Clickmed
programare rapida la medic

Epilepsia este considerata handicap?

Epilepsie
Intrebare postata de miam cu 14 ani in urma

Buna, am 35 de ani, am epilepsie de la 12 ani dar am fost diagnosticata la 33 de ani cu epilepsie generalizata. intrebarea mea este daca ma incadrez in vreun grad de handicap sau am ceva drepturi ac sunt pe concediu de maternitate, mi-am schimbat domiciliul in alt judet, nu-mi mai pot relua vechiul serviciu,locuiesc la tara, nu pot sa fac scoala de soferi si mi-e frica ca nu o sa-mi gasesc serviciu. multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Epilepsia este considerata handicap?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (20)

Adrienne (acum 14 ani)

Cred ca va trebui sa faci anumite "sapaturi ".Cica trebuie sa se faca diferenta intre handicap si boala. Handicap se considera ,daca a fost diagnosticata in copilarie......Cred ca ar trebui sa depui un dosar la Asistenta sociala,pentru a fi programata la comisia de handicap,unde ti se va stabili gradul de handicap si anumite drepturi.....Pentru mai multe informatii, poti intra pe epilepsie.ro,unde vei gasi si alte cazuri impartasite si de alti pacienti. Multa sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
miam (acum 14 ani)

multumesc mult, asa o sa fac. si totusi cand ma gandesc cata lume beneficiaza de indemnizatie de handicap sau de pensie de boala fara sa sufere de ceva................ eu nu am putut fi diagnosticata la timp pt ca ai mei m-au dus doar la pediatru ,care mi-a dat calciu pt spasmofilie. in timp crizele au devenit mai severe GM tonico clonice. dar asta e, incerc. multumesc inca odata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de miam
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de miam
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nastasa stelian (acum 11 ani)

da aveti dreptul la grad de persoana cu handiicap conf legi 448/2006 dar este necesar sa vb cu medicul de familie sa va intocmiti un dosar cu diacnosticul dumneavoastra internari si esiri din spital si cu scrisori medicale de la medicul de familie si medici cu care ati tinut legatura de la psihatrei si ei va elibereaza acte speciale pentru expertiza medicala cu care va inzestreaza cun grad 1 sau 2 aceste sunt cu drepturi depline conf legi 448/2006 etc pentru relati si informati consultati legea 448/2006 si veti gasi mai multe drepturi dar mai bine mai sigur cu medicul de familie care va face dosarul ok astept un raspuns daca ati reusit ok
[email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
petrica florian (acum 10 ani)

buna ziua de 25 de ani am epilepsie generalizata cu crize tonico si tulburari pshice intercritice si vreau sa stiu dc nu ma incadrez la grad de handicap mediu accentuat inca lucrez la o companie de 23 de ani cei de la medicina munci miau aprobat iar cei de la comisia de handicap di pitesti judetul arges mau respins de atatea ori acum mia dat dar gradu 3 dc nustiu cred ca din cauza ca nam dat mita asa se procedeaza la pitesti cu mita odata ce am probleme de sanatate nustiu dc la servici fac crize de 5 ori pe saptamana si totusi imi ravin si lucrez este corect eu dc nu beneficiez macar deo scutire de impozit.va multumesc anticipat va rog sa nu ocoliti comentariul meu

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru239553 (acum 8 ani)

