Clickmed
programare rapida la medic

Va rog mooolt sa imi raspundeti !!

Boli genitale feminine
Intrebare postata de gabo cu 13 ani in urma

Am 20 de ani si am avut o sarcina acum 2 ani, totul a decurs bine pe perioada sarcinii dar am nascut prin cezariana ,acum am descoperit ca am sindromul ovarelor polichistice. Bebelusul din pacate a decedat la 5 luni de la nastere iar intrebarea mea e: e posibil ca decesul bebelusului sa fi fost din cauza acestui sindrom pe care il am??

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog mooolt sa imi raspundeti !!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (14)

nicoleta (acum 13 ani)

si eu am sindromul ovarelor polichistice, si am un copil in varsta de 5 ani si 8 luni si este perfect sanatos, cred ca a fost o alta cauza a decesului ,imi pare foarte rau de ce s-a intamplat ,nu ai intrebat medici? scuza-mi intrebarea

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gabitza (acum 13 ani)

Faza e ca am fost ocolita si pazita bine de raspunsuri , cand am fost sa imi i-au copilul din spital nici nu m-au lasat sa intru in spital, mi s-au dat toate hartiile de portarul spitalului nici de cum de medic.Diagnosticul foarte simplu pt ei si destul de complicat de inteles pt mine:soc hipotermic, stop cardiac , edem intracranian, astea au fost cauzele constate de medici.Va rog sa ma credeti ca nu pot intelege cum un copil sanatos tun sa plece asa de usor....Va multumesc mooolt pt raspunsuri! Pupici.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
oxxy (acum 13 ani)

Pentru Nicoleta
Am aceeasi problema ca tine...ovare polichistice. Ce tratament ai urmat pentru a ramane insarcinata, ce doctor te-a indrumat?Multumesc, Astept cu nerabdare raspunsul tau.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de oxxy
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de oxxy
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Nu are legatura.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marialeea (acum 13 ani)

Gabitza, in primul rand si eu regret enorm pierderea suferita de tine si ii dau si eu dreptate Nicoletei si lui Iuli. Sindromul ovarelor polichistice nu are nimic de-a face cu decesul bebelusului tau. Acest sindrom pe care il ai tu in cel mai rau caz te va impiedica pe viitor daca vei dori sa mai ai un bebe. Va trebui intai sa faci un tratament pentru ovare. Dar nici asta nu e o regula, sa stii, se intampla frecvent sa ramai insarcinata chiar si cu acest sindrom, nu te ingrijora, nu dauneaza cu nimic bebelusului.
In alta ordine de idei, diagnosticul pus de medici mi se pare extrem de simplu de inteles (dar nu sunt medic, decat ca cel mult ma uit ''intr-o disperare'' la toate documentarele medicale de pe Discovery, Viasat, Reality TV): si anume ca cel mic a suferit un soc hipotermic - adica brusc corpul nu i s-a putut adapta conditiilor din mediul inconjurator, el stand 9 luni in lichidul amniotic; stop cardicac - i s-a oprit inimioara; si ceea ce mi se pare extrem de grav si improbabil de a supravietui un copilas in Romania - edem intracranian, adica o inflamatie a invelisului creierului, parca ''dura mater'' se numeste, sau chiar a lichidului cefalorahidian care e lichidul in care se afla creierul uman. Dar ceea ce nu pot eu una pricepe este de ce medicii nu au dat o explicatie clara a decesului: OK, copilasul probabil ca a avut probleme cu inima, dar de ce nu l-au putut resuscita??? A avut vreo malformatie congenitala la inimioara care nu permitea acest lucru, sau care a facut imposibila supravietuirea???? Si de unde pana unde soc hipotermic? A stat in frig cumva??? De ce nu au observat din timp ca bebelusul prezinta probleme cu inima, sau la creier??? Nu or fi existat simptome???? Pediatrul ce a ''pazit''??? Nu trebuia sa observe oare ca micutul are probleme??? Acestea nu apar asa, din senin!!! Ar cam fi trebuit, cred eu, sa ceri socoteala pediatrului celui mic, nu medicilor de la spital, cred eu ca el are vina ca cel mic nu mai este. Tu l-ai intrebat ce si cum?? De ce nu a observat ca bebelusul e bolnavior? Repet, astea nu sunt afectiuni care apar asa, pe nepusa masa - ma refer la problema cu edemul intracranian, care e cea mai grava. Probabil ca inflamatia era asa de grava, incat din aceasta cauza bebelusul a facut stop cardiac si a intrat in stare de soc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gabo (acum 13 ani)

