Clickmed
programare rapida la medic

Ginecologul

Boli genitale feminine
Intrebare postata de chik_ cu 13 ani in urma

Sunt barbat dar as vrea sa inteleg un lucru.De ce o parte din doamne fug cu inversunare de medicul ginecolog?Stiti la cate riscuri va expuneti ?As vrea sa imi impartasiti experientele dumneavoastra ,placute sau neplacute,legate de ginecolog si daca o simpla analiza va salvat viata!In felul acesta putem ajuta multe tinere care isi incep viata sexuala prea devreme,nu isi iau masuri de siguranta(prezervativ)si nici in cabinetul medicului nu vin prea des.Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ginecologul"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (28)

Adrienne (acum 13 ani)

Am sa deschid eu seria de raspunsuri, mai mult pentru tanarul ginecolog ,decat pentru tinerele paciente. Intrebi dece doamnele fug de medicul ginecolog................am sa-ti povestesc cum a decurs prima mea vizita la un cabinet de ginecologie, medicul fiind barbat, dar in majoritatea cazurilor este valabil ce voi spune si pentru femeia medic ginecolog. Eram tanara absolventa si trebuia sa ma incadrez in munca. Printre alte analize, trebuia facut si controlul ginecologic. Eram virgina, nu mai fusesem niciodata intr-un astfel de cabinet. Cu toata rusinea..........fiind student stii in ce consta acest consult, plus pozitia........in sfarsit, am fost consultata asa cum se consulta o virgina, apoi medicul [ care era si un barbat deosebit de bine......] indreptandu-se spre chiuveta, spune catre asistenta : " Nu stiu dece, de cate ori vreau sa ma spal pe maini, vad in fata ochilor numai par ". Este de ajuns ca o tanara, la acea varsta, sa amane cat poate o noua vizita la medic ? Acum o sa mai dau un exemplu din perioada de maturitate, cand, mergand la cel mai bun medic, femeie cu faima si cu functie mare [ la tv. vorbeste ca la carte ] ,ac***a o problema grava, care pana la urma s-a dovedit a fi vitala, am fost tratata ca " una de pe centura ", nici macar sa zica "ia loc pe scaun ", erau doar doua scaune, pe unul statea doctorita si pe celalalt asistenta , eu in picioare ,cu capul plecat.........nefiind vinovata de absolut nimic din ceea ce mi se intampla. Daca nu ma revoltam si nu cautam un alt medic [ care mi-a salvat viata ], probabil ca incheiam demult toate socotelile pe aici............Despre medicul de familie pot face aceleasi aprecieri. Intr-o viata de om, am gasit doar doi MEDICI. In concluzie, daca vei fi un bun profesionist, daca vei merge cu toate investigatiile pana la capat, dar mai ales daca vei trata pacientele cu sufletul, atunci vei primi toate multumirile lor si nu te vor ocoli. Sa stii ca majoritatea femeilor sunt constiente de toate riscurile ce implica viata sexuala ...........Daca nu ele , atunci cine ? dar majoritatea lucrurilor[ riscurilor ] nu depind de ele. Multa sanatate si succes !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
chik_ (acum 13 ani)

