Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina

Sarcina
Intrebare postata de primavara cu 14 ani in urma

Poate cineva sa-mi zica daca i s-a intamplat sa ii intarzie ciclul de noua zile,sa faca 4 teste de sarcina si sa iasa negative dar sa nu ai nici un simptom de ciclu.din contra simptoame de sarcina;ex.sani care cresc in volum putin durerosi,lipsa ciclului,unele stari de greata,dureri de cap,stare de somnolenta.si simt burta rotunda si tare.va rog sa-mi raspundeti.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

luma (acum 14 ani)

Mai incearca un test de alta marca, si sa-l faci la prima urina cum scrie pe el. Nu stiu ce sa zic , sunt garantate 99,99%, dar fa-ti analiza la sange la un laborator privat si ai rezultatul in aceeiasi zi si e ffff sigura.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luma
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luma
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
alecsandraa (acum 14 ani)

da sa sti ca mie mi sa intamplat,mia intarziat ciclu si am facut teste de sarcina si miau iesit negative,iar pana la urma mam dus la doctor care mia facut un test si iesise o singura liniuta adica negativ insa dupa putin timp cam 5 min a aparut si cealalta liniuta,si mia zis doctora ca e din cauza ca e sarcina mica si din cauza asta nu miau iesit testele pozitive,iar acum sunt insarcinata si am ajuns la 27 saptamani.daca iti doresti sa fi iti doresc o sarcina usoara si felicitari

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alecsandraa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alecsandraa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.