bebelusu era perfect sanatos de cand l-am nascut , pana la deces era foarte bine manca dormea bine era foarte atent la tot in jurul lui , sincer va spuns ca nu am simtit ca am avut copil ,in ziua cand s-a intamplat totul pur si simpul m-am trezit i-am dat sa manance l-am schimbat si la vreo 2 ore am iesit afara , si observam ca nu urmareste nimik ceea ce se intampla in jurul lui , era foarte molesit nici nu stiu cum sa mai explic.intr-un final i-am luat temperatura si avea 38 cu 5 si i-am dat un medicament dat de pediatra la 15 min am chemat salvarea pt ca temperatura ii crescuse , am ajuns la spital toate bune si frumoase , ii sa facut punctie in sira spinarii analize da sange toata rutina sa zic , si toate au iesit perfect bune, la spital am ajuns la ora 1 dupa amiaza , iar de la ora i pana la ora 4 i s-au facut impachetari cu apa rece adik copilul era gol si invelit intr-o faza uda in aceste ore bebele a dormi in bratele mele .
la un mom dat ii scade febra medicii decid sa ma interneze ca sa fie siguri ca decurge totul bine. dar am ajuns in salon si dupa vreo 5 min i s-a luat febra iar si avea aproape de 40 ii s-a facut o injectie si din contra a intrat in criza,apoi m-au plimbat cu copilul gol de la etaj la etaj a fost dus la sectia reanimare unde i sa facut o baie in apa calda pt ca spuneau ca poate se linisteste, dar nu a fost asa apoi au urmat o gramada, i s-a spalat intestinele cu fer fiziologic i se asculta inima imi spuneau ca e totul bine,intr-un final ii s-a dat un antibiotic si imediat dupa el a inceput toata criza sa tremure nu mai il putem tine in mom ala doctorul a plecat din sala pt ca avea putina treaba omul si o asistenta imi spune pune-l pe targa si l-am pus ii sa pus o cutie pe cap unde ii dadea oxine si copilul meu statea cu cutia pe cap in timp ce tempita de asistenta nu stia cum sa dea drumul la acel aparat, imi spune sa iau copilul in brate ca nu stiu ce trebuia sa mai puna imi iau copilul in brate si vad ca il ridic si manutele lui au cazut in jos apoi ma uit la pirpt si vedeam ca nu respira la care eu le spun astora domne copilul asta nu repira miscati-va!!!! la care asistenta imi rasp nu repira dar are puls vreau sa va zic ca am ramas p***a , la cateva sec intra doctorul ma vede cu copilul in brate si imi zice sa il las joc si sa ies din sala timp de 40 de min am vazut cum o resuscitau si sa bagat pana si adrenalina si nimik. dupa ce a decedat m-au chemat sa dau nicte informatii si la un moment dat mi se spune ca uite tu nu ai 24 de ore de la internare si cum bebele a murit esti suspecta ca se poate sa ii fi facut tu ceva. si imi zice ca luni imi vor lua bebele si ii vor face autopsie eu nu puteam sa fac nimik eram obligata toata nebunia asta s-a intamplat vinerea intre ora 1 si ora 5 asa ca oameni buni in 4 ore s-a intamplat totul.si m-am decis ca luni sa ma duc la spital sa vb si eu cu cei care o iau sa vb cu sa imi dea cateva informatii si ajung la spital vreau sa va zic ca am fost recunoscuta de portar si mia zis ca nu pot intra si i-am zis pt ce am venit apoi intra el in spital si iese dupa vreo 30 de min si imi zice uite foaia cu constatarea decesului la care eu zic poi cum fratilor ii se face constatarea dupa 3 zile ati innebunit??? la care portarul imi spune uite care e treaba tu dak vrei sa faci autopsia sa stii ca ei tot se spala pe maini???deci sincer am ramas socata . apoiin timp ce citeam constatarea imi spune portarul dute si fa certificatul de deces sa o iei azi din spital ca intra doctorul in concediu si nu o mai puteti lua si bineinteles ca mi-am luat copilul si am ramas cu intrebari fara raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabo
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabo
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
poisson13 (acum 13 ani)