Sarut mana Adrienne,Mary si Emanuela.Multumesc pentru raspunsurile voastre si sper din suflet sa devin medicul la care pacienta sa vina cu drag.Am citit cu atentie mesajele voastre si din pacate stiu ca aveti dreptate. In multe spitale din tara exista inca impamantenita ideea,ca medicii sunt un fel de zei pe pamant.
Eu zic insa ,ca medicii sunt in primul rand oameni in slujba pacientului.Asa am invatat noi cel putin,noua generatie.Am pe cineva in familie medic,unchiul meu,o persoana in varsta la care marea majoritate a pacientilor vin tristi si pleaca zambind,condusi pana la usa de batranul medic cu multa cordialitate.Nu o face pentru banii primiti(asa cum se vehiculeaza )ci din respect pentru pacient si poate din bunul simt cu care a fost inzestrat.
Intrebarea mea a fost si pentru a intelege tinerele care isi incep viata sexuala la varste tot mai fragede dar nu calca in cabinetul unui ginecolog,decat in caz de infectii majore,boli cu transmitere sexuale sau sarcini nedorite.Si astea in faze avansate cand iti vine efectiv sa te iei cu mainile de cap.As vrea sa ma axez mai mult pe educatia pentru sanatate ca viitor medic si sper sa-mi reuseasca.Costa mai putin decat tratarea si cel mai important, omul este scutit de stresul psihic cauzat de boala.
Adrienne vreau sa iti multumesc in special tie pentru sfaturile benefice pe care de multe ori le citesc din partea ta(probabil ai pregatire medicala)si sa rog domnii doctori de pe acest site sa insiste mai mult pe educatie sanitara,sub forma de intrebari care sa le permita oamenilor sa raspunda,sa-si spuna parerea.Exista mii de articole medicale scrise "ca la carte"pe care orice beneficiar de internet le poate citi dar se pierde in amanunte si in cele din urma renunta,preferand sa puna intrebari aici sau in alta parte.Daca are norocul sa dea peste un om care se pricepe,e bine,daca nu ia de bun ce scrie oricine.
Multa sanatate tuturor doamnelor si apelati cu incredere la ginecologi,pentru ca o vizita facuta la timp va poate salva viata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de chik_
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de chik_
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrienne (acum 13 ani)

D-ne ajuta ! Iti doresc din tot sufletul ca rutina si greutatile vietii, sa nu-ti schimbe aceste ganduri frumoase despre suferinta oamenilor si sa faci aceasta meserie nobila cu sufletul curat . Atunci chiar te vei simti ca " un zeu pe pamant " [ in sensul bun ]. Cat despre problema tinerelor fete.............nu stiu ce sa zic..........aici sunt implicati mai multi factori ,dar cel mai important este lipsa de comunicare intre mama si fiica.......cauza, modul de rezolvare, regret nu ma mai preocupa si sancer ma bucur ca nu mai sunt in aceasta situatie [ ca parinte ]. Am stiut si stiu in continuare cum sa fiu cea mai buna si de incredere prietena a copiilor mei..........in rest........

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mary (acum 13 ani)

Dupa Adrienne imi permit sa povestesc si eu "peripetii" prin care am trecut. Ma duc la doctor, cu inima cat un purice. Nu intru bine-"dezbraca-te!" Ma dezbrac eu mai cu noduri in gat, desi era femeie, imi era putin jena sa-mi expun "floricica" ca un panoul publicitar , dar in fine. M-a intrebat de vreo 3 ori cati ani am...nu m-a intrebat nici macar ce problema am, scopul vizitei, si mai ales niste intrebari pe care , cel putin am mai auzit si de la alte persoane, ar trebuie sa le puna despre viata sexuala si altele. M-a luat cu ordine de la usa. Am inceput eu sa ma plang ca am dureri ca nu m-ai stiu ce (rosie ca racul la fata) , ea se uita la mine de parca vorbeam in turca si nu ma intelegea. Eu ,vezi doamne incercam sa vorbesc si stiintific , cu "act sexual", "dureri vaginale" si tot tacamul. Si sa nu m-ai spun ca eu am un tatuaj cu un bebe, chiar in zona x, in memoria unei persoane dragi. Cand vine asistenta si doctorita , imi baga ecograful ala si zice : " e un bebe". Am inlemnit, m-am facut verde albastra la fata, mi s-a facut rau, si cand colo spune doctorita " a uite are si aripioare". Cred ca in momentul acela m-am simtit mai usoara decat un fulg. As fi vrut sa fie o alta doctorita, sa imi asculte problema, sa ma considere Om inainte de toate , pentru ca am venit la ea ca la un Om care poate sa ma ajute, nu am venit la borş sau sa cersesc. .Da, e adevarat ca multe persoane resping idee cu prezervativul pe motiv ca nu au aceiasi placere, dar e foarte riscant, totusi. Daca esti un viitor doctor ginecolog iti recomand sa iti respecti si sa-ti intelegi pacienti
Prima data, e rusinos pentru o femeie mai ales daca doctorul e barbat. oricum , mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
emanuela (acum 13 ani)

