Clickmed
programare rapida la medic

Ma raneste mereu

Psihologia cuplului
Intrebare postata de visatoarea cu 13 ani in urma

Salutare!Am si eu o mare problema si as dori cateva sfaturi,chiar mi-ar prinde bine.Sa incep povestea mea de dragoste cu un final amagitor :Vara trecuta am cunoscut un baiat si a fost dragoste la prima vedere( doar din partea mea,ca el nu cred ca m-a iubit desi m-a facut sa cred asta).Ne-am combinat,apoi dupa cateva zile el a plecat la lucru in alt oras (care macar nu era in acelasi judet cu orasul unde locuiesc,nici in aceeasi regiune),dar in fine eu nu tineam cont de distanta,eram dispusa sa il astept pentru ca venea de Sarbatori acasa.Cand a ajuns acolo ,nu dupa multe vreme a primit-o si pe fosta lui prietena sa stea la el(domn''shoara este din acelasi oras cu mine,dar avea rude acolo.Oricum are o faima ce lasa de dorit).Ziua cand era la lucru vorbeam intr-una ,dar seara pauza...presimteam ca exista alta la mijloc,ii reprosam,dar el imi nega ,zicea ca inventez eu totul pentru ca nu il iubesc,etc.Intr-o seara l-am sunat si mi-a raspuns pitipoanca aia si mi-a vorbit foarte urat.Am recunoscut-o dupa voce si am asteptat sa vina a doua zi stiind ca el va merge la lucru si sigur ma va suna.Asa s-a si intamplat,dar el tot nu recunostea atunci cand i-am cerut socoteala.Am inceput sa plang si i-am zis ca nu o sa il mai caut ca ii sterg numarul si sa ma lase in pace.El tot insista ca ma iubeste si ca nu vrea sa ne despartim ,dar eram decisa sa il uit.Vreo cateva zile nu m-a mai cautat ,dar apoi(aia i-a facut probleme si a plecat de la el) intr-o dupa amiaza am primit un masaj de la un nr"ce faci draga?";am intrebat cine este si mi-a zis ca e el.In clipa aceea au revenit toate sentimentele(mentionez ca incepusem sa il uit,chiar nu ma mai gandeam la el) si asa am inceput sa vrajim din nou.Eram asa de fericita,simteam ca e viata mea,dar dupa cum se zice fericirea nu tine mult.Au urmat multe certuri,pentru ca aflam ca ma mintea ,vrajea cu altele,dar el nu recunostea nimic,zicea ca sunt nebuna,ca sunt geloasa,dar atunci cand iubesti n-ai cum sa nu fii geloasa mai ales cand prietenul iti da motive.Vorbeam la telefon ore in sir,ne vedeam la web dar nu era de ajuns,el nu se multumea doar cu mine,nu era zi in care sa nu ma minta(ah,el abia dupa vreo luna si ceva a recunoscut ca a stat aia la el o saptamana),sa nu greseasca cu ceva.Plangeam la telefon si el se amuza,vroiam sa o termin cu el dar nu ma lasa inima,mereu el ma vrajea si il iertam.Am trecut cu vederea peste multe greseli,speram ca se va schimba.Era totul pentru mine!