nu sunt ginecolog, dar nu are legatura polichistul cu bebelushul!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de poisson13
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de poisson13
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nicoleta (acum 13 ani)

la edem cranian exista totusi citeva simptome cum ar fi ; refuzul alimentatiei, stari convulsive ,copilui vomita in repetate randuri, miscari anormale ale corpului, copilul devine irascibil ,in astea 5 luni de viata tu nu ai observat nimic? bine el poate sa debuteze si brusc dar trebuia sa existe ceva care sa dea de banuit ,ca este ceva cu copilul, parerea mea,ca daca el nu a prezentat absolut nici un simptom ,inseamna ca s-a petrecut ceva cu copilul in spital si s-a musamalizat totul punandu-i aceste diacnostice ,trebuia sa existe macar dificultate in respiratia copilului si tot datea de banuit Tu in ce stare ai dus bebelul la spital?si cate zile ai stat cu el internata?imi pare foarte rau dar cred ca este altceva la mijloc,acum depinde si ce simptome a prezentat copilul

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gabo (acum 13 ani)

dar mai am o intrebare :cand m-am dus sa imi vad bebele i-am pus mana pe burtica si era foarte tare si nu pot intelege de ce????imi cer mi de scuzee pt intrebare!!si va multumesc din toata inimapentru raspunsuri

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabo
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabo
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gabo (acum 13 ani)

copilul nu a avut nici o simptoma va asigur a fost perfect sanatos de cand l-am nascut.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabo
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabo
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Raul (acum 13 ani)

Ce ti-au spus medicii sau asistentele, care a fost cauza decesului?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marialeea (acum 13 ani)

Draga mea, se vede ca inca esti tare tulburata de toate cele intamplate, dar din ce am inteles eu sa stii ca e vorba si de incompetenta medicilor, la care s-a adaugat si starea p***a a bebelusului. Offf, ce pot sa-ti mai spun eu acum ca sa-ti mai alineze inima ranita? Prea multe nu poti face acum, caci a trecut prea mult timp pentru o sesizare la Colegiul medicilor. Scumpa mea, stiu ca e tare greu de acceptat, dar cu bebelusii se pot intampla multe si e necesar ca medicii sa fie super-competenti ca sa-i salveze. Dupa parerea mea, socul hipotermic i l-au indus ei, tembelii, cand au impachetat bietul copilas cand in apa rece, cand in baie calda!!!! Asta e cert!!!! Ca nu avea cum un biet micut sa inghete el asa, brusc, de unul singur!!!! Ce Dumnezeu, astia de la spitale chiar ne cred oare pe toti tampiti???!!!
Si apoi inca ceva: nu e sigur ca a fost edem cranian sau nu, eu cred ca e posibil ca medicii sa se fi luat dupa simptomele pe care le-ai descris tu ca le-ar avea copilul: privirea absenta pe care a avut-o si moleseala poate sugera un edem cranian, dar sa stii ca nu-i musai sa fi avut asa ceva!!! Poate fi si o meningita in stadiu incipient sau altceva, adevarul e ca nu vei sti din pacate pentru ca ar trebuit sa faci sesizarea la Colegiul medicilor. Macar sa fi stiut si tu de ce a murit beblusul, la o adica! Iar ceea ce ai spus tu la sfarsit: ca bebeul a avut burtica tare... Poate fi si din cauza convulsiilor, ca e posibil ca medicii sa fi avut dreptate si bebeul sa fi avut si asa ceva, caci se intampla frecvent. Medicii oricum au fost cretini, scuza-mi expresia, cu asa medici halal, sa se duca Dumnezeului in straintate caci nu cred caci acolo vor primi mare cu sare si mai bine scapam de asa hahalere!!!! Vai, si cati sunt, din pacate!!!! Au si uitat cum e sa-ti fie macar mila de un biet copilas, dar-mi-te sa-l mai si salvezi...!!!!
Acum, este cel mai indicat ca tu sa incerci sa te mai linistesti, desi nu cred ca vei putea, caci te inteleg caci o mama nu poate fi linistita daca puiutul i-a murit in brate. Dar, poate, pe viitor, cine stie... Poate Dumnezeu te ajuta cu alt bebe, sunt sigura. Desi probabil ca vei fi ca o leoaica cu ochii pe el si nu-l vei putea sa-l uiti pe primul pierdut, te va alina sa strangi din nou la piept un alt bebe!
Dumnezeu sa-ti ajute si sa-ti dea putere, nu exista durere mai mare pe lume ca cea a unei mamici care si-a pierdut bebelusul!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
n (acum 13 ani)

