Clickmed
programare rapida la medic

Problema care ma sperie

Oase si articulatii
Intrebare postata de Awlele cu 14 ani in urma

Salut tuturor! Sunt nou pe aici si mi-a spus o cunostinta de site-ul acesta pentru ca am o problema ca ma sperie de mor.

Totul a inceput asa... pe la jumatatea lui octombrie am cazut la fotbal si am cazut in cot si am facut o contuzie foarte puternica mi sa spus la spital ( Grigore Alexandrescu Bucuresti ). Am stat cu mana in gips 2 saptamani si cu 2 zile inainte sa ma duc sa mi se scoata gipsul mi l-am scos singur am crezut ca totul este ok daca nu am avut decat o contuzie.
Dupa o saptamana tata a vazut ca nu mi se desumfla si m-am dus la doctor. Mi-a spus ca totul este ok ca trebuie recuperare. Am facut 3 saptamani de recuperare cu mici rezultate pentru ca mi s-au atrofiat muschii si mi s-au scurtat capetele la tendoane si nu pot intinde mana. Dupa recuperare nu am mai facut nimic au trecut sarbatorile chiar nu am mai facut nimic pentru ca ma durea foarte tare osul in sine cotul cand incercam sa fortez. Acum fiind februarie ma sperie de mor ideea ca o sa raman cu mana asa pentru ca la doctor mia spus " sa car saci, bidoane...etc" si am o haltera cu care fac din cand in cand incerc sa fortez dar totusi ma sperie rau de tot ca vad cum nu merge deloc sa fie mana intinsa cum trebuie... uneori sunt mai optimist dar uneori imi vine sa si plang de nervi.

As vrea daca se poate cateva sfaturi privind aceasta problema pentru ca imi este destul de frica :(.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema care ma sperie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

bianca (acum 14 ani)

stai linistit asa am patit si eu cu genunchiul drept .dupa o operatie la el nu puteam sa al intind la maxim si nici sa merg foarte mult.cel mai probabil cum ti sa mai spus ti sau atrofiat muschii iar daca simti o durere apasatoare si osul "trosneste" este din cauza tendoanelor trebuie sa faci f. multa miscare exercitii si sa faci terapie indicata de un specialist cel putin 6 saptamani si pt orice eventualitate mai fa o radiografie cand termini terapia,si bineinteles si inainte sa incepi ar trebui facuta una.succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.