Clickmed
programare rapida la medic

Dieta

Diete
Intrebare postata de gianina143932 cu 14 ani in urma

Sunt un barbat de 30 de ani,am 184cm si 105kg si vreau sa slabesc.imi poate spune cineva o dietatumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dieta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

raluca (acum 14 ani)

Dupa parerea mea, ar fi bine sa mergi la un nutritionist. Degeaba tii o dieta de pe net, sau din auzite de la prieteni, s-ar putea ca la tine sa nu functioneze, sa te ingrasi mai mult.

Nu vreau sa fac nici un fel de reclama, dar cunosc persoane, care datorita nutritionistilor au scapat de kilogramele pe care le aveau.

Intradevar, te va costa ceva banuti dar cu siguranta va merita efortul.

Succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alina22176609 (acum 14 ani)

Ceea ce s-a scris referitor la dieta cu mere, este foarte adevarata. Acum 4 ani am avut 82 kg si am inaltimea de 1.68. La 24 de ani ma simteam ca un balon. Am lucrat 2 ani pe un vas de croaziera, unde nu aveai ce manca, singura mea masa avea la baza numai dulciuri. Cand am venit acasa dupa primul contract nu m-a recunoscut nimeni si fara sa stiu am inceput sa mananc foarte multe mere. Intr-adevar a durat 2 ani, dar a avut efect, cel putin la mine. Asa ca eu zic sa incerci. Bafta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alina22176609
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alina22176609
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionel43 (acum 14 ani)

1.Despre mere pot sa-ti spun urmatoarele:
Am practicat yoga si anual faceam "regimul Osawa" cu mere, cel mai drastic dintre dietele de purificare a organismului(de eliminare a toxinelor si de echilibrare energetica)
Acest regim consta in a consuma timp de 10 zile numai mere(si dimineata,pranz,seara)fara nimic altceva, nici ceai nu aveai voie, darminte paine sau altceva..
Vreau sa-ti spun ca am practicat multi ani la rand aceasta dieta fara sa am probleme in perioada regimului.Slabeam in 10 zile cca.7-8kg, si intr-adevar organismul se purifica, pana ce si urina mirosea a mere.
Pentru a tine acest regim trebuie sa urmezi anumite reguli, de expl. dupa regim intrii treptat in consum normal de hrana(dar fara carne o perioada),mai intai, in prima zi o supa calduta de legume, a doua se introduce si putina paine etc.Altfel riscul de a produce o perturbare in organism este ridicat.
2.Personal, consider ca cea mai buna si eficienta dieta pentru slabit, nu consta in a face restricti la anumite produse alimentare, ci a te controla in cantitatea de hrana de la fiecare masa.Adica poti sa mananci orice insa de fiecare data sa nu te scoli satul de la masa.Infrage-ti pornirile si ridica-te de la masa "putin cam flamand".Este destul de greu la inceput insa cu timpul organismul se obisnuieste si rezultatete vor aparea.
Bineinteles, nu te apuci sa manaci zilnic sunca,carne grasa,prajeli(care si pentru un om sanatos trebuiesc evitate)etc.insa daca te pofta de ceva, mananca dar in cantitati mici sau foarte mici.Am observat ca atunci cand iti impui sa faci restrictii la anumite alimente pentru o perioada de timp, deabia astepti sa se termine dieta sa poti consuma din acel aliment..si atunci rezultatul sacrificiului tau este cam zero!Mananca aproape orice, bea ce iti place, DAR totul in cantitati mici, asa cum am mai spus sate scoli cam flamand de la masa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ionel43
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ionel43
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena (acum 14 ani)

Ce cantitate de mere ai voie sa consumipe zi? Si daca te ia cu lesin de foame? Nici apa n-ai voie sa bei? Eu nu cred c-as rezista atatea zile numai cu mere...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ionel43 (acum 14 ani)

poti sa mananci oricate mere vrei, fara restrictie(eu consumam intre 2,2-2,5kg/zi). Nu m-a luat cu lesin sau alte simptome, poti sa bei apa cata vrei dar e de preferat sa nu o faci in timpul meselor sau cu putin timp inainte sau dupa mese.
La unele persoane apar diverse simptome in primele 3 zile ca: diverse dureri in diferite zone ale corpului, greata, semne ca organismul reactioneaza rapid la cura de deintoxicare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.