buna , sint tot eu nicoleta,este totul clar ce s-a intamplat cu copilul tau, ca ei ti-l lau omorat,eu nu sint medic dar urmez o sc postliceala sanitara ,iar punctia in sira spinari a facut-o ptr ca era suspecta de meningita ,iar lichidul cefalo-rahidian LCR] pe care il extrageau din maduva spinari trebuia sa fie tulbure adica ca zeama de varza dar tu ai spus ca a fost OK. deci este exclus ca suferea de meningita,dar oricum si aici trebuia sa existe manifestari puternice ,pe care tu ca parinte la observai ,nu stiu de ce a facut aceasta punctie?iar la meningita o singura injectie de antibiotic specific bolii te salveaza de la deces ,bine asta daca este adus la timp si nu aproape mort,iar injectia pe care tu spui ca ia facut probab il era sa-i scada temperatura ,poate era fenobarbital si copilul era poate alergic la vr-o substanta din compozitie si a intrat in soc anafilactic ,asta este parerea mea,iar inpachetarila le-au facut ptr, ai scade temperatura, dar nu inteleg o chestie, i-au facut inpachetari pana i-a scazut foarte tare temp. corpului ,deoarece trebuie sa fi foarte atenta cu aceste inpachetari ,apa trebuie sa fie la o anumita caldura ,deoarece daca este rece sau f. rece normal ca intra ca intra in soc hipotermic iar cu antibioticul nu inteleg legatura trebuia mai intai sa-l stabilizeze din punct de vedere med si apoi sa-i administreze medicatia corespunzatoare ,ea era molesita din cauza temp,nu se face convulsii la 38,5 cat zici tu ca avea ,mergea sa-i dea un siropel si punea si un supozitor in acelasi timp si te asigur ca-i scadea deoarece era mica temp,nu era f mare ca sa nu poti sa o mai controlezi asta este parerea mea probabil ca ce ia dat pediatra nu si- facut efectul si temp i-a crescut f tare si s-a ajuns la inpachetari iar oxina , nu stiu de ce i-a facut? stiu ca este o substanta pentru indepartare bacteriilor si a fungilor nu stiu exat ce este ,dar este clar ca ei ti-au distrus copilul ,.este evident deoarece nu se leaga nimic din ce spui tu , au musamalizat totul incat sa iasa cum au vrut ei, t-ia spus-o clar si portarul ,trebuia sa mergi mai departe nu trebuia sa -i lasi asa , sanatate multa

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gabo (acum 13 ani)

Oxxy nu am urmat nici un tratament pt a ramane insarcinata, iar acum la ultimul control mi sa spus ca nu pot lua decat anticonceptionale. Mi s-a spus ca nu pot face nimik impotriva acestui sindrom. Acum vreau sa mai aud si parerea altor medici sa vedem dak se pune aceeiasi problema .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabo
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabo
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.