Clickmed
programare rapida la medic

Problema care ma sperie

Diverse
Intrebare postata de Awlele cu 14 ani in urma

Salut tuturor! Sunt nou pe aici si mi-a spus o cunostinta de site-ul acesta pentru ca am o problema ca ma sperie de mor.

Totul a inceput asa... pe la jumatatea lui octombrie am cazut la fotbal si am cazut in cot si am facut o contuzie foarte puternica mi sa spus la spital ( Grigore Alexandrescu Bucuresti ). Am stat cu mana in gips 2 saptamani si cu 2 zile inainte sa ma duc sa mi se scoata gipsul mi l-am scos singur am crezut ca totul este ok daca nu am avut decat o contuzie.
Dupa o saptamana tata a vazut ca nu mi se desumfla si m-am dus la doctor. Mi-a spus ca totul este ok ca trebuie recuperare. Am facut 3 saptamani de recuperare cu mici rezultate pentru ca mi s-au atrofiat muschii si mi s-au scurtat capetele la tendoane si nu pot intinde mana. Dupa recuperare nu am mai facut nimic au trecut sarbatorile chiar nu am mai facut nimic pentru ca ma durea foarte tare osul in sine cotul cand incercam sa fortez. Acum fiind februarie ma sperie de mor ideea ca o sa raman cu mana asa pentru ca la doctor mia spus " sa car saci, bidoane...etc" si am o haltera cu care fac din cand in cand incerc sa fortez dar totusi ma sperie rau de tot ca vad cum nu merge deloc sa fie mana intinsa cum trebuie... uneori sunt mai optimist dar uneori imi vine sa si plang de nervi.

As vrea daca se poate cateva sfaturi privind aceasta problema pentru ca imi este destul de frica :(.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema care ma sperie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

elena (acum 14 ani)

Aici este un site unde vei primi sfaturi de la alte persoane, mai mult sau mai putin avizate. Mai raspund din cand in cand si dr. Eu cred ca ar trebui sa mergi la dr pt o radiografie, sa vezi ce este acolo. Apoi vei vedea mai departe ce tb facut. Fiica mea a avut fractura la cot si a stat in gips 45 de zile. M-am speriat foarte tare cand am vazut ca nu poate intinde mana, care ramasese aproape in pozitia indoit. Am fost cu ea la fizioterapie, masaj, ex fizice.Abia dupa cateva luni, mana a revenit la pozitia anterioara cazaturii, a putut sa o miste fara durere. Trebuie sa fii perseverent, sa faci ex fizice sub indrumarea unui specialist, sa ti se faca masaj profesional cu gel antiinflamator, dar in primul rand tb sa faci radiografie, poate nu s-a prins bine, ori poate mai este vreo problema.ps: Am fost cu fiica mea si la balneoterapie 2 sapt, i s-au pus curenti( nu stiu exact cum se cheama).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
geta (acum 14 ani)

Are dreptate doamna elena, mergi de-ti fa o investigatie la cot ca lumea . Ar putea fi un viciu de procedura la punerea in ghips a bratului si ligamentele sa se fi legat defectuos. Dar, se poate sa fie si datorita tie, ca n-ai lasat cotul in ghips cat trebuia, pentru ca doctorul nu scoate ghipsul pana nu verifica motricitatea degetelor, a articulatiei, mai face o radiografie daca considera necesar, poate sa decreteze ca ghipsul mai trebuie tinut si nu se da jos pana nu s-a rezolvat problema.E bine sa nu ne lasam condusi de impulsuri, ci de ratiune. Poate e o afectiune a ligamentelor sau a osului, mergi de vezi. Totul se poate repara repede, dar cu doctori buni si cu vointa rationala. Sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.