Clickmed
programare rapida la medic

De ce un om care nu are adobe flash si nu poate sa-l salveze nu reuseste sa vizualizeze manechinul? Nu sunt toti experti in calculatoare. Calculatorul meu NU vrea sa salveze programul

Boli de inima
Intrebare postata de tibby49 cu 14 ani in urma

IntrebarStie cineva unde pot face in BUCURESTI o ecografie doppler ca lumea, adica medicul sa fie specialist, chiar sa se priceapa la meseria lui la inima si generala (artere, vene de la picioare la cap)???
DAR O TOMOGRAFIE LA CAP facuta si interpretata intr-un mod extrem de profesionist???
AM NEVOIE DE MARI, MARI, MARI, SPECIALISTI : CARDIOLOG, NEUROLOG, ENDOCRINOLOG.
MARI inseamna extrem de buni profesional.
M-am saturat de bajbaielile, ingaimelile si datul din umeri ale doctorilor care habar nu au de meserie si noi suntem doar niste cobai in mainile lor tremurande.
Mai exista doctori buni, competenti si responsabili de vietile oamenilor bolnavi, care sa vrea (prin juramantul depus, sa dea dovada de profesionalism, umanism si grad inalt de cunoastere a medicinei???
Exista vreun cardiolog, endocrinolog, neurolog in BUCURESTI de mare tinuta profesionala si morala???
Nu ne facem tara de rusine doar cu p***ai care cersesc si fura in toate tarile din lume, dar si cu incompetenta si superficialitatea medicilor romani care au mai ramas prin Romania si care se "joaca" cu viata celor aflati in suferinta.
Sunt mii de exemple de acest fel in toata tara.
Am ajuns de rasul lumii, ne arata la emisiunile lor cum medicii romani pun diagnostice gresite, cum omoara lumea cu nepasarea si nestiinta lor.
Pe mama era s-o omoare un "medic", ca sa nu folosesc cuvinte jignitoare de la Municipal. I-a dat intr-o noapte niste pastile care au pus-o la pat si de atunci nu-si mai revine. A inceput chiar s-o ia razna cu capul.
Eu am ajuns in ultimul hal din cauza unui "medic" ca sa nu-i zic in alte feluri, care e considerat de asistenta lui drept "cel mai bun medic roman" - oare la ce???
Am platit 100 lei consultatia si ce mi-a facut???
M-a pus sa stau cu picioarele pe un scaun, s-a uitat la ele si m-a trimis sa fac ecografie doppler.
Asta a fost consultatia lui.
Dar ecografia doppler, ma intreb eu, unde s-o fac???
In Honolulu nu am bani ca sa plec. Oare in Romania e asa mare criza de medici ca nu am la cine sa apelez???
O ecografie doppler la inima 180 lei la o policlinica cu plata.
Oare stie cineva ca eu , la 53 de ani traiesc din pensia mamei mele bolnave, caci nimeni nu vrea sa ma angajeze caci sunt batrana si nimeni nu ma pensioneaza ca nu vrea doctorita mea de familie. Nici sa ma trimita la controalele de specialitate nu vrea. Zice ca stie ea unde si cand sa ma trimita nu sa cer eu ce vreau. Zice ca e ordin de la minister sa nu dea trimiteri decat una sau 2 lunar.
Ce e asta???
Eu am nevoie de 7 trimiteri la 7 servicii medicale diferite, caci am 7 boli.
Ce fac???
Astept 4 luni ca sa pot face controalele???
A ajuns de rapa complet acest mizerabil sistem sanitar. Toti superficiali si incompetenti.
Sa nu generalizam???
Bine, atunci, sa iasa in fatza cei competenti cu adevarat, nu care asa se cred ei si sunt la pamant, de fapt.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce un om care nu are adobe flash si nu poate sa-l salveze nu reuseste sa vizualizeze manechinul? Nu sunt toti experti in calculatoare. Calculatorul meu NU vrea sa salveze programul"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

gina (acum 14 ani)

Stima doamna,

parerile intodeauna pot fi subiective in ceea pe priveste competenta medicilor.

Eu va sfatuiesc in primul rand sa va schimbati medicul de familie apoi sa incercati sa va sfatuiti cu acela. In mod cert aceasta nu va mai intelege suferintele.

Medici buni nu stiu sa va spun plus ca aveti nevoie de un control interdisciplinar dupa cum afirmati.

Cel mai bine este sa va internati, ii cereti o trimitere la un spital si mergeti acolo pentru acest gen de consult. Din cate inteleg nu aveti un venit si deci nu aveti asigurare medicala ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
tibby49 (acum 14 ani)

Multumesc pentru raspuns draga Gina. Platesc asigurarile de sanatate din pensia mamei. Trebuie neaparat sa-mi schimb medicul de familie si eu m-am gandit la acelasi lucru de mai multe ori. A fost greu sa gasesc alt medic de familie bun si ascultator fatza de bolnavi. Dupa cum mi-a spus o vecina, am gasit pe doctorita ei care, dupa cum o descrie ea, asculta dorintele pacientilor. Asta va fi primul pas ce trebuie facut cat mai repede posibil.Dumnezeu sa ne ajute. Cu bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de tibby49
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de tibby49
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maronica (acum 14 ani)

desi ideal ar fi sa nu ajungem la medic asta nu se poate .ar trebui sa ne facem periodic evaluari ale starii de sanatate chiar daca nu ne doare cele mai grave boli sun cele nedureroase.asta pana a face "evaluarea"pregatirii medicilor.vina este anoastra ca ne neglijam.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de maronica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de maronica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ainalem (acum 8 ani)

Dr Mihaila Mihaela de la RO MAR MEDICAL Bucuresti. Am fost trimisa la dumneaei sa fac echografie doppler la vene si mi-a depistat boala de care sufeream, cu totul alta decat anevrismul pe care il banuiam eu ca il am...si m-am tratat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.