Buna! dragele mele, Se pare ca cel putin la capitolul asta nu e deloc usor sa fii femeie.Eu am fost la un medic femeie, prima data care mi-a vorbit destul de frumos , Chiar si asa eu am plans pe tot parcursul controlului. Din pacate s-a dovedit a nu fi foarte pregatita profesional si am ajuns la un prof,medic pe la cluj , unde speram eu ca voi gasi toate raspunsurile. Am avut groaznica surpriza sa vad ca dansul mai avea in cabinet 2 tineri studenti , barbati fiind, cu care vorbea despre tot felul de chestii, mai si radeau , iar eu eram urcata pe scaunul cu pricina tocmai in fata lor, de se uitau la mine ca la televizor.Ba mai mult in loc sa imi dea niste explicatii sa stiu si eu ce se intampla si de ce , mi-a spus clar ca trebuie sa imi caut un barbat , ca nu am nici un chist , si ca si lipsa de p---- are un efect , si mi-a spus sa iau niste anticonceptionale daca ma apuc de asa ceva daca nu creau sa fac o caruta de copii.M-am intors foarte dezamagita , aproape plangand la un medic mai aproape de casa , unde am facut o ecografie de san si una generala. Si mi-a explicat ca aveam un chist de 4,5cm la ovarul stang, ovarul drept polichistic, si tocmai pt ca ovarele nu functioneaza cum ar trebui am si dureri la san dar inca nu se formasera chisturi sau ganglioni .Mi-a sugerat sa rezolv problema fie medicamentos fie chirurgical, si daca consider necesar , sa imi caut si un barbat, dar sa fac intotdeauna lucrurile sa fiu cu inima impacata, nu dfoar de gura altora , ca fiecare dintre noi meritam tot binele din lume .Am venit acasa , aproape vindecata , macar sufleteste , clelalte probleme nu s-au terminat inca, dar am vrut sa vedeti diferenta dintre doi -trei medici. de asta e importanta ca fiecare medic sa nu ucida ceea ce nu poate trata, adica sufletul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mica (acum 13 ani)

Am fost de curand la medic...s-a purtat intradevar ca un domn nu am ce sa reprosez doar mie ca trebuia sa ma duc mai repede!Mi-a descoperit un chist pe ovarul stang si e destul de mare daca nu ma duceam riscam multe!Multe multumiri tuturor profesionistilor!Numai bine tuturor!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maria 88 (acum 13 ani)

Buna tuturor, uitati cum sta treaba eu am 22 de ani si nu am fost nuciodata la un ginecolog pt k imi este fff frika si rusine!Ce imi sugereti s fac si cum ma incurajati?Pt k vreau sa stiu dak sunt sanatoasa!pwp si ast rasp vostru

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
niky (acum 13 ani)

buna nu poti stii daca esti sanatoasa sau nu pana nu mergi la medic eu te-as sfatui sa mergi la o d-na doctor daca iti este rusine,dar nu ai de ce pt ca toate femeile trec prin asta si sanatatea este pe primul loc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
chik_ (acum 13 ani)

Buna maria.De ce frica si de ce rusine?Ginecologul nu e bau bau si nu mananca pe nimeni.Cel putin nu am auzit pana acum sa se fi intamplat asta.
Daca esti nemultumita de felul in care se comporta esti libera sa ii spui acest lucru si sa iti cauti alt medic,pana gasesti medicul potrivit pentru tine.
Mai importanta este sanatatea ta decat "frica,rusinea"etc.Orice femeie activa sexual e important sa faca un control macar o data la 6 luni.Si mai ales foloseste prezervativul la fiecare contact sexual..Curaj!Astept vesti in care sa imi spui ca ai fost la gineco.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de chik_
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de chik_
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
fitzzy (acum 13 ani)

