Clickmed
programare rapida la medic

AJUTATI-MA!! VA ROG!!

Educatia sexuala
Intrebare postata de Lavy4all cu 13 ani in urma

Buna..am 21 de ani si locuiesc cu prietenul meu de aproximativ 6 luni,in tot acest timp am avut contacte sexuale fara a folosii niciunul dintre noi nicio metoda pentru a ne proteja.Niciunul dintre noi nu suportam prezervativul.Eu nu am vrut pastile pt ca am citit ca deregleaza corpul si am renuntat la aceasta idee.Am intrebat mai multe persoane si mi-au confirmat ca metoda feritului si cea a calendarului e indicata daca nu ne dorim copii atat de vreme .Ambii am fost virgini si inca de la inceput am folosit metoda "feritului".Mentionez ca .NICIODATA nu a ejaculat in interiorul meu.nici in perioada fertila nici in cea nefertila .In primele 3 luni dupa contactul sexual am avut cateva dereglari ale ciclului..facem dragoste cam de 2 ori pe saptamana dar ma fereste atent de fiecare data si din timp....in urma cu 2 luni mi-a venit menstruatia pe data de 15 a lunii.insa luna trecuta mi-a venit pe 20..cu 5 zile intarziere...luna aceasta nu mi-a venit nici pe 15 si nici pe 20...pe data de 23 mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ..azi este in data de 30 si nu mi*a venit!!..Exista posibilitatea sa fiu insarcinata chiar daca nu a ejaculat in interior sau poate e doar o dereglare normala a ciclului?? intreb acest lucru deoarece si cand eram virgina imi intarzia chiar si 2 saptamani!! Astept un raspun .Va multumesc anticipat!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "AJUTATI-MA!! VA ROG!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (22)

marialeea (acum 13 ani)

Draga mea, metoda ''feritului'' este cea mai aiurea metoda (nici nu se poate numi asa, la o adica) anticonceptionala din cate exista! Crede-ma, nu stiu cine ti-a spus, dar se folosea pe vremea lui Ceausescu, cand nu existau prezervative, pastile anticonceptionale, ovule anticonceptionale.
In alta ordine de idei: chiar daca, spui tu, ''te fereste'', in capul penisului exista INTOTDEAUNA o cantitate mica de sperma (aparuta in special in timpul preludiului) care poate ajunge exact acolo ''unde trebuie'' si, surpriza mare, va treziti amandoi parinti! Si nu e musai sa-ti iasa testul de sarcina pozitiv ''din prima'', s-au vazut multe cazuri in care testul a iesit pozitiv de-abia cand nu se mai putea face nimic!
Sfatul meu: nu te sfii, pentru inceput mergi la un cabinet pentru a-ti face niste analize de sange ca sa vezi clar ca nu esti insarcinata. Apoi este indicat, dupa mine, in cazul tau, sa te duci la un medic endocrinolog ca sa-ti prescrie niste anticonceptionale, in urma unor analize hormonale. ESTE TOTAL GRESIT SA CREZI CA ANTICONCEPTIONALELE DEREGLEAZA ORGANISMUL, atunci cand ele sunt prescrise corect si de cine trebuie, ele chiar te vor ajuta sa ti se regularizeze ciclul menstrual si nu vei mai avea aceste intarzieri ale menstrei. Iar la endocrinolog nici macar nu ti se face consultul acela neplacut ginecologic, ci numai o ecografie ovariana si ti se va lua putin sange pentru analize. Si atat. Hai, ca nu e asa de greu, nu riscati inutil caci mai bine te protejezi decat sa treci prin durerea si chinurile unui avort, crede-ma!!! Si pentru a merge la endocrinologie nu trebuie decat sa iei trimitere de la medicul tau de familie catre endocrinologie si sa te programezi la un medic endocrinolog. E extrem de simplu!
Iar, pentru inceput, daca constati ca nu esti insarcinata totusi, pana te hotarasti sa mergi la un medic pentru a folosi o metoda anticonceptionala moderna, NU BABEASCA SI TOTAL DEPASITA, poti folosi PHARMATEX ovule, de exemplu. Nu contine deloc hormoni. Poti da search pe net si poti citi singura prospectul. Dar vezi ca este un pic cam scump: in jur de 35-40 de lei. Insa, pana una-alta, il poti folosi pana te decizi cum sa faci pe viitor.
Aveti grija, mai copii, ca va veti trezi pusi in fata faptului de a avea unele patanii extrem de neplacute, de a lua decizii greu de luat (a pastra sau nu un bebelus), si nu e deloc cazul sa treceti prin ele. Medicina evolueaza pe zi ce trece si apar noi si noi metode sigure de contraceptie. Folositi-le, interesati-va, cititi si voi pe net, documentati-va cu atentie, nu e cazul sa va luati dupa oricine, ganditi singuri ce vreti sa faceti cu viata voastra pe viitor!
Multa sanatate si intelepciune va doresc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Lavy4all (acum 13 ani)

