Clickmed
programare rapida la medic

Decidere

Psihologia cuplului
Intrebare postata de nicoleta173 cu 14 ani in urma

Buna,am vazut asemanatoare o intrebare pe forum, am 23ani,acum un an am cunoscut in alta tara un baiat de religie musulmana,dupa 2luni am plecat in romania de sarbatori,si am vb cu el pe internet si la telefon timp de 1luna si ceva cat am stat in tara,dar timpul asta ma bombarda cu telefoanele,ca unde sunt,cu cine,sa nu stau mult,si tot asa,pana mia spus ca el crede ca sunt cu altcineva in tara,nu eram,pana m-a calcat pe nervi,cu gandul ca o sa vb cu el ca nu mai vreau sa fim impreuna cand ma intorc in acea tara,am stat cu altcineva in tara,un baiat pe care il cunosteam de 2ani,sitimp de vreo saptamana,am iesit cu el,si tot se face intro relatie,vb cu celalalt in alta tara ca o sa ii explic in fata ca nu mai vreau sa stau cu el ca este gelos.dar la intoarcere am renuntat la ideea asta,cu romanul am mai vb de cateva ori,ca el ma iubeste,eu tin la el,dar nu cred ca il iubesc,si acum sunt cu musulmanul,dar dupa 10luni de la intoarcerea din tara mia pus conditii ca daca vreau sa aiba incredere in mine din nou sa dau nr de telefon doar familiei,asa am facut,si nu vrea sa ma vada ca vb pe mess cu prietenele mele,ca el spune ca vb cu baieti din romania,si tot asa,este f gelos,in urma cu 5luni am cump o cartela cu nr,sa o am in caz ca ma cert cu el,ca sa mai intamplat si sa sun daca am vreo urgenta,fara sa stie el,a gasito de vreo luna,si acum mia spus asta,este f suparat,a spus ca nu mai are incredere in mine,ca nu stie ce sa mai creada,am vb cu romanul,as fi vrut sa ma intorc la el,dar pnu il iubesc cum spune ca ma iubeste el,vreau mai multa libertate,ca daca ar avea incredere in mine,si as vb cu amicele mele din tara,nu mas gandi niciodata sa il insel sau sa ii ascund ceva musulmanului,dar el este f orgolios,a mai spus odata ca as sta cu el pt permis de munk,doamne fereste,nu sunt genul asta de om,asa ca nu stiu ce sa facmereu isi face planuri de viata fara mine,vb de familia lui,ca vrea sa faca,bla,bla,sau nu are curajul sa vb deschis cu mine....ast un raspuns,merci

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Decidere"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

wyolett (acum 14 ani)

Buna Nicoleta,

O sa fiu sincera si o sa iti spun ca faci o mare greseala. Cred ca stii deja ca religia musulmana este mult diferita de religiile pe care le intalnesti in Romania. In cazul musulmanilor, barbatul are putere absoluta si deplina asupra femeii. Am auzit o multime de femei care povestesc ca nu au voie sa iasa din casa fara barabtul lor sau cineva din familie, practic te izoleaza de toata lumea. Gandeste-te daca asa vrei sa traiesti si ia o decizie pt ca nu o sa poti trai toata viata asa. Esti dispusa sa traiesti inchisa toata viata ta pentru ca el e gelos? Nu te-as intreba daca-l iubesti, banuiesc ca da, dar nu suficient de mult incat sa fii sigura ca faci ce e bine. Atata timp cat ai fost dispusa sa rupi relatia cu el pentru altcineva, tind sa cred ca nu e dragostea vietii tale.
Cred ca ar trebui sa meditezi serios la toate aspecetele pe care le implica relatia asta si s aiei decizia cea mai buna pentru viitorul tau, chiar daca asta o sa iti zdruncine putin prezentul. Trebuie sa fii pregatita sa iti asumi riscurile si consecintele, indiferent de decizia pe care o vei lua.

Mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
irinuca (acum 14 ani)

Nu stiu ce iti doresti tu de la viata si ce vrei pe viitor dar cred ca nici o femeie nu vrea sa stea cu un barbat posesiv care nu are incredere in ea.Daca alegi sa ramai cu el vei pierde legatura cu toata lumea poate o sa ajunga intr-o zi sa-ti interzica sa mai vb si cu familia.
Este alegerea ta dar gandeste bine inainte sa fie prea tarziu si sa se ajunga la un copil
Numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mayb_e (acum 14 ani)

nu face un pas...pe care mai tarziu o sa l regreti ..mai bine renunta la el ..sunt atatia barbati pe lume!!!!!!! tu dak te ai casatori cu el ai fi privata de multe libertati si nu stiu cum te-ai putea simti asa..in fine eu zic sa ti asc ratiunea nu inima. o zi buna :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mayb_e
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mayb_e
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nic (acum 14 ani)

va multumesc pt raspunsuri,ca sa fiu sigura ca ma intelegeti bine va mai dau cateva detalii,cu sora cea mare nu mai vb ca l-a amenintat,ca daca face un pas gresit fata de mine si pt motivul ca sa interesat de trecutul lui...am gresit fata de el,ca asa spune el,ca lam inregistrat pe un sitte de retete culinare,ca eu nu puteam sa ma inregistrez,si sa suparat,ca el a spus ca sa nu fac chestia asta niciodata ca nu vrea sa fie inregistrat pe niciun sitte,ca asa vrea el,ce am mai facut eu....mda...cand m-am certat cu el alta data,acum vreo 7,8 luni,ca mi-a reprosat chestia cu vacanta din tara,si a inceput sa exagereze ca as sta si pe aici cand nu sunt cu el,sau as vrea sa stau si cu altii,niciodata nu as mai face asta,dupa ce nu am reusit sa dorm bine din cauza sentimentului de vinovatie din traa de la noi,eu nu l-am mai privit in ochi,ca el vb ca un nebun,sa spun asa,iam spus ca exagereaza si plangeam,la care m-am trezit cu o palma,doar parintii mei au dat in mine,si a ramas si el socat,iam spus ca nu mai vreau sa il vad niciodata,am ramas cateva zile fara sa comunicam prea multe,dar lam iertat,si nu iam mai reprosat asta,ca nu sunt genul,mia explicat ca a facut asta ca din respect trb sa il privesc,ca asta inseamna la el ca nu il respect,pai vb p***ai,aiurea,si el de cate aori are ocazia imi reproseaza ce am facut alla inceputul relatiei la mine in tara,el pot sa spun ca nu a stat cu nicio fata cat timp a stat cu mine,si tot asa,iam spus ca eu as putea sa ma schimb,sa ii respect deciziile,in sensul cu ce nu este de acord,sa nu ma amestec in viata lui,dar el nu se va schimba niciodata si nu mia raspuns,ca cik nu avea chef de cearta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
irinuca (acum 14 ani)

Eu una as fi plecat in momentul in care a dat in mine.Sti bine ca daca a facut-o o data o va mai face de cate ori nu te vei supune.Nu cred ca asta e viitorul pe cate ti-l doresti. Observi deja te-ai indepartat de sora ta si nu mai vb cu ea, este f important in viata sa ai pe cineva alaturi la greu.
daca vrea sa fie respectat s ate respecte si el la randul lui dar ei nu prea stiu de asa ceva acolo.
Ai grija de tine si gandestete bine la viitor

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
AdrianAnton25 (acum 14 ani)

Buna nicoleta!

Sa trecem la subiect:Dragostea-este atasarea(obijnuinta),fata de o persoana cu care iti imparti viata(discutii,atingeri,etc).Pe glob suntem peste 6miliarde de oameni,printre care,barbati inca singuri,inteligenti,draguti,pajnici,etc.Tu daca iti doresti cu ADEVARAT asa ceva,nu este greu deloc.Dar trebuie sa lasi aceasta actuala `DRAGOSTE` pt. a incepe cautarile a unui barbat DESTEPT(asta spune tot).UITA-L!!!Se poate mai bine!Nu exista `mana destinului`!!!Tu cu `manutele` tale (CREIERUL) iti faci viata.Si crede-ma ca viata merita traita din plin!RENUNTA!!!si cand vei gasi ceea ce cauti,vei zambi si iti vei aduce aminte cu nepasare de `Musulman`.Nu imparti oamenii pe rase si religii,ci pe modul lor de a fi,de a se purta,adica de a GANDI LIMPEDE! Minte sanatoasa in corp sanatos!0723 523 713,in caz ca inca nu te-ai hotarat sa-l parasesti inca!Cazuri ca acesta sunt in fiecare coltisor din aceasta societate!SUCCES IN VIATA!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de AdrianAnton25
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de AdrianAnton25
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.