Au trecut lunile si el a venit acasa.In prima zi totul a fost precum in basm,ne sarutam,ne imbratisam,eram cea mai fericita ca il am alaturi de mine dupa vreo patru luni.A urmat si a doua zi,atunci cand am facut cea mai mare gresala:m-am daruit lui,fiind primul baiat din viata mea;in urmatorea zi nu a vrut sa ne intalnim,pe motiv ca era obosit,apoi de Ajun cand trebuia sa vina la mine acasa "cu colinda" m-a sunat si mi-a zis:"e prea devreme sa vin la tine,nu ne cunoastem bine ,vezi ca seara asta am alta treaba mai importanta decat sa ma intalnesc cu tine,etc!" A fost un soc pentru mine,plangeam ,regretam ca am fost asa de naiva si am crezut in vorbele lui.Il tot sunam dar nu imi raspundea(pe urma am aflat ca s-a intalnit cu alta).Jura ca ma iubeste,ca nu o sa ma paraseasca,nu a tinut cont ca el a fost primul baiat din viata mea am asteptat 19 ani si ceva sa se intample ,dar i-am daruit virginitatea unui baiat care nu a meritat!A urmat si Craciunul ,fiind sp***a din fire am acceptat sa ne intalnim ca sa vorbim,speram ca o sa se intoarca din nou la mine,eram orbita,dar am gresit din nou,in prima zi si in a treia,culcandu-ma din nou cu el.Sincer gandeam ca poate asa o sa il aduc inapoi la mine,dar de fapt am facut o mare p***ae.Am fost folosita si apoi aruncata.Dupa toate astea,m-a mai sunat de cateva ori sa vada ce fac,c ironic!eu sufeream si el se distra cu altele.Au trecut si sarbatorile iar el a plecat(de Revelion macar nu a avut bunu simt sa imi spuna la multi ani!)o perioada nu am mai vorbit,apoi a inceput din nou sa ma caute si asa au inceput jignirile:ca sunt p***a ca am crezut in el ,ca el dorea doar sa ma aiba la pat,ca nu ma suporta,ca nu simte nimic pentru mine,ca m-a inselat si alte lucruri dureroase.Insa uneori cand ma suna imi vorbeste frumos ,imi zice ca ma iubeste ,ca ii pare rau(stiu ca zice doar la misto,ca sa sufar )simt ca innebunesc,la ore nu sunt atenta,nu stiu ce sa mai fac.Vreau sa il uit dar nu pot!stiu ca nu e bine ca ii raspund,multi mi-au zis asta,dar nu ma pot abtine,tresar de fiecare data cand vad ca primesc ceva de la el.Zilele trecute am vorbit frumos la telefon,fara certuri ,ma suna,il sunam ....dar in seara asta m-a sunat si mi-a vorbit foarte urat:m-a trimis dracului,k imi da una in bot,ca sunt figuranta ,sa uit de el si multe alte jigniri.Cu ce am gresit de sufar atat?simt ca o iau razna,traiesc o drama....De acum chiar sunt fffff decisa sa nu il mai caut si nici sa ii mai raspund!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma raneste mereu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (12)

Leti (acum 13 ani)

Imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva. Ai fost totusi cam naiva pentru o fata de 19 ani, chiar neexperimentata fiind. Cand ai vazut ca el s-a comportat asa inainte, nu trebuia sa mergi mai departe. Acum asta este, nu esti prima careia i se intampla asa ceva din pacate. Incearca sa il dai naibii, scrie-i un e-mail lung si din suflet, cat poti tu de usturator (fara sa vb urat, doar atat cat sa inteleaga cat de mult te-a facut sa suferi) si pe urma NU ii mai raspunde sub NICI O FORMA. In schimb, daca iti scrie mail inapoi, poti citi si ATAT. Poate asa isi va da seama de ce a facut si macar nu va mai face pe altcineva sa sufere.
Stiu ca te gandesti si totusi daca? Daca el este THE ONE? Acum sigur nu e! Nu e destul de matur si nu vei avea o viata frumoasa cu el cel putin pana nu se mai coace (nu stiu cati ani are). Poate peste cativa ani, iar atunci viata ti-l va scoate din nou in cale, sunt sigura de asta. Iar daca e deja matur (peste 25 de ani sa zicem), atunci e un BOU si uita-l definitiv.
Curaj!! Vei gasi un baiat bun care te va iubi mult si care nu te va lasa de izbeliste!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Carmen (acum 13 ani)

Ce necioplit. Incredibil. Sa te jigneasca asa de rau... Daca nu il parasesti inseamna ca nu te respecti. Si daca nu te respecti tu, cum sa te respecte altii (el)?
Crede-ma, exista si unii baieti mai cu bun simt, desi sunt rari.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
3
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
visatoarea (acum 13 ani)

