Clickmed
programare rapida la medic

Oare ce sa fie?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de nuka cu 13 ani in urma

Of of of deaku nushtiu ce sa ma mai gandesk????sunt casatorita de un an.shi acuma tare ne dorim un baby,problema-i ca nu pot prinde gravida((( avem relaxii neprotejate,de mult timp(4 luni) shi nimik! acuma mya intirziyat menstra cu 3 saptamani,shi asa am fost de bucuroasa ca in svirshit sa lipit ceva acolo)),cind mia-m facut testu,,a eshit negativ((((,am fost shi la medik la fel mya eshit negativ((,am fost shi la ultra.la ginecolog,nu au gasit nimik..decat (collapsed ovarian cyst with free fluent) este de marimya 1,65,e ffff mic,,sunt ffffffffff tare ingrijorata(((,oare de la aciasta sa intirzie ciclu???(( mia mai spus medicul ashtiapta 3 luni daca nu se incepe ciclu come bac la noi,locuesk in statele unite,,shi ma gindesk poateei ei nu pria pricep ce se petrece cu mine))).va rog dati-mi un svat ce poate sa fie? din ce cauza ciclu intirzie asa de mult??( mersi mult)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Oare ce sa fie?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.