Clickmed
programare rapida la medic

Valoare maxima ADN HBV

Hepatita
Intrebare postata de TOTOLICA cu 14 ani in urma

Buna ziua, am fost diagnosticata in urma cu 10 ani cu hepatita cronica virus B. Am facut tratament cu lamivudina in timp de 2 ani (2002-2004) iar dupa tratament "ADN nedetectabil". In urma unei biopsii (2005) virusul s-a activat, din august 2008 fac tratament cu lamivudina. La inceperea tratamentului ADN era 2.100.000 iar in iulie 2009 a fost 23.000. DE aproximativ o luna ma simt rau, transaminazele sint 200 iar ADN(noiembrie 2009) este 93.000.000. Intrebarea mea este daca mai am vreo speranta in sensul scaderii acestei valori si cam care ar fi limita maxima pentru ADN. Multumesc...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Valoare maxima ADN HBV"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

giulia (acum 14 ani)

buna tuturor.Am 32de ani si din 2005 am fost diagnosticata cu hepatitaB.la inceput transaminazele au fost normale viremia fiind de 19000.Mi s-a prescris tratament cu interferon atunci dar nu l-am urmat ptr. ca nu mi s-a aprobat de catre casa de asigurari.In 2006am repetat viremia si aceasta a fost de234000,transaminazele fiind in limite normale.Iarasi mi s-a dat interferon dar iarasi nu mi s-a aprobat.In tot timpul asta am tinut regim si nu am luat decat hepatoprotectoare.In 2007 am facut punctia si am repetat viremia care iarasi a crescut.Acum in 2009 viremia a fost de 19.000.000 iar transaminazele au luat-o razna dar tot nu e suficient ca sa mi se aprobe tratamentul cu interferon.Asa considera cei de la casa de asigurari.Ca boala nu e atat de grava,si mai pot astepta pana s-0r gasi bani si ptr. asta.Nu are importanta ca sunt salariata si platesc asigurarile ptr. ca toate investigatiile le-am platit...Poate se v-a aproba tratamentul cand nu voi mai fi.De reactiile interferonului am auzit multe dar totul depinde de fiecare organism.Nu la toata lumea e la fel.Sincer eu cred ca ma voi face bine indiferent de ce zic altii.Totul sta in puterea celui de SuS.Trebuie sa gandim pozitiv orice ar fi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.