Mentionez k baiatul respectiv are 23 de ani.Aseara pe la miezul noptii m-a tot sunat,chiar mi-a trimis si un mesaj" te iubesc" .Cu lacrimi in ochi i-am compus un mesaj care va fi si ultimul: i-am zis ca p mine m-a pierdut definitiv,sa uite ca exist ,ca l-am iubit mult dar dupa tot ce mi-a facut iubirea a inceput sa se transforme in indiferenta...de la iubire la ura e un singur pas si ca va veni ziua in care poate o sa regrete dar va fi prea tarziu.O sa rasara soarele si pe strada mea!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de visatoarea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de visatoarea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Vlad Tepes (acum 13 ani)

Draga visatoare (valabil pentru fete si femei). Am mai scris referitor la astfel de relatii. Stau uimit si ma minunez cum sunt atatea femei credule si naive, ca sa fiu bland, fiindca cel mai potrivit cuvant ar fi "proaste", dar nu-mi place cuvantul asta! Cum, Doamne, puteti sa va aruncati in bratele unuia sau altuia fara sa deschideti ochii, si mai ales sa va aruncati in pat cu asemenea "specimene"? Voi n-aveti nici un "respect" pentru voi, asa cum spune cititoarea Leti? Si intrebarea asta nici macar nu ia in socoteala faptul ca puteti ramane gravide, ca puteti contacta tot felul de boli, ca va afecteaza psihic, pentru ca voi (fetelor, femeilor) sunteti mult mai sensibile ca barbatii. Eu sunt barbat, si consider ca naivitatea pe care o afisati este greu de acceptat. Eu te sfatuiesc (ca pe multe altele) sa te opresti imediat din p***aa asta, si sa nu mai ai de-aface niciodata cu un asemenea specimen. Am mai scris detaliat pentru o fata de ... 15 ani, care ne intreba ce sa faca, fiindca prietenul ei o forta sa aiba sex cu ea. Un om care vrea doar sa aiba sex cu tine, nu e demn de tine, si vei ajunge sa faci sex cu multi, doar ca sa castigi pe unul! Ce naiva ideea! De unde ai invatat-o? Cand intri intr-o relatie cu un baiat/barbat, nu te arunca in bratele lui! Fa-l sa invete ca o femeie se cucereste ca o cetate, adica este un proces de durata, timp in care trebuie sa vezi ce fel de om e, cum te trateaza in diferite imprejurari, daca te considera un partener sau doar o ... carpa de sters pe picioare. Vezi cum se comporta in prezenta prietenilor lui, ca si ai tai, vezi daca este un gentleman in caracter si comportare, daca te iubeste cu adevarat, nu doar pana te are in pat! Si te intreb, care e scopul ca te culci cu cineva? Sa-l atragi? Mare p***ae, fiindca cel cu care te-ai culcat te va dispretui, gandindu-se ca nu esti demna de increderea lui, fiindca daca te-ai culcat cu el, te-ai mai culcat si cu altii! Nu te lasa amagita ca la prima sau a doua intalnire iti spune "te iubesc de nu mai pot trai fara tine". Daca te atrage ceva la el, verifica-l prin convorbiri in diferite domenii, vezi ce si cum gandeste, vezi daca ti se lauda c-a mai avut 20 de prietene, si ce s-a intamplat cu ele, s.a.m.d. De asta exista perioada de curtare, ca sa va puteti cunoaste unul pe altul. Vezi ceva nepotrivit, grosolan, lasa-l imediat, pana nu ti se aprind ochii dupa el, si e mai greu. Vezi ceva marunt, spune-i cu tact, ca sa se corecteze! Din pacate, in ziua de azi, lucurile merg repede, si de cele mai multe ori duce la sex rapid. Mare greseala! Apoi vin despartirile, suferinta, lacrimile, etc., si o iei de la cap, facand si mai departe aceiasi greseala! De ce? Multi barbati sunt buni de gura, si fetele cad prada usoara la asemenea specimene! Fetelor, trebuie sa aveti relatii foarte bune cu parintii vostri, care va pot sfatui bine, si sa nu va fie frica sa le prezentati pe cei care va plac, Ei au (mai ales mamele) un al ... saselea simt, si va pot ajuta foarte mult. Nu va luati dupa prietenele care au facut-o, si trebui s-o faci si tu, ca asa e in ziua de azi. Ganditi-va la consecinte, care afecteaza starea voastra pshica cu mult mai mult ca la baieti/barbati. Ac***a prieteni prea multi, ajungeti sa nu mai stiti care e bun si care nu, sa faceti prea multe comparatii. Va pun o intrebare la toate: pentru ce vreti sa aveti prieteni? Doar ca asa-i modern, si sa nu fiti diferite decat celelalte? Sau ca TREBUIE sa va culcati cu baieti/barbati, ca sa vedeti si voi cum e! E trist daca aveti asemenea idei, si astea va vor duce la mari dezamagiri, si in cele din urma, e foarte posibil sa va casatoriti si cu persoana nepotrivita fiindca sunteti confuze si nu mai stiti care e bun si care nu! Prietenia trebuie sa aiba ca scop gasirea persoanei potrivite care sa va fie partener/a pe viata, adica pentru casatorie. Aveti alte intentii decat casatoria, veti trage consecintele comportarii iresponsabile, consecinte dureroase in cele mai multe cazuri. Ganditi-va bine ce faceti, luati-va dupa exemple bune, si nu dupa cei care va imping la sex, si prieteni dubiosi. Deschideti bine ochii, fiindca in functie de asta veti fi fericite (valabil si pentru baieti) sau nu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Vlad Tepes
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Vlad Tepes
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
soricik (acum 13 ani)