buna,eu am fost o singura data la medicul ginecolog (era femeie) si am fost f dezamagita de prestarile dumneaei,singura intrebare care mi-a adresat-o a fost de ce am venit.I-am zis ca este prima data cand vin la ginecolog si ca am venit pt ca imi incepusem viata sexuala recent si vreau sa-mi faca un control de rutina si sa-mi prescrie anticonceptionale,in rest nu m-a intrebat absolut nimic,i-am zis eu singura la ce varsta mi-a venit menstruatia,etc.Inainte sa merg la ea am citit despre consultul ginecologic si nici pe departe nu a fost cum scria in acea carte,nici macar nu s-a uitat la sanii mei,cu atat mai putin sa-i palpeze sau sa-mi explice cum sa fac acel lucru singura.Am plecat foarte dezamagita si in cele din urma am invatat sa-mi palpez sanii singura de la iubitul meu care e student la medicina,de atunci nu am mai fost la nici un ginecolog deoarece nu am avut nici o problema si cand va trebui sa merg cu siguranta nu o sa mai apelez la serviciile acelei "doctorite"

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de fitzzy
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de fitzzy
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena (acum 13 ani)

Fiecare femeie care a trecut pe la ginecolog, are o amintire nu tocmai placuta despre acest lucru. Poate fi vorba de medic, de masa ginecologica, de diagnostic, ori pur si simplu de faptul ca s-a despuiat in fata unei persoane straine. Mie personal nu-mi place ca nu mi se explica, pe intelesul meu de om fara pregatire medicala, ce am. Un medic la care am fost, m-a consultat si nu a spus nimic. Mi-a scris reteta si nici macar nu m-a privit. Parca eram un obiect nesemnificativ, insignifiant. Medicii, in cabinetele lor, se cred supraoameni. In viata de zi cu zi, sunt la fel de vulnerabili ca si noi, ceilalti muritori. Apreciez la un dr atentia, interesul uman pe care mi-l arata, siguranta, competenta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
diana628944 (acum 13 ani)

As vrea sa stiu cum e la primul control ginecologic pentru a-mi face curaj sa imi fac si eu unul. In afara de a sta pe acea masa trebuie sa te dezbraci de tot inainte sau doar in partea de jos? Vreau sa fiu pregatita si sa stiu in detaliu cum decurge controlul ca sa nu am surprize cand ma voi hotari sa merg.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de diana628944
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de diana628944
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
andrei (acum 10 ani)

e iti propun sa faci acest test ginecologic. sora mea mea mai mare a fost si a facut a spus ca e foarte placut iti baga un aparat in p***a si tio desface tare.e foarte fierbinte.sora mea a fost agresata si violata ca era medic barbat a spus ca ia spart telka.hai sa te duci ca voi veni si eu sa te f*t

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mirelais (acum 13 ani)

Buna. Sincer, si eu sunt femeie (ma rog, fata) si nu le inteleg pe cele care fug de ginecolog. Ar trebui sa va ganditi ca el vede asta zilnic, asta e serviciul lui si cand ti se intampla ceva, decat sa o patesti mai rau, mai bine mergi la ginecolog, lasi rusinea si eviti boala. Cat despre mine.. am fost la ginecolog (dar era femeie). S-a uitat la mine si ea si asistenta si, spre dezamagirea mea, s-a purtat destul de urat cu mine. Adica eu aveam niste scurgeri ciudate si mi-a spus ca n-am nimic pe un ton foarte... nesimtit. Parca i-ar fi venit sa ma intrebe de ce m-am dus s-o deranjez degeaba ca avea lucruri mult mai importante de facut decat sa ma consulte pe mine. M-am intors la medicul de familie care este barbat si i-am spus toate acestea si a vrut sa ma consulte si el... si a trebuit sa ma dezbrac dar el s-a purtat foarte ok. Asta este.. cand vrei sa scapi faci si lucrul asta. Sper ca nu v-am speriat. Nu toti medicii sunt la fel. Unii isi iubesc meseria, altii nu. Eu zic sa mergeti cu incredere la ginecolog pentru ca e obisnuit cu asemenea lucruri si nu o sa rada de voi. Oricum, azi va consulta si maine va uita. Stati linistite ca au vazut sute de femei :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mirelais
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mirelais
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mirelais (acum 13 ani)

