Clickmed
programare rapida la medic

Stres

Diverse
Intrebare postata de jolly cu 14 ani in urma

Buna ziua,

Va rog sa-mi dati si mie un sfat in urmatoarea problema care imi provoaca mult stres. Mama mea a suferit acum 7 ani un AVC ischemic, soldat cu o pareza pe partea stanga. Si-a dus si isi duce foarte greu suferinta, fiind destul de dificila. Am fost obligata sa schimb foarte des insotitoarele cu care mama nu putea comunica sau care nu faceau fata frecusului permanent. Mai am 3 frati. Doi dintre ei ma ajuta financiar, desi in primii ani imi creiau multe probleme. Eu ma ocup de tot: aprovizionare, medicamente, intretinerea casei(nu locuiesc cu mama), mers la recuperari in concedii, iesiri in week end, medici, analize etc.etc. Sunt destul de stresata, dorm prost, tot timpul cu griji. Cumnatele mele nu s-au implicat absolut de loc, nu mi-au dat nici mie si nici mamei un telefon de sustinere macar, sau un ajutor ,ci dimpotriva si-au manifestat iritarea ca nu o duc pe mama la un azil, ca sa nu mai contribuie fratii material ( cei doi frati ac***a situatii materiale de exceptie! ). Eu sunt bugetara si dau mai mult decat ei de multe ori! Aceste cumnate m-au invidiat si mi-au raspuns cu tot felul de rautati toata viata fiind niste femei complexate(eu am 55 de ani acum). Am suportat destul de multe pentru ca erau fratii la mijloc, ac***a si ei probleme de sanatate cardiologice. Problema este urmatoarea: fratii - care nu comunica intre ei de ani de zile - imi cer sa vorbesc cu sotiile lor. Consider ca si fratii au avut contributia lor, neimpunandu-le un respect pentru familia lor unde au crescut. Si ei suna f.rar, de vizite nu mai vorbesc, dand dovada de lasitate fata de mine. Eu simt o repulsie fata de ele. Dupa comportamentul lor vis-a-vis de mama si respectiv soacra si bunica copiilor lor si fata de mine timp de peste 7 ani de zile si fata de multe intamplate in peste 25 de ani de zile, nu mai pot avea nici un fel de consideratie fata de ele. Chimic, nu le mai suport. Preotul mi-a spus sa ma port frumos daca le intalnesc din intamplare, dar sa evit sa le intalnesc. Dvs ce ma sfatuiti? Probabil ca relatiile cu fratii se vor raci complet in timp dar simt ca nu pot intoarce obrazul la infinit.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stres"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

smarti (acum 14 ani)

imi pare rau de ortografie....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
jolly (acum 14 ani)

multumesc mult. ti-am raspuns pe adresa de email.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de jolly
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de jolly
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.