Clickmed
programare rapida la medic

Epilepsie lamuriri

Neuropatii
Intrebare postata de lili67 cu 14 ani in urma

Buna ziua!

Ma numesc Ionut, sunt din Caracal si am 22 de ani.

In 2003 am fost diagnosticat cu epilepsie focala dreapta, dupa o criza, dimineata .

De atunci am urmat si urmez si acum tratament cu carbamazepina 200 in doze de 1+1/2 dimineata, 1+1/2 dupa-amiaza, 2 seara!
Am umat tot ce mi-a zis medicul (nu alcool, nu tigari, nu cofeina&cacao).

Au trecut 7 ani si-or sa mai treaca....
7 ani fara NICIO CRIZA, nici macar una mica blum.gif

Sunt , cred, printre cazurile fericite whistling.gif)

Acum am terminat psihologia, si mai vreau sa fac o facultate, Teologia, sa devin preot, insa am probleme cu boala asta.
Si la angajare e mai dificil.
Am obtinut acceptul medicinii muncii sa pot lucra, dupa teste psihiatrice si psihologice,(am si RMN care a iesit normal) de parca mergeam in Irak whistling.gifp
Acum primesc adeverinte medicale pe care scrie REMIS COMPLET
Prin urmare, vreau si eu permis, vreau sa dau la teologie, vreau sa fiu scos din evidente ca suferind de boala asta, si sa nu mai iau atatea pastile blum.gif

Deci va scriu aici, pentru ca am tot cautat clinici specializate, cum ar fi epicenter cluj, numai ca nu pot da de ei, nu mai sunt nr alea, ori nu mai e clinica.

am scris si la sfatulmedicului.ro si inca astept raspunsul lor.


V-am scris si dvs, in speranta ca ma veti orienta spre o clinica buna, de unde sa obtin rezultatul dorit!

Numai sa nu ma indrumati la dr Rogozea, pt ca am fost si am pierdut timpul stand intrun picior, apoi altul, mers acasa si venit luna urmatoare, fara vreun rezultat, deci am renuntat sa mai merg acolo (banii a stiut sa-i ia wink.gif )

Va multumesc pt timpul acordat!

Pe mine ma gasiti mereu si la id ym : definitionfm

O zi buna tuturor si multa sanatate whistling.gif)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Epilepsie lamuriri"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

marialeea (acum 14 ani)

Buna, Ionut.
Si eu am epilepsie, dar sunt mai in varsta decat tine, am 37 de ani.
Urmez, ca si tine, tratament cu Carba dar in doze mai mici: 1 dim., 1 pranz, 1 seara.
Nici eu nu fac NICI O CRIZA ATUNCI CAND IAU ACEST MEDICAMENT! Dar asta nu inseamna ca sunt vindecata!!!! Si nici tu nu cred ca esti!!!!
De ce? Simplu: EPILEPSIA NU SE VINDECA!!!!
Nici mie nu mi-a iesit nimic in neregula la RMN! Mi s-a spus si mie ca sunt OK si pot intrerupe medicatia! Am boala de 9 ani si am incercat sa renunt la Carba de 3 ori (la sfatul medicului). De fiecare data am facut o criza dupa renuntarea la medicatie: prima data dupa 3 luni, a doua oara dupa doua luni, a treia oara dupa numai 3 saptamani!!!! Acum am renuntat sa mai intrerup medicamentul si voi lua tratamentul cat voi trai. Specific ca dupa fiecare criza m-am internat de urgenta la spital la neuro, am facut RMN si NU MI-A IESIT NIMIC IN NEREGULA LA ACEASTA ANALIZA! Dar, totusi, am epilepsie. Caci nu fac crize atata timp cat iau Carbamazepina.
Si acum o intrebare: cum de ai avut probleme la angajare?????
Si eu mi-am schimbat job-ul de cateva ori si nu am avut nici un bai! De ce? Simplu: nu am mai trecut pe la "n" cabinete (respectiv si pe la cel de neuro) si am preferat sa "dau ceva" la medicul de medicina muncii!!! Cum am venit cu plicul, nici nu s-a mai uitat in fisa, a fost totul OK si mi-a dat "unda verde" pe loc!!! Chiar nu stiai ca traim in Romania??!! Iar la carnet auto... Cum ceva banuti, se rezolva cu instructorul, primesti KO-ul si aici cat ai zice "peste"!!!! Adapteaza-te, ce Dumnezeu!!! CU ATAT MAI MULT CU CAT NU AI NICI O CRIZA, CA SI MINE!!!!! Ca doar n-om fi nebuni sa intram in trafic daca ne-ar apuca "tremuriciul" la volan! Dar, vezi tu, medicii nu inteleg lucrul asta, cei cu epilepsie sunt marginalizati, ai dreptate, si la obtinerea unui job si la multe alte lucruri. Asa ca... Ce ne ramane de facut e sa ne "transformam" in oameni "sanatosi sadea", fara o tona de acte birocratice si toate nebuniile! Concluzia: adapteaza-te, copile, la tara unde traim, fa ce ti-am zis mai sus si va fi totul in regula, ai sa vezi! Nici un angajator de-al meu n-a stiut vreodata ca am epilepsie, n-am facut nici o criza si nici nu voi face sub tratament, deci, care ar fi problema?!
Multa sanatate iti doresc in continuare si sa nu te puna "gaia" sa nu mai urmezi tratamentul! Incearca si cum ti-am spus eu, sa vezi ca vei rezolva tot ce vei intalni in materie de angajari, carnet de conducere etc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ileana (acum 8 ani)

Ma numesc Alexandru si sint un mare consumator constant de alcool(nici o zi fara 2-3 L bere si 0,5 L tuica), asta cam de 4 ani, mai putin niciodata , dar mai mult am consumat...Intruna din zile ,fiind sub influienta alciolului, am cazut,m-am lovit la cap si am facut spume la gura timp de 2 zile . m-a ridicat cineva, am sta in pat, puteam vorbi corect dar de atunci , timp de doua zile decit la wc si sa beau apa ,in schimb am sesizat ca nu am putut vorbi decit bilbiit , fara inteles si aiurea, privire aiurea, a chemat salvarea, tensiunea care cindva era 20,... acu, fara niciodata tramanent scazuse la 17, si de atunci am 7 zile cind nu maninc nimic, decit apa,nu am consumat nimic alcool in aceste zile, dindu-ma jos din pat mi s-a mai intimplat sa cad jos, si sa ma ridic singur, salvarea eu am refuzat-o, nu am luat niciodata nici acu nici un tratament...in schimb delirez,nu vorbesc si e a 7 zi decind am criza aceasta, decit dorm si beau apa, nu vorbesc , sau doar bilbait ceva care nu se intelege, am refuzat orice ajutor !Eu, ca sotia lui, sint disperata de acest refuz al lui, de aceea, sotul meu fiind la parinti la tara, ac***a medicul de familie in bucuresti, chemand salvarea din judetul respectiv sotul meu a respins hotarit, iar el nu vrea sa mearga la medic.Salvarea mi-a zis ca cu forta nu poate sa- l ia si nu i-a dat nici un medicament, au plecat . Eu sint disperata ca nu stiu cum sa-l conving sa-l aduc la medic . Pot sa- l iau cu forta? mi- e teama sa nu- faca un soc sau sa aiba stari de agresivitate ! Ce reprezinta o astfel de criza? Cit tine ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adela alb (acum 8 ani)

Copilul.2animale jumate face convulsi ce riscă la rmn

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Saula nistor (acum 7 ani)

Ionut : Ma numesc Nistor si am 28 de ani sunt din izbiceni olt si eu iau deparkine de 500mg cte o pastila seara dar tot fac crize cum pot vb cu tine dami si mie te rog un nr de tel de al tau su adresa de facebook trimetem un sms cu nr tau si te sun eu pt ca eu sunt in Anglia si te sun eu 07448565264 sau pe adesa mea de facebook Nistor Saulla

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andra (acum un an)

Buna ziua! Nu vreau sa te descurajez dar 7 ani sunt foarte putini, prietena mea 16 ani nu a avut nici o criza cu tratament zi de zi pana acum o saptamana. Deci intreruperea tratamentului este un risc enorm pt. tine ca persoana indiferent cine iti va spune, sigur se va instala teama de a pleca de acasa stiind ca nu ai inghitit acea pastiluta stresul care va contribui la reaparitia crizelor. Ca si doctor recomand dr. Ioana Mandruta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Andra
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Andra
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.