Clickmed
programare rapida la medic

Testicul necoborat raspuns medic

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de Vali70 cu 14 ani in urma

Buna.Fiul meu are 15 ani,si are un testicul necoborat.Vara asta as dori sa il operez,insa lui ii este cam frica.As dori sa aflu daca isi va mai putea folosi testiculul,si daca exista vreun pericol dupa operatiel. Va multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Testicul necoborat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dr. Medicina Interna MDr. Medicina Interna este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

Trebuie operat cat mai repede, nu mai amanati. In functie de dimensiunea, structura, testiculara si in functie de hormoni se va putea aprecia functia testiculara. Fiecare interventie chirurgicala prezinta un risc minim.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Medicina Interna
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Medicina Interna
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Disfunctii sexuale masculine.

Inscrie-te aici!
Advertisement
wyolett (acum 14 ani)

Buna,

Ai asteptat cam mult.........Baietelul meu a fost operat de testicol necoborat la varsta de 1 an jumate. De regula varsta optima este in jurul a 2 ani maxim 5. Am si un nepotel care a fost operat chiar astazi la Iasi, iar medicul care l-a operat i-a certat pe parinti ca au asteptat atat de mult (are 4 ani). Te sfatuiesc sa mergi cat mai repede la medic, pentru ca e tarziu si operatia asta se face pentru a recupera functiile testicolelor, asa cum scria medicul de mai sus, adica pentru a putea avea copii. Pentru ca din cate mi-a explicat mie medicul la vremea la care a fost operat baietelul meu, daca testicolele nu sunt coborate, risca sa isi piarda functiile de fertilitate. Operatia este simpla, dureaza aprox 15 min, cu anestezie totala, iar recuperarea este rapida. Baietelul meu a fost externat a 2 a zi dupa operatie, sunt 3 ani de atunci si se simte perfect. Ideal e sa cauti un medic specialist, care stie exact ce face, dat fiind varsta baiatului, trebuie sa il dai pe mana celui mai bun ca sa zic asa. Nu stiu unde locuiesti si ce medici ai la dispozitie. Eu l-am operat pe baietelul meu in Iasi, la prof. dr. Gotia. Daca te intereseaza pot sa-ti dau un nr de tel al medicului respectiv.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Vali70 (acum 14 ani)

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri! Il voi duce la operatie cat mai repede.Multumesc inca o data.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Vali70
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Vali70
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vali15 (acum 12 ani)

Buna ziua! as dori sa stiu daca e in regula cu marimea testiculelor mele .Cateodata se lasa in jos si dintr-o data se ridica .si nu au o marime buna pentru varsta de 15 ani .....Cred ca se pot lua intr-o mana .Deci va daty seama cred ca ceva nu e in regula....... VA IMPLOR AJUTATIMA ........ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA .MULTUMESC!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.