sfatui sa nasti natural.dumnezeu te va ajuta sa treci peste tot.poate ne vei spune si noua cum ai nascut si cum te simti dupa ce vei naste.pupici si sa fiti sanatosi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de daiana24
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de daiana24
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
rebbeca (acum 13 ani)

buna va multumesc din suflet de raspunsuri ma voi gandi f bine si sper sa iau deciziz cea mai buna atat pt mine cat si pt ingerasul meu .astept in continuare rasp voastre !! va pup si ms inca o data!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de rebbeca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de rebbeca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.