Clickmed
programare rapida la medic

Dureri in timpul sexului

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de mayb_e cu 14 ani in urma

Buna ..am o problema ..pana acuma am facut sex de vreo 6 ori si ma doare foarte tare in timp ce fac..care e cauza?? ..si in plus cand am facut ultima data prietenului i-a trebuit foarte mult pana a ejaculat ..poate pt k nu l-am excitat eu destul ?:(

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri in timpul sexului"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

omnia (acum 14 ani)

Buna,

Sa inteleg ca ianinte de aceste 6 acte sexuale ai fost virgina?
Atunci raspunsul este in fata ta: dezvirginarea nu se produce neaparat de la primul contact sexual; in cazul unui himen elastic, dezvirginarea se poate produce in timp.
Problema manifestata de partenerul tau este una cat se poate de normala ac***a in vedere situatia; sexul cu o virgina nu este o experienta foarte placuta.
Pentru un act sexual reusit este nevoie de relaxare, ori daca voi sunteti la primele experiente, este normal sa fiti incordati!

Incercati sa prelungiti preludiu si inarmati-va cu rabdare.
Daca aceste dureri persista, este necesar un consult medical, mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala - este obligatoriu sa faci un consult de rutina!

Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de omnia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de omnia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
oana (acum 14 ani)

daca fata elimina un lichid abicios in timpul actului sexual este ceva normal?...sau inainte de menstruatie?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vio123 (acum 14 ani)

Este foarte important sa ne spui virsta ,pt ca daca esti la o varsta innaintata muschi vaginali sunt mai contractati de aceea este bine ca actul sexsual sa fie precedat de un preludiu , de o relaxare. Si faptul ca prietenul tau ejaculeaza tarziu nu e neaparat pt ca tu nu il exciti destul ,motivele sunt multe .. de ex.. manifestarile din timpul actului sexual,oboseala,s.a.m.d. ,dar eu cred ca pe viitor acest lucru o sa-ti prinda bine pt ca acele dureri o sa-ti dispara si placerea o sa fie maxima.Va doresc clipe fericite impreuna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.