Clickmed
programare rapida la medic

Atacuri de panica?!

Stresul si sindromul de oboseala cronica
Intrebare postata de alina4ppl cu 14 ani in urma

Buna ziua

am 24 de ani si cred ca m-am confruntat cu un atac de panica: totul a inceput de la stomac ca si cum aveam emotii, am inceput sa tremur, palpitatii, frica de moarte.
am facut EKG si mi s-a spus ca am tahicardie sinusala(pulsul foarte mare) si cateva analize de sange si mi-au iesit bune.
eu sunt o fire agitata si imi este foarte frica de moarte. vreau sa-mi da-ti un sfat: atac de panica?



va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Atacuri de panica?!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

adi (acum 14 ani)

mergi la un psihiatru , daca ai eliminat alte cauze. mai tirziu e mai greu de tratat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
danyelin (acum 13 ani)

buna alina.ma numesc dana si am aproape 40 de ani.m-am confruntat ani buni cu atacul de panica si este o senzatie groaznica.n-as putea spune ca acum nu mai fac.cred ca te macina ceva ganduri sau te consumi prea mult poate din orice.eu am avut ceva probleme in viata plus ca am si un masterat terminat.stresul de tot felul duce la panicari.ai putea sa iei totusi ceva vitamine.b6,b12 si d3.sunt indicate pt sistemul nervos,plus poti face si o cura de omega 3-6-9.daca ai in schimb si o depresie este indicat sa consulti un psihiatru.sfatul meu este sa nu te sperii in moment de criza,sa incerci sa tragi aer adanc in piep iar daca poti muta-ti gandurile spre ceva placut.vei vedea ca trece.o zi buna!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de danyelin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de danyelin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.