Clickmed
programare rapida la medic

O parere?!

Ciclul menstrual
Intrebare postata de vVviolet cu 14 ani in urma

Buna.Am si eu o intrebare,mi`a intarziat ciclul 3 saptamani.Am facut 3 teste de sacina la un interval de 1 saptmana intre ele,toate iesind negativ.In ultima perioada ciclul meu este cam neregulat chiar si luna trecuta mi`a intarziat 2 saptamani.As vrea sa stiu daca ar putea fi vorba de o posibila sarcina sau de o dereglare hormonala.Ms.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "O parere?!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

fabia_tranda11 (acum 14 ani)

am auzit de foarte multe cazuri de genul asta si am avut si eu probleme o perioada lunga...daca ai probleme cu grutatea(esti putin cam grasa sau cam sp***a ori ai tinut vreo cura de slabire)organizmul sufera ff mult.eu am avut o perioada de 5 luni in care nu mi-a venit ciclu,dar in momentul in care am ajuns la o greutate normala a inceput sa imi revina(eram prea sp***a).totusi daca esti stesata sau ai probleme in familie sau orice fel de probleme mai grave corpul iarasi se resimpte si au loc dereglari hormonale.mie doctorul mi-a prescris anticonceptionale care au ca rol reglarea hormonilor,iar acum ma simpt ff bine.totusi trebuie sa mergi la un ginecolog sa vada cazul tau. ca poat fi probleme si de alta natura.am avut si o cistita care imi facea acelesi glume(asta dupa vro 5 ani dela prima dereglare)si imi venea la 40 de zile...recomandarea mea este sa nu te stresezi ca din trei teste unu trebuia sa iasa pozitiv daca era vorba de sarcina...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ionica (acum 14 ani)

Mai mult ca sigur este vb despre o dereglare hormonala. Fa-ti analize hormonale la endocrinologie sa vezi despre ce e vb si mai poti face si un consult ginecologic, sa vezi daca nu cumva ai chisturi pe ovar. Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ionica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ionica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria C (acum 14 ani)

Nu este vb de sarcina ci pur si simplu este o dereglare hormonala. Poti folosi anticonceptionale pentru a-ti regla ciclul menstrual, dar aceste pastile ti le poate da doar medicul dupa un consult de specialitate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Maria C
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Maria C
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vVviolet (acum 14 ani)

Da,la asta ma gandeam si eu,nu credeam totusi ca greutatea poate sa-mi afecteze ciclul(eu fiind destul de sp***a).Multumesc pt sfaturi:)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vVviolet
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vVviolet
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mariandreita (acum 14 ani)

CEL MAI BINE ESTE SA TE DUCI RAPID LA UN MEDIC GINECOLOG .DACA PROBLEMA PERSISTA , VIZITEAZA SI UN ENDOCRINOLOG . SANATATE MULTA .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mariandreita
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mariandreita
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.