buna visatoarea...cand iubesti ierti mereu..dar nu poti ierta la nesfarsit...mai bine uita`l k nu e de tine..si ca sa uiti de el ocupa`ti timpul cu altceva..citesti de exemplu sau iesi cu prietenele la o plimbare si asa trec zilele si in scurt timp nici nu o sa`ti dai seama ca odata l`ai iubit.multe fete trec prin acesi situatie pt ca suntem mai sensibile si vrem mereu k cineva sa fie langa noi..dar asa nu se poate!!nu trebuie sa te umilesti in fata lui,demon k esti mai puternica k el si invinge`ti mai bn zis obsesia pt el...fi tare si iti urez multa bafta in viitor!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de soricik
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de soricik
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria 23,Timisoara (acum 13 ani)

Buna!
Citez si eu o fraza a d-lui Vlad Tepes(desi se spune ca trage in teapa:)) )sunt total de acord cu dansul si anume:
"Prietenia trebuie sa aiba ca scop gasirea persoanei potrivite care sa va fie partener/a pe viata, adica pentru casatorie"si as mai adauga ca in viata asta nu totul se rezuma la SEX!!
Acum sa o credem pe fata ca are 19ani si e putin naiva la varsta ei,dar in ziua de azi trebuie sa deschideti bine ochii pe cine aveti langa voi.Si multe alte fete de varsta ei sunt in aceeasi situatie,din pacate.Bine,aici mai intervine si anturajul ,educatia de acasa si moda asta de prost gust :azi te culci cu unul,maine cu altul ca asa fac si colegele mele si trebuie sa fac si eu.Deschideti bine ochii si nu va aruncati in bratele oricarui specimen,ca cel de fata!;)Un barbat adevarat stie sa te respecte in primul rand..si apoi urmeaza restul..Succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vasy (acum 13 ani)

da ai dreptate...;)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Bacu Crina (acum 13 ani)

