Clickmed
programare rapida la medic

Lipsa de calciu

Investigatii
Intrebare postata de elena1012 cu 15 ani in urma

Am lipsa mare de calciu...am ameteli,nu am pofta de mancare si uneori greturi iar medicul de familie mi-a recomandat sa iau vitamax,cipcal si vitamia A+D.dumneavoastra ce i-ati recomanda?dar alimentatia cum ar trebui sa fie?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Lipsa de calciu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

malina99226 (acum 15 ani)

cred ca sunt bune, tin sa cred ca , calciul injectabil este mult mai eficient in cazul tau. si eu am lipsa de calciu si iau vitamax efervescente.... doar ca mie imi fac rau de la stomac. Alimentatia? Una foarte sanatoasa desigur, fructe, legume , mese regulate.. nu trebuie sa mananci sa te ingrasi e suficient sa mananci normal. Vitaminele din fructe sunt mai bune. Merele, perele, ananasul , nucile sper exemplu au vitamina A.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de malina99226
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de malina99226
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Aurel3398933 (acum 15 ani)

am auzit ceva despre oua de prepelita ! nu stiu amanunte dar merita sa te interesezi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aurel3398933
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aurel3398933
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Am fost diagnosticata de vreo cativa ani cu coxartroza bilaterala, incipenta, de asemenea in acest an am aflat ca am si o osteoporoza incipenta. In aceasta situatie m-am interesat de diverse...

Intrebare postata acum 14 ani in Oase si articulatii.

Buna ziua , ma numesc Mihai , am 13 ani , sunt din Craiova si am o problema de sanatate . In urma cu 2-3 zile , am observat ca mainile mele se decojesc si incep sa devina foarte aspre . La inceput...

Intrebare postata acum 14 ani in Infectii ale pielii.

Buna ziua Am 30 de ani, fumator un pic grasutz si am o problema. Oricat calciu as lua la analize imi iese sub limita. De aici toate senzatiile unei spasmofilii, tetanii, atacuri de panica..etc....

Intrebare postata acum 15 ani in Investigatii.

buna ziua. mama mea in varsta de 48 ani a avut niste dureri ingrozitoare in zona umarului drept si in urma unei vizite la medic i s-a spus ca are depuneri de calciu pe oase. intr-o cantitate...

Intrebare postata acum 15 ani in Oase si articulatii.

Care este motivul pentru care organismul nu poate asimila calciul?sunt ceva remedii pentru asa ceva?

Intrebare postata acum 15 ani in Investigatii.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.