Clickmed
programare rapida la medic

Antigen giardia

Parazitoze
Intrebare postata de davalina cu 14 ani in urma

Baietelul meu de 1 an si 8 luni a fost depistat cu giardia.Nu are insa niciun simptom....cu exceptia catorva bubite pe obrazul drept.In ce consta tratamentul si trebuie sa-l urmam toti din casa?Care e cea mai frecventa cale de ”pricopsire” cu acesti paraziti?Precizez ca nu merge la cresa..gradinita..iar igiena , zic eu ca se face in mod corespunzator.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Antigen giardia"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Diana (acum 14 ani)

prin apa de la robinet poate lua acesti paraziti foarte simplu;apoi prin contactul cu alti copii cu care se joaca, sa stii ca medicatia prescrisa de medic este foarte puternica si el este cam mic, la 1 an si 8 luni,ii incarca ficatul si vor fi reactii adverse...
este mai recomandat un tratament natural, eficient, si fara reactii adverse, iti pot trimite cateva informatii pe mail [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
bea118903 (acum 14 ani)

Un tratament naturist foarte bun este NIKVORM care se procura de la plafar sau farmacie(unele farmacii).
Va trimit prospectul.Este putin cam scup dar eu cu acesta am scapat fetita.Nici macar Zentelul nu si-a facut efectul la fetita mea.Acesta a fost singurul la care a raspuns.Se poate face comanda si pe net daca nu-l gasiti la farmacie sau plafar.
Producator: HISHIMO Pharmaceuticals - INDIA
Pret:36.64 RON
Compozitie: Extracte vegetale selectionate din: Embelia Robusta, Butea Monosperma, Terminalia Chebula, Mallotus Philippinensis, Sousserea Lappa, conceput pentru eliminarea parazitilor intestinali si mentinerea sanatatii sistemului digestiv.
Prezentare: Flacon 60 ml sirop
Administrare: Copii intre 1-5 ani: cate 10 ml dimineata si seara, in cursul aceleiasi zile, dupa masa; Copii intre 5-10 ani: cate 15 ml dimineata si seara. Adultii - cate 30 ml dimineata si seara. Se repeta dupa 7 zile sau la recomandarea medicului.
Indicatii:
Giardia lamblia;
Ascaris lumbrip***ades (limbrici);
Enterobius vermicularis (oxiuri, tenie);
Escherichia Coli;
Helicobacter pylori.
Exclusivitate:
Este un remediu natural obtinut din plante, selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India (medicina traditionala Ayurvedica). Administrarea de lunga durata este sigura si fara efecte secundare.
Informatii utile:
Continutul sau bogat in Terminalia Chebula (Haritaki) ajuta digestia prin cresterea secretiei enzimelor digestive, reface consistenta normala a scaunului atat in caz de diaree/dizenterie cronica (prin continutul ridicat de gallotaninuri, 30-45%), cat si in constipatie (prin unele principii active cu efect laxativ- antrachinonice si senozidice), micsoreaza riscul aparitiei si atenueaza formele de manifestare ale ulcerului duodenal (prin reducerea agresivitatii factorilor de stres, stimularea activitatii secretorii a glandei Brunner, eliminarea agentului patogen – Helicobacter pylori – reducerea inflamatiilor si cicatrizarea mucoaselor afectate), curata sangele si intestinele de reziduurile metabolice, reduce flatulenta, stimuleaza peristaltismul si ajuta la eliminarea completa a bolului fecal, neutralizeaza parazitii intestinali (inclusiv ameobe), combate Candida albicans si reduce scurgerile vaginale purulente.
Prezenta inulinei din Saussurea lappa, in proportie deloc neglijabila de 18%, ofera plantei efecte probiotice redutabile si o eficienta sporita in domeniul terapiei sistemului digestiv (stimuleaza digestia si pofta de mancare, determina cresterea populatiei si functionalitatii bacteriilor intestinale utile si elimina pop**atiile bacteriene patogene si indezirabile, inhiba procesele fermentative din intestin si determina resorbtia gazelor formate, alinand durerile si eliminand flatulenta si colicile gastro-intestinale).
Embelia robusta contine embelin si saruri ale acestuia a caror actiune tenicida, ascaricida si anti-giardia este confirmata stiintific si constatata usor prin eliminarea parazitilor in primele 6-24 ore de la administrarea in doza unica. Efectul este bland, asociat cu inhibarea proceselor fermentative, resorbtia gazelor, reducerea crampelor abdominale si a frecventei scaunelor moi sau, din contra, a usurarii eliminarii bolului fecal in cazul constipatiei – simptome comune prezentei endoparazitilor.
Butea monosperma Taubert normalizeaza digestia, stimuleaza activitatea ficatului si-l protejeaza de agresiunile toxice, de natura virala si de procesele carcinogenetice, reduce dilatatiile varicoase ale venelor ano-rectale. Sub actiunea palasoninului din seminte, a flavonoidelor din flori si a leucocinidinei din scoarta tulpinii, viermii intestinali precum Giardia, Filaria, Oxiuri) sunt distrusi si eliminati, in timp ce pentru Ascarizi (limbrici) mecanismul de actiune este indirect, prin schimbarea chimismului mediului in care se dezvolta.
Mallotus philippinensis contine cca 80% rezine, ulei gras cu 60% acid kamlolenic, taninuri, acizi citric si oxalic, malotoxin precum si 10-20% derivati ai fluoroglucinolului, compusi bioactivi specifici, pe seama carora sunt puse o serie de actiuni vizand eliminarea toxinelor din organism, distrugerea unor virusuri (herpetic), spirochete (sifilis), bacterii si fungii (Bacillus subtilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhi, Klebsiella pneumoniae, Escheria Coli), distrugerea parazitilor externi (scabie)si interni (tenie, ascarizi, botriocefali, cestode, viermi).
Foarte apreciat de copii datorita gustului sau agreabil.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bea118903
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bea118903
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena simion (acum 13 ani)

o saptamana faceti urmatoarea cura;taiati o ceapa puneti apa cat o cuprinde dimineata si seara se iau cate o lingura dimineata pe stomacul gol mergeti concomitent si cu o tinctura de propolisde 3 ori pe zi.Faceti pauza 10 zile apoi repetati tratamentul!sincer am mai recomandat acest tratament si acea doamna mi-a multumit!puteti si voi ca parinti sa faceti tratamentul pt a siguranta copilului!DEOARECE FOLOSIND SCAUNUL EL POATE SA REIA OXIURII CURA SE FACE 3 ZILE
SI CHIAR DUPA 7 ZILE SE POATE REPETA!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ilie (acum 9 ani)

mai putin prin parc unde fac caca toti cainii

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.