Probabil ca n-ai avut prea multa experienta cu alti baieti. Nu ma refer la altceva, decat la intalniri, imbratisari, sarutari... Sa inveti cum sunt barbatii, ce vor de la femei... Oricum ai iertat prea mult si ai dat prea multe sanse. Probabil n-ai vrut sa crezi care este realitatea si ai proiectat-o pe a ta. Ai sperat ca lucrurile sa se schimbe... S-au schimbat, dar din pacate in rau. Nu conteaza ca i te-ai daruit, atata timp cat tu ai facut-o cu sentiment. Daca el n-a apreciat nici macar atatalucru.... ar trebui sa inveti d-aici. Lasa-l. Sunt destui barbati care te asteapta. Nu te mai consuma. Da-i ignore si uita-l. Nu te-a facut sa suferi destul? De ce ii permiti sa te jigneasca? Te-a inselat, mintit, jignit... astepti o palma din partea lui sa te trezeasca la realitate? Daca esti mai buna decat el, nu te merita. Fii optimista, increzatoare in viitor si mergi mai departe. Considera o experienta tot ce s-a intamplat, invata din ea... e suficient atat. Fruntea sus!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Bacu Crina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Bacu Crina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
andreea (acum 13 ani)

sincer am trecut candva prin situatia ta si e f greu si dureros chiar te apuca disperarea dar cea mai buna solutie as te vindeci e sa te razbuni .ramai cu el si atunci cand e dulce cu tine fa putin pe interesanta.si acnd te jigneste nu plange si nu te umili in fata lui ai timp as o faci singura dupa aceea.cand te jigneste razi si intreaba l daca el chiar crede ce spune si spunei ca u nu te simti deloc si nici nu esti asa cum spune el arata i ac ai o parere f buna despre tine .nu inseamna ca daca ia i cedat din dragoste esti p***a.si cand iti spune ca te iubeste ti am zis fa pe interesanta ii spui sa te ami lase cu dulcegarii si texte.si nu ii face niciodata o declaratie de dragoste.e cea mai mare greseala aratate indiferenta arata i ac te plictisesc lucrurilñle pe care el le face chiar daca nu e asa .si cand te suna sa va intalniti zii ca nu prea ai timp dar ca iti faci umpic si pt el o as vezi cum reactioneaza si cum va alerga dupa tine eu am incercat si razbunandu ma pe el m am vindecat el incepuse sa ma iubeasca si eu deja ma plictisisem.sa plateasca si el cum platesti u tepup fii tare si daca ai timp arspunde mi si zi mi daca ai reusit

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
jvata sofronica (acum 13 ani)

pt ca nu prea avem puterea sa vb cand tre,deci fetelor nu mai lasati baieti de capul lor vb mai mult si aratati iubire nu va luati dupa ce a scris andreea se poare ca fetita asta are o inima mult prea mica si o gandire de om mai anormal ea nu prea stie ce vrea de la viata poate o sa se intoarca razbunarea ei si cred ca sant sigur

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
costy (acum 13 ani)

de obicei se spune ca unora li se comanda viata eu nu fac o aluzie ori e simplu multi sunt parteneri de viata ori e normal ca femeia sa aiba o viata sexuala cu barbatul pe care l place ori alte femei care nu inteleg li se pare ca de ce nu duc o viata sexuala la comanda '''' adica dute cu acel om la care li se spune si nu apare sentimentul sa zicem iubirea ..eu sunt o persona independenta si am dreptul la latot cemi place fetele vin singure la mine si ne simtim bine au incredere ca nu afla nimeni asa ca daca va place un baiat,barbat ducetiva faceti sex dragoste si gasiti si fericirea pe care o cautati.nu va lasati

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vieru raluca (acum 12 ani)

Incearca sa nu te mai gandesti intruna la el!Poate vei putea sa il uiti!Nu-i mai raspunde la telefoane si la mesaje si fate ca il tratezi cu indiferenta!
Nu merita acel baiat tot ceea ce ai facut tu pentru el. Gandeste-te bine la sfatul meu! Mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.