Aa si inca ceva legat de doamna ginecolog: dupa ce m-a consultat a zis "hai ca iti dau totusi ceva dar nu se gaseste decat daca faci comanda". Mi-a prescris Leukarrest. Apoi s-a pus pe scaun sa-mi faca nu stiu ce fisa si m-a intrebat la ce liceu sunt. Cand i-am zis, a inceput sa spuna ca a fost si fiica ei acolo si ca e un liceu de nimic, numai renumele de el ca in rest e ff prost, ca s-a chinuit un an s-o mute de acolo si ca in sus si-n jos. Parca eram eu de vina cu ceva. M-a deamagit profund.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mirelais
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mirelais
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vero90 (acum 13 ani)

am fost de 2 ori la gineco...prima data am avut o ciupercuta(candida) mi-a dat tratament care a trecut dupa 2-3 zile! nu s-a purtat urat,mi-a placut de ea(era femeie) m-a intrebat dk mi-am inceput viata sexuala,dk is maritata,si la ce varsta mi-a venit prima data!(asta era pe la 15 ani asa! am mai fost odata deoarece la ciclu am dureri foarte mari,ma doare burta de parca zici ca am un pietroi in burta cu stari de voma,cu tot tacamu :) practic in prima zi is tintita la pat nu fac nik! si am fost tot la aceasta doctorita,mi-a dat prementid parca asa se numea...am luat alea ,nu au avut niciun efect..o cutie nici nu am mai luat--o! si asa ma chinui si acum >adik tot cu dureri asa mari..intr-o luna am ajuns la urgente,iar acolo mi-a facut in mana o injectie cu ketorol..si mi-a zis asistenta de acolo ca de-acum cand ma mai doare asa sa iau de la farmacie ca se gaseste si sa-mi faca asistenta de la medicul de familie.dar nu am mai luat..eu iar mereu paduden ...maine o sa merg la medic gineco deoarece mi-am inceput viata sexuala acum 4 luni ,iar luna trecuta am luat postinor si ma cam speriasem un pic..acum mi-a venit dupa 2 sapt de intarziere dar vreau sa merg pentru un control ...si poate o sa imi dea altceva care sa imi potoleasca durerile astea...o prietena de-a mea a fost la medic tot asa pt dureri mari la cclu si i-a prescris anticonceptionale,cat le-a luat cica nu a mai durut-o asa tare,dupa ce nu le-a mai luat iar a durut-o si i-a zis ca asa e organismul ei si ca doar dupa ce va face primul copil ii va trece ,sau poate nici atunci..dar de! asa suntem noi,femeile! si sa nu va fie teama de doctor pt ca a vzt multe la viata lui... nu esti tu prima.e mai bine sa previi decat sa tratezi! multa sanatate la toata lumea!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vero90
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vero90
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
devi indira (acum 13 ani)

nu am fost la ginecolog niciodata si nici nu as avea curajul sa ma duc (am 18 ani). mi-e o rusine teribila sa ma dezbrac in fata cuiva.......brrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! mi-e si teama ca o sa spuna ceva aiurea....cred ca o sa ma fac eu medic ginecolog si o sa ma consult singura daca o sa trebuiasca.....:)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru220165 (acum 11 ani)

buna ziua.si mie mi-a fost frica sa merg la ginecolog.prima data am fost cand m-am casatorit.dar acuma stau si ma gandesc de ce nu am mers mai repede.intradevar prima data e mai greu.acuma nu-mi mai e rusine.doar nu eu sunt prima si singura pe care o vede dezbracata.poate conteaza foarte mult si comportamentul si increderea care ti le ofera medicul.eu as putea spune ca am medicul perfect.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru220165
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru220165
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
flory (acum 11 ani)

si eu am intalint asfel de medici.sunt anumiti ginecologi care vb f urat pacientelor.deci e lesne de inteles dc majoritatea femeilor evita vizitra catre acestia.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adina (acum 11 ani)

eu nu am fost la ginecolog si mie foarte frika . vreau sa ma duc la dr surori mele care mia spus ca se comporta f ok . e barbat si mie ff rusine. ce imi recomandati ???

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 2

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.