Clickmed
programare rapida la medic

Hemoglobina 6,5

Leucemie
Intrebare postata de asch cu 13 ani in urma

Buna ziua si va multumesc din suflet pt amabilitatea de a ne raspunde pe aceasta cale... bunica mea are 79 de ani si in urma cu 3 ani a fost operata de neoplasm de san,masectomie totala....acum,dupa 3 ani,markerul tumoral il are 1628 CA,deci f mare si de cateva zile este internata in spital de urgenta pentru o hernie inghinala,zic chirurgii din constanta,dar n-au operat-o inca,pt ca hemoglobina o are 6,5 si trombocitele 68....este internata la sectie medicala,i s-a facut transfuzie de sange.....si ma intreb cu groaza daca acolo,in loc de hernie inghinala cum zic medicii,sa nu cumva sa fie vreun ganglion....sau sa nu cumva sa aibe leucemie..... dvs ce ziceti? multumiri inca o data

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Hemoglobina 6,5"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.