Buna seara ,

Da boala de Epilepsie cod G40 si este ca drept un handicap dar in functie de dificienta de gravitate a bolii dupa cum urmeaza :
- usoara ;
- medie ;
- grava care poate fi dupa cum urmeaza : - cu asistent personal ;
- fara asistent personal ;
- cu idemnizatie de insotitor ;
- fara idemnizatie de insotitor .
Dar trebuie sa mergi la Comisia de Handicap a Persoanelor Adulte pentru a te programa la comisie si sa iti dea o lista cu ce acte ai nevoie pentru comisie . In general iti trebuie de la Medicul Neurolog Referat Medical ( Anexa 2 sau Anexa 8)
Anexa 2 - o poti vedea si pe linkul urmator : https://ro.scribd.com/doc/137755535/Referat-Medical-Pt-Comisia-Expertiza-medic-Specialist
Anexa 8 - o poti vedea si pe linkul urmator :
https://ro.scribd.com/doc/85167605/ANEXA-8
Si daca e prima data care vei merge la comisie va trebui si de la Medicul de familie sa iti completeze o Scrisoare Medicala care e model special si til da si de la comisie sau primarie modelul ori til descarci de pe linkul de mai jos :
http://www.dgaspcgalati.ro/66/08%20g%20SCRISOARE%20%20MEDICALA.pdf
Si sa ai la tine cand te programezi toate iesirile din spital si vechi si noi si la comisie vei duce doar copii xerox dupa toate iesirile din spital si copiii xerox care sa se vada lizibil stampila medicului care tio scrie referatul medical si a scrisorii medicale si un dosar de carton cu sina si copie dupa buletin sau actul de identitate si daca lucrati o adeverinta de salariat pentru spital , daca nu lucrati aduceti o copie dupa Adeverinta de la ANAF in care sa rezulte ca nu aveti venituri si ca va e necesara la Spital .
Acum depinde unde sunteti cu domiciliul ( orasul unde locuiti ) si judetul sau sectorul unde locuiti va interesati la primarie la Departamentul de handicap si sa va spuna la ce spital se face Comisia de Evaluare pentru Handicap a persoanelor Adulte cu Handicap si la ce camera se face programarea si la ce camera se face comisia in data programata .

Sfatul meu e sa nu spuneti la angajator de boala aceasta ca sa nu va dea afara . Ca majoritatea angajatorilor le e frica sa angajeze persoane cu boala aceasta numita Epilepsie .

Beneficii :

1) Daca va da gradul 3 pensia e de 39 lei dar conditia e sa lucrati cu Contract de munca la 8 ore / zi - 40 ore pe saptamana daca sunteti angajata la norma intreaga . Daca angajatorul acepta boala asta de Epilepsie veti primi inapoi impozitul pe venit de 16% retinut de la sursa in baza respectivului certificat de handicap care il dati in copie xerox la angajator nu in original .
2) Daca e gradul 2 pensia e de 300 lei , dar conditia e sa lucrati cu Contract de munca la 2-4 ore / zi - 10-20 ore pe saptamana daca sunteti angajata la jumatate de norma .Daca angajatorul acepta boala asta de Epilepsie veti primi inapoi impozitul pe venit de 16% retinut de la sursa in baza respectivului certificat de handicap care il dati in copie xerox la angajator nu in original .
3) Daca va da gradul 1 nu aveti voie sa mai lucrati decat sa stati acasa .
4) Indiferent de ce Grad de handicap va ofera mai beneficiati de Gratuitate la Metrou , CFR , Auto interurban , sau cu autobuzul din oras cum ar fi Regia Autonoma de Transport in comun din orasul si judetul dumneavoastra atat dumneavoastra cat si insotitorul beneficiaza de dreptul acesta . Si aveti gratuitate la medicamente de 100% si de consultati cu prioritate la medic fara sa mai asteptati la rand si prioritate oriunde ati merge . Si loc de parcare gratuit pentru persoanele cu handicap si reducere la telefonia fixa aveti . Asteas o parte din drepturile persoanelor cu handicap restul le gasiti si in legea pensiilor . Si cursuri gratuite pentru angajare pentru persoanele cu handicap sprijinite de ONG-uri si DGASPC .

Dar cum decide si comisia de Handicap sa vii la revizuire duapa cum urmeaza :
- 6 luni ;
- 12 luni ;
- permanent ( definitiva nu mai e cazul sa mergi la comisie ) e pensia permanenta .

O seara placuta sper ca te-am lamurit si ti-am dat raspunsul care incerca multi sa til dea .

Succes mult daca te-ai decis sa mergi sa iti ei handicapul . Aceasta boala numita Epilepsie o vei avea toata viata si nu vei scapa de ea . Ai o pensie ca ajutor in plus cat e ea daca o sa ai handicapul acesta . Dupa ce obtii certificatul de handicