Clickmed
programare rapida la medic

Ma puteti ajuta?

Anxietate
Intrebare postata de Anca38131724 cu 14 ani in urma

Buna seara tuturor!
Ma numesc anca si sunt din Craiova.Am 56 de ani, dar strea prin care trec m-a facut sa ma simt de 70-80 de ani adica "sunt cu o leguma" .Ma conf runt cu o strea de panica infernala , care-mi "paralizeaza " picioarele cand vreau sa ies din casa/bloc singura sau chiar cu catelul.Sunt profesoara, si numai d-zeu stie cum al familiei ajung la scoala insotita fortat de sotul meu /cadru didactic si el.nu mai pot sta singura in casa, nu pot iesi singura nici 10 m din bloc, nu pot face fus singura in casa ,nu pot sta in picioare casa gatesc.Cum vine sotul acasa, sau alt membru al familei(cel mai bine si mai sigur este sotul)"intorc muntii", fac treeaba, am chef de iesit afara cu cateluyl, ies singura pana la complex si fac dus fara probleme.
Sunt o persoana alergica la medicamente chimice de farmacie si ma tratez numai cu produse naturiste (Calivita).Am incredere in ele fiindca dupa 1 an de tratament cu ele am scapat de 7 fibroame fara operatie,neac***a voie anestezie sau antibiotice.Trebuie sa ma protejez tot timpul sa n-am nevoie de ceva mai puternic.
Am citit intrebarile si raspunsurile trimise pe forum de d-nii medici specialist si as incerca si eu sa rog o persoana competenta sa-mi dea si mie cateva sfaturi.am 1.70m, si 57 kg, sunt /am fost o persoana vesnic optimista si plina de viata, sportiva, iar acum sunt o leguma plangaciasa, nervoasa, iritata si iritanta,suspicioasa, geloasa si.....multe altele.
va rog ajutati-ma sa-mi revin.Nu stiu daca la noi in Craiova sunt persoane competente pt sedintele de psihoterapie, nu cunosc nici un astfel de tratament,Poate ma ajuta cineva cu informatii.
Multiumesc anticipat!
Anca/ adresa mai;l [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma puteti ajuta?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

elena (acum 14 ani)

Buna seara, d-na Anca. Eu sunt prof la Iasi. Imi pare rau pt dv. O cauza este, cred, stressul in care muncim noi profesorii si poate...menopauza. Mergeti la medic si tratati-va.Macar la psiholog, daca nu la psihiatru. Sanatate multa!!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
rodica (acum 14 ani)

depinde de noi sa trecem peste momentele infernale din viata .si eu sunt profesoara ,am ramas singura fara sot de 22 de ani.AMtrei fete ,cea mai mare are 33 de ani ,mijlocia 31 ani si roxana 21ani.au fost momente cand am crezut ca nu voi putea merge mai departe.Dar,sunt o luptatoare asa cum imi spun copii mei Gasesc in fiecare zi , in orice un motiv de bucucurie,sa pot merge mai departe.Am 55 ani chiar daca cei care ma cunosc imi spun ca par cu 10ani mai tanara.Mi-am pastrat in schimb sufletul tanar si ma bucur pentru fiecare zi clipa simoment alaturi de copiii mei rude si prieteni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
rodica (acum 14 ani)

Tot eu sunt.Vreau sa mai spun ca important este in primul rand ,sa ne simtim noi insine ,frumosi sufleteste sa ne acceptam asa cum suntem cu defectele si calitatile noastre si apoi pe cei din jurul nostru.Nn-mi place minciuna ,lasitatea egoismul si ma doare cand am parte de asa ceva De multe ori ma intreb de ce intr-o relatie intre doi oameni nu exista iubire adevar consideratie si mai ales imensa fericire ca nu esti singur.CHIAR daca, uneori ,ma simt singura ma gandesc ca va mai veni o zi cand , poate ,si pe strada mea va rasari soarele.Doar vine PRIMAVARA.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena, Iasi (acum 14 ani)

Si eu sunt o luptatoare. Am crescut singura 2 fete cu care ma mandresc. Una este studenta si una eleva. Incerc sa depasesc toate greutatile, fara sa ma las dominata de ganduri rele. In momentele mai proaste, caut apropierea prietenilor, citesc, ies la plimbare, merg la Biserica. Nu ma las coplesita de depresie, desi uneori recunosc semnele ei.Totul trebuie sa vina din interior, dar cu o sustinere din partea celor din jur. d-NA Anca, dv aveti sprijinul sotului. Nu sunteti in situatia mea si a d-nei Rodica. Mergeti la dr, urmati sfaturile acestuia, mergeti la Biserica ori cititi acasa acatiste si veti vedea ca totul va fi bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mazinga (acum 14 ani)

Si eu am avut atacuri de panic.Ma tinut aproximativ 4,5 luni.Am fost la psiholog si mi-a dat xeroxat ,trebuia sa le iau in fiecare zi in jur de ora 6.Mi sa sous ca creaza dependenta dar mie nu mi-a creat.Nu pot sa zic in prima luna ma ajutat si datrita acestor pastile reuseam sa dorm.NU imi provocau somnolenta dar ma ajutau sa nu mai simt senzatia de sufocare cand ma puneam i pat, ina doua luna nu mi le-au dat gratuit si nu le-am luat ca costau in jur la 3milioane.A 3 luna le-am luat din nou si ma faceau sa casc foarte mult si ma enervau atat de tare incat nu le-am mai luat,trebuia sa le iau 6 luni.M-am hotarat sa scap singura si am reusit deci parerea mea e ca singura cale e sa crezi tu ca poti scapa pt ca asa este.M-am forat singura la toate lucrurile care nu mai reuseam sa le fac.Mergeam cu autobuzu si ziceam in gand catelus cu paru cret ca asta ma amuza pe mine .daca nu ziceam poezia imi venea sa sar din autobuz ca imi era frica.Nu mai puteam dormi cu geamul inchis ca nu imi mai ajungea aerul ma sufocam pana intr-o seara ce m-am enervat si m-am fortat eu pe mine sa dorm asa gandindu-ma la faptul ca tot timpul mi-a ajuns aerul si acum sunt impresiile mele.Nu faceam dus ,nu mrgeam la universitate singura(eram studenta in periada respectiva),nu mergeam nici macar la baie decat insotita de mama dar acuma imi vine sa rad cand ma gandesc prin ce am trecut.oricum in momentele alea e greu sa realizezi si sa te controlezi dar trbuie sa iti pui tu in cap ca poti sa faci toate astea ca si pana in momentul ala le-ai facut asta e.Trebuie sa gasesti singur metodele care te ajuta pe tine deoarece aceste atacuri din cate am observat la toti se instaleaza diferit.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mazinga
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mazinga
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.