Clickmed
programare rapida la medic

Durere de burtà si sini durerosi

Boli genitale feminine
Intrebare postata de sara7139 cu 14 ani in urma

Am avut intirziere de menstruazie de 10 zile dupà care mia venit normal 2 zile si jumàtate, insà problema este cà am ramas cu durere de sini si burtà jos (este o durere ca la menstruazie).ce poate fi ??và rog sà-mi ràspundà cineva pinà ajung la ginecologul meu abia miine am programare la 17,30. nu am luat niceodatà anticonceptionale dar imi doresc.dar de ce am durerile acestea.posibil sà fiu insarcinatà test de sarcinà nu pot sa fac cà este prea devreme trei saptàmini sint,.multà sànatate.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere de burtà si sini durerosi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Bacu Crina (acum 14 ani)

Exista teste de sarcina performante care pot depista si la o saptamana de la contactul sexual la care banuiti ca ati ramas insarcinata, daca sunteti insarcinata sau nu. Pe de alta parte, cel mai sigur este testul de sange betahcg, care masoara cu precizie acest lucru. Posibil sa nu fie, totusi, vorba despre o sarcina sau alte cauze patologice, iar aceste manifestari sa fie individuale, in cazul dvs.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Bacu Crina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Bacu Crina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
sara7139 (acum 14 ani)

Bunà Crina ,,iti multumesc frumos ptr ràspuns,sarcinà nu este pentru cà eu mai greu ràmin insàrcinatà(mi-as fi dorit) la 39 anni sà mai nasc un copil pe lingà cà,am un fiu de 18 anni.oki.am fost ieri la medicul meu ginecolog si am facut toate examenele;mamografie,papa nicolau,si multe alte doar pe scurt mia spus cà,ciclul meu nu a decurs normal din cauza unei inflamazie(nu locuesc in tarà) si scriu asa in termeni care mia spus Dr.mai am multe examene de facut.dar dacà vrei o sà te tin la curent.multà sànàtate.pa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de sara7139
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de sara7139
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.