Clickmed
programare rapida la medic

Articulatia mainii

Oase si articulatii
Intrebare postata de CARMEN11595105 cu 14 ani in urma

De mai mult de o luna ma doare foarte tare articulatia mainii stangi, dimineata chiar nu pot indrepta degetele iar uneori imi radiaza durerea si inspre antebrat sau degete; am facut radiografie si nu am fractura, este putin umflata pe partea exterioara, medicul ortoped mi-a spus ca poate fi un chist sinovial, am facut fizioterapie(ultrasunete si galvanizari)dar fara nici un rezultat; ce investigatii pot sa mai fac sau ce diagnostic prezumtiv mi-ati putea indica?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Articulatia mainii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

lav_mvl (acum 14 ani)

Daca e vb de chist sinovial se poate opera dar trebuie sa sti ca de ce le mai multe ori recidiveaza, pt o clarificare a situatie te indrum sa-ti faci un RMN unde se vad bine articulatiile si in functie de acesta urmeaza cu un EMG ptca acest chist preseaza pe nervi si functiile lor nu mai pot fi exercitate! Bafta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lav_mvl
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lav_mvl
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Paula Turic (acum 13 ani)

buna ziua.am un frate care sufera de poliartrita reumatoida..va rog sami dati si mie un sfat .ce tratament poate sa ia?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vladimir19 (acum 11 ani)

Buna ziua la toti dragi mei.Ma numesc Vlad sunt din brasov momentan sunt in Spania-Valencia am 19 ani impliniti acum anul acesta in octombrie ziua 20, eu am din nastere semipareza stanga nu sunt in stare aia sa merg cu carucioru arat bine dar m-am recuperat mult doar ca imi mai imi trebuie putin acela exercitiile de finete sa spun mai exact dar asa car plase fac sala de 3 luni sii mam ingrasat 8 kg .Este bine sa car plase cu mana bolnava plase cu vreo max 10 kg ? muschii dezvoltati sa stea dreapta la mana adica la degete sii palma si putin inchietura imi joaca putin ca nu are forta sii pozitia buna iar la cot nu ma lasa sa il intind la maxim doar dupa ce fac cateva exercitii .De multe ori fara sa ma concentrezi apuc cu mana bolnava.Ce pot face cu mana bolnava fac ce nu nu pot de ex:deschid usa iau haina de pe cuier dar de ex daca ma puneti sa iau un pahar o sticla sau o farfurie nu pot iar de imbracat ma imbrac cu ambele maini deasemenea imi fac yo singur sireturile nu vad de ce nu ma pot face bine dati-mi va implor din suflet sfaturi .Cu piciorul sunt 100% merg foarte corect sunt operat la picior inaine mergeam pe varfuri iar acum normal alta problema nu am muschi dezvoltati la pulpa si imi sta putin cam scurt o mica problema este ca am glezna putin blocata eu pot sa ridic din varful piciorul dar nu ma lasa la maxim imi lipseste unpic ca sa mi se ridice la maxim insa am vazut ca mi-a aparut o mic deranj la piciorul bun drept cand stau jos ma doare am fost la doctor si mia zis ca e normal sa ma doare pt ca ai maii mica partea stanga .Un alt exemplu altii cand au accident si raman paralizati in stare grava nu inteleg cum se fac bine si eu nu.Tratament fac de cand m-am nascut si in ziua de azi la fel.Intrebarea me-a este daca ma pot sa ma mai fac bine in 19 ani?Si as dori niste exercitii mai noi ca sa le fac acasaMultumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alina (acum 10 ani)

Buna ziua!
Cu o saptamina in urma am intins mina sa iau un obiect si a inceput sa ma doara ditr-o data, am simtit ca parca ceva s-a intins. De atunci de fiecare data cint intind mina pentru a face ceva, a ridica un obiect, simt aceasta durere. Punctul dureros il simt la incheietura mainii si aceasta durere se extinde d-ea lungul degetului mare cind intind mina repede si apuc ceva. Despre ce este vorba?
Multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.