iti multumesc din suflet pt sfaturile tale....O sa tin cu adevarat cont de ele,insa momentan stau cu sufletul la gura asteptand sa nu fie inca 2 ochisori de acum... Sunt speriata si total demoralizata ca nu am facut nimic pana acum in aceste sens.Sper doar sa nu fie prea tarziu...Iti multumesc inca o data!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Lavy4all
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Lavy4all
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marialeea (acum 13 ani)

Liniste-te, ca de-acum, cum se spune, ''raul e facut'', nu mai ai cum il drege! Insa, te rog frumos, nu sta asa, du-te medicul de familie sau la un cabinet (mi se pare ca se poate chiar la cele de planning familial) ca sa-ti faci analizele de sange ca sa vezi daca e bebe sau nu. Apoi, cu maturitate, poti sa iei ce decizie doresti! Iar daca e ''DA'', atunci e cazul sa te calmezi si sa nu te mai framanti, caci daunezi copilasului. Iar daca e ''NU'', cel mai bine e sa ''actionezi'' din vreme si cat mai repede, caci, desi se fac tot soiul de dezbateri pe forumuri, altfel e un avort la un bot de carne fara creier, inima si nimic, si altfel e cand e un copilas in miniatura!
Vezi repede daca ai ramas sau nu, nu mai amana caci nu are nici un sens!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina0606 (acum 13 ani)

nu sunt de acord cu tine legat de anticonceptionale,am facut lucrurile pe care le insiri tu acolo si am fost la doctor si mi-a dat peste cap tot organismul,le-am schimbat si tot degeaba,nu am facut nimic de capul meu,metoda pe care o foloseste domnisoara o folosesc si eu si nu a dat inca gres,decat sa imi indop organismul cu chimicale mai bine asa,nu ma afeceaza daca voi avea un copil,nu are nicio treaba cu faza "foloseste prezervativ'' ca iei boli cu transmitere sexuala,daca ai o relatie serioasa nu e cazul. esti majora poti lua decizi impreuna cu partenerul tau,mergi periodic la doctor si totul va fi ok.nu am nimic cu cele care iau pilule ca poate lor le fac bine dar stiu multe cazuri in care acele persoane se chinuie sa aiba copii sau alte lucruri mai grave.multa sanatate si un bebe nu e un lucru rau.eu nu cred ca esti gravida,dar daca esti sa nu renunti la bebe,ca e pacat sa omori un om

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cristina0606
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cristina0606
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
luminita139 (acum 13 ani)

eu zic sa mergi un ginecolog chiar daca nu esti insarcinata e clar ca ai neoie de un tratament ptr reglarea ciclului si daca-ti prescrie anticonceptionale ptr asta,nu vad care-i problema,mai ales ca poti face si tu dragoste normal macar o perioada fara sa mai folosesti ''feritul''cum zici tu.nu uita ca metoda calendarului e buna dar ai grija ca spermatozoizii sunt viabili si 48 de ore.oricum metoda asta se aplicala un ciclu regulat.intra pe net si cauta calculul ovulatiei

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luminita139
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luminita139
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marialeea (acum 13 ani)

Drage fete, sunt absolut convinsa ca faceti parte din categoria care se duc la ginecolog pentru a li se prescrie pastile anticonceptionale. Credeti-ma, este un lucru total gresit!!!! Si, din pacate, practicat de 99% dintre femeile din Romania! De ce nu trebuie mers la ginecologie pentru prescrierea tipului corect de pastile specifice voua? Simplu: NU AM AUZIT INCA CA UN MEDIC GINECOLOG CARE SA PRESCRIE ACESTE PASTILUTE IN URMA UNOR ANALIZE HORMONALE!!!! Lucru care este absolut gresit: anticonceptionalele contin hormoni, la fiecare persoana variaza cantitatea de hormoni pe care ne-o secreta glanda tiroida, deci tipul de anticonceptionale trebuie atent ales in functie de cum stam noi in punct de vedere hormonal. Si uite-asa devenim neincrezatoare in capacitatea anticonceptionalelor de a ne face bine, si nu rau: tocmai din experientele negative de care auzim ca le-au avut diverse persoane din urma administrarii lor! Si de aceea folosim inca metode perimate ca ''feritul'' sau altele de genul. Insa, daca mergem LA UN MEDIC ENDOCRINOLOG care sa ne dea, in urma unor analize de sange, hormonale, exact tipul de anticonceptional ce se va potrivi ''ca o manusa'' organismului nostru, credeti-ma, nu va fi nici un bai!
Eu una vorbesc din experienta, am patit-o cu anticonceptionale prescrise gresit in urma unui simplu control ginecologic, si m-am dereglat total! Mergand insa la endocrinologie, am constatat ca altfel sunt datele problemei, mi s-a explicat in functie de ce valori ale hormonilor tiroidieni se prescriu aceste pastile (nu asa, aprox. ''dupa ureche'', adica numai in urma unui simplu consult, cum le prescriu ginecologii), iar unele persoane care au surplus de hormoni chiar nu e indicat sa ia pastile anticonceptionale! Dar, ca sa stii ce si cum, nu trebuie facute analize hormonale? Iar medicii ginecologi, daca nu prescriu analize de sange, de unde sa stie daca puteti lua sau nu? Sau ce puteti lua ca sa va ajute in problema care o aveti?
Ca nimeni sa nu pateasca diverse neplaceri, sfatul meu, al unei ''patite'', este sa mergeti la endocrinologie cand vreti sa luati pastile anticonceptionale! Acolo sunteti in siguranta, adica nu vi se pot intampla neplaceri din pricina pastilelor pentru simplul motiv ca endocrinologii sunt cei mai in masura sa le prescrie! Acele pastile contin hormoni, nu uitati! La ginecolog, sunt de acord, mergem cand avem probleme cu diverse micoze, infectii, afectiuni strict ale aparatului genital, probleme ale colului etc., dar pentru probleme ale ovarelor si pentru anticonceptionale cel mai bine este sa mergem la endocrinologie! Eu asa am facut si cu ajutorul anticonceptionalelor mi-am rezolvat problema de ovare polichistice si nu am avut nici o problema din pricina pastilelor: am luat exact tipul care ''mi s-a potrivit''. Faceti la fel, e posibil ca unele persoane chiar sa aiba nevoie sa li se administreze un mai mic sau mai mare surplus de hormoni, daca tiroida le este cam lenesa, din aceste disfunctionalitati pot aparea dereglari ale menstruatiei, dureri mari in timul menstrei etc., lucruri ce trebuie neaparat reglate. Iar daca spuneti ca ''mie nu-mi trebuie hormoni''... Ganditi-va, cititi pe net, un deficit de hormoni avut in organism cand veti dori sa fiti mamici poate da afectiunea numita ''cretinism'' la viitorul bebelus, plus ca dezvoltarea creierului nu se mai realizeaza in parametri optimi. Asa ca...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lavy4all (acum 13 ani)

.....am revenit din nou sa va mai intreb ceva .Azi mi-am facut 2 tipuri diferite de teste de sarcina ambele au iesit negative....Oare ambele pot sa se insele ?? ....eu nu stiu ce sa mai cred despre aceste teste...daca nu corespund de ce se mai numesc asa..si de ce le mai dau aprobare sa fie comercializate.Mi-am facut programare la ginecolog maine....sper sa nu fie altceva mai grav deoarece nici astazi nu mi-a venit menstruatia...oare e posibil sa intarzie aproape 14 zile fara motiv??...si daca intarzie cu motiv de ce nu apare?multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Lavy4all
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Lavy4all
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lalik (acum 13 ani)

metoda calendarului e foarte buna daca ai un ciclu regulat. eu cred ca e vorba de o dereglare, am trecut si eu prin asta (diferenta era ca eu chiar doream un copil). du-te la un doctor sa te vada dar cel mai important e sa te linistesti. de cele mai multe ori stresul agraveaza situatia.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
madi (acum 13 ani)

pot spune ca sunt una din fetele care inca foloseste metoda calendarului....am fost si eu la medic si mia dat anticonceptionale si dupa o perioada am inceput sa ma ingras...si de cand nu le mai folosesc e ok.....mi-am inceput vita sexuala de 2 ani si la inceput mia fost frica sa nu raman....am folosit mai multe metode contraceptive dar mie mi se pare ca metoda calendarului e cea mai buna pt mn ...dar nu merge la toate fetele ca inca sunt multe care nu stiu cum sa procedeze.....aceasta metoda merge la fetele cu menstruatie regulata.....menstruatia poate intarzia maxim 7 zile....daca esti la inceput poate intarzia chiar foarte mult...dak e asa incearca sa folosesti prezervativul si asteapta pana se regleaza menstruatia ca sa poti folosi metoda calendarului..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marialeea (acum 13 ani)

Offf, Lavy4all, nu il mai contrazice si nu-i mai da replica ''aceluia'', ca n-ai cu cine vorbi! Poate e chiar o pustoaica pusa pe sotii, care se ''da'' mascul feroce, cine stie? Pe forumuri sunt, din pacate, destui!
In alta ordine de idei, ai fost la medic la un consult? Ce ti-a spus? Ai discutat macar cu medicul tau de familie daca sa mergi sau nu la endocrinologie pentru a-ti rezolva aceste dereglari ale menstrei?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lavy4all (acum 13 ani)

Am fost la ginecologie saptamana trecuta si doamna doctor mi-a confirmat ca eram stresata degeaba deoarece era o dereglare hormonala si pe langa asta aveam probleme cu ovarul drept,era inflamat si avea si o infectie exact asa cum am crezut din-nainte de a-mi incepe viata sexuala dar care nu a fost tratata la timp si sa inrautatit.Mi-a prescris un tratament iar azi ar fi trebuit sa merg la un cabinet citologic pentru recoltare de secretii sa vada daca ele sunt cauza intarzieri,insa ieri mi-a venit menstruatia si nu o sa merg pana nu o sa treaca.a..si mi-a mai facut o trimitere la un laborator pentru recoltare de sange ca dupa aceea in functie de rezultat sa imi poata prescrie anticonceptionalele.Acum sunt mai linistit,insa inca ma doare ovarul drept.Ma durea de aprox 1 an insa am trait cu gandul ca e apendicita si am luat numai pastile de calmare a dureri si de aceea nu mi-am dat seama.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Lavy4all
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Lavy4all
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marialeea (acum 13 ani)

Lavy4all, iti doresc multa sanatate si sper ca iti vei rezolva cauza problemelor tale. E important sa te tratezi, cand vei dori un bebe va trebui sa-l poti si face, nu? Si ia ce iti prescrie medicul, inclusiv anticonceptionalele, si vezi ca, daca nu te simti OK de la ele, nu e nici un bai, se pot schimba cu altele pana se afla ce ii ''merge'' organismului tau. Iar daca cumva ai probleme gen ingrasat brusc, schimbari de apetit, stari de greata sau voma, bufeuri inexplicabile, ma rog, tot soiul de probleme, poti lua o trimitere de la medicul de familie si te poti duce la un medic endocrinolog, ti se va lua putin sange si apoi se va stabili exact-exact doza optima de hormoni necesara organismului tau. Nu te speria daca vor fi mici probleme, crede-ma, endocrinologul le poate rezolva ''cat ai zice peste''. Si fara nici un risc, ca doar asta e meseria lui, nu? Daca se va considera necesar sa iei anticonceptionale le iei, sunt bune pentru probleme ovariene, hormonale, si iti repet, cand va fi timpul nu vei avea neajunsuri de a face un bebe sanatos.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
danna (acum 13 ani)

sal! sunt ff nelinistita si stresata,mi-am inceput viata sexuala acum luna si inca nu mi-a venit menstruatia,mentionez ca am facut protejat dar s-a rupt prezervativul fara sa ejaculeze,mi-am facut test dar a iesit negativ,oare ar fi posibil sa intarzie de la stres sau e dereglare? astept urgent un raspuns! multumesc.va pup!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
danna (acum 13 ani)

sau chiar o eventuala sarcina? ajutati-ma va rog!:(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lavy4all (acum 13 ani)

Buna Dana.Pot sa spun ca din pacate am trecut prin asa ceva si nu e un sentiment tocmai placut....Sincera sa fiu nu stiu ce sa zic despre o posibila sarcina,desii nu cred ca este.In cazul unei sarcini primele simptome ar fi durere de sani,stari de voma,dureri de cap,ameteala.Daca spui ca in ultima luna nu ti-a venit menstruatia si nici nu ai nicio simptoma de genul cu siguranta ca e doar o dereglare hormonala,asa cum si eu am avut.Cel mai indicat mergi la un ginecolog si vezi despre ce e vorba.Si nu te mai agita si stresa caci nu se ramane asa usor insarcinata....Daca vrei sa mai vb iti las un id..Lavy_angel18..unde putem vb mai multe in particular!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Lavy4all
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Lavy4all
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
danna (acum 13 ani)

Buna Lavy! Multumesc mult de raspuns,asteptam cu sufletul la gura un raspuns :) am sa incerc sa ma linistesc totusi...si sa astept,adevaru e ca la sanii am dureri de vreo 10 zile poate vine menstruatia...hmm sunt tare confuza :) te poop si mai vb. pe mess ti-am luat id-ul.te pup.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
George (acum 13 ani)

buna am 15 ani si practic masturbarea de la varsta de 10 ani .l-a inceput nu practicam acest lucru des , dar de la varsta de 12 ani am scapat de sub control acest lucru , incepeam sa fac acest lucru de 2-3 ori p zi si nu stiu care sunt consecintele fizice si psihice (nu nu am avut neatentiede la parinti nimiic de genu )

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Georgi (acum 10 ani)

Buna fetelor. As avea si eu nevoie de o parere. An 18 ani si mi-am inceput viata sexuala destul de recent. Tin sa mentionez ca la aceasta varsta o sarcina e clar nedorita. Am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu acum acum 2 saptamani. La inceputul actelor sexuale, nu ne-am protejat, pentru ca mai apoi sa folosim prezervativul. Ciclul ar trebui sa imi vina in 17 luna aceasta si tare mi-e teama ca va intarzia.. simptome nu prea am. Am avut o constipatie si balonare. Durerea sanilor a aparut acum cateva zile ca in fiecare luna inainte de menstruatie. Nu am facut niciun test de sarcina.. ce parere aveti?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Georgi (acum 10 ani)

Am uitat sa mentionez faptul ca nu a ejaculat decat in prezervativ

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Florin (acum 8 ani)

ma intreb cum poti sterge lacrimile unui om care plange in tacere si in singuratate?cum sa ma stranga cineva in brate daca sufletul meu s-a inchis in temnita dureri si stau acolo in intuneric? cine poate sa-mi zica vorbe calde cand eu imi astup urechile?cine poate sa treaca de zidurile pe care eu le-am inaltat in jurul meu?Pesemeni ca sufletul omului intinde sa se retraga intr-un coltisor intunecat si rece atunci cand este lovit puternic de viata/stiu ca ajutorul poate aparea de unde nu te astepti.Si uneori e mai bine sa lasi garda jos,si sa te prinzi de firul de speranta care atarna firav deasupra mea.Ma numesc. Pavel florin locuiesc în Iași. În anul 2008 am divorțat de soția mea căzând în depresie spunând viata nu mai are rost pt mine. În anul 2009. Am ajutat o doamnă care avea probleme de sănătate având amândoi rinichi bolnavi m.am hotărât să.i donez un rinichi fără să am pretenții bănești sau materiale.saracuta de ea făcea dializă și se chinuia am ajutato de la un chin. În 2015 a venit coșmarul meu,m.am inbolnavit de Artrită ne având asigurarea plătită nu am putut să mă internez în spital și am făcut o cangrenă a fost nevoit sami amputeze gamba stânga. Am dat pt pensie de handicap fizic și mia făcut o pensie de gr 3 luând pe lună o indemnizație de 39 de lei și cea de boală de 400 lei.greu tare a zis ca sunt bun de muncă fără picior. N.am întins mâna niciodată dacă ași avea o proteza doamne nu costa mult doar 1500euro. Dar am o situație foarte grea stau în chirie platesc 300 lei iar eu trăiesc dor cu 139 de le pe lună. Stat în chirie la un bătrânel eu fiind în spital bătrânetul a adormit cu tigara în mâna și a ars în căsuță cu toate ca au ars și hainile mele nu mia mai rămas nimik.doar ce am pe mine
De multe ori mă gândeam să renunț la viață nu am nici un ajutor de la nimeni. Pavel Florin țel. 0749941691. Ajutați.ma va rog măcar cu niște hăinuțe am lucrat în viata mea ca barman urăsc băuturile alcoolice m.am îmbrăcat toată viata numai la costum. Va rog ajutați.ma

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 2

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.