Clickmed
programare rapida la medic

Ovare polichistice

Ciclul menstrual
Intrebare postata de saga moon cu 14 ani in urma

Am 25 de ani, ovare polichistice si anume 4 pe un ovar si 5 pe celalalt,am fost in august la doctor si pana atunci imi prescrise anticonceptionale,am observat ca am venisoare pe picioare si atunci i-am spus ca nu mai vreau sa iau anticonceptionale (Yasmine) si a spus ca atata vreme cat imi vine menstruatia nu trebuie sa mai iau nimic. Eu locuiesc in Italia si exact cand m-am intors aici menstruatia a incetat sa mai imi vina ,deci din luna septembrie nu am mai avut menstruatie,acuma de cateva luni am inceput sa am sangerari dar foarte putin,nu stiu daca se poate numi menstruatie.La testul cito-bacteriologic a spus ca rezultatele sunt ok,am un X pus in dreptul celule superficiale ++,celule intermediare ++,granulocite ++,bacili doderlein++,la eco mi-a spus ca nu s-a modificat cu nimic de la cel dinainte pe care il facusem in celalalt an.Este grav?Mai astept sa merg la un test pana ajung in Romania in august sau ii mai bine sa ma duc aici in Italia cat mai repede la un control,desi mi groaza?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ovare polichistice"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.