Clickmed
programare rapida la medic

Daca poate cineva sa ma ajute raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de mary66 cu 14 ani in urma

De ceva vreme am unele probleme merg de multe ori in germania la lucru o data mia fost tare rau greturi diaree transpirati tremuraturi ameteli senzatie de sufocare de lesin am fost la medic mia spus ca e depresie dar cind sunt acasa nu am nimic cu 2-3 saptamini inainte de plecare apar aceste simtome si fara tablete nu as putea sa plec as vrea sa stiu care este problema si daca se poate vindeca?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Daca poate cineva sa ma ajute"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Miki. MMiki. este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

Din simptomele pe care le descrii, cred ca mai degraba este vorba despre niste stari de anxietate, insa, pentru a pune un diagnostic este necesara o evaluare cu un specialist (medic psihiatru sau psihoterapeut).
Daca diagnosticul de tulburare de anxietate se confirma, aceasta poate fi tratata prin psihoterapie cognitiv-comportamentala (insotita sau nu de medicatie). In sedintele de psihoterapie poti invata care sunt factorii care declanseaza si mentin aceste stari de anxietate, si cum sa gestionezi aceste simptome.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Miki.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Miki.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
sotcan adrian (acum 14 ani)

am o depresie de 5 luni ,,am o stare ff p***a,mi e frica ca nu mi trece,am facut 2 trat ,,m a m plimbat in fiecare zi aproape .....ce trebie sa mai fac? o sa mi treaca asta e antrebarea mea?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.