Clickmed
programare rapida la medic

Va rog ajutooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hepatita
Intrebare postata de xxxxx cu 14 ani in urma

Va rog sa imi spuneti ce sa fac caci sin disperata am 28 de ani fac dializa de 4 ani de 3 ori pe saptamana in urma cu 3 ani ma-m contaminat cu hepatita cu virus b am facut interferon 6 luni inainte de a incepe interferonul aveam viremia 2.000.000 copii/ml dupa tratamentul cu interferon viremia era 10.300.000 copii/ml m-i sa intrerupt interferonul si m-i s-a administrat zefix 2 ani cu 6 luni inainte de terminarea tratamentului am facut din nou viremia care a ajuns la 300 copii adn hvb/ml (2,48 log copiiadn hvb/ml) 88ui/ml (1,94 log ui/ml) sensibilitatea metodei;51 copiiadn hvb/ml9(1,71log copii adn hvb/ml)dupa o luna dupa treminarea completa a tatamentului viremia a inceput din nou sa creasca si sant 977 888 320 copii /ml (8,99 log copii adn hvb/ml) 286 770 768ui/ml(6,46logui/ml) sensibilitatea metodei aceiasi






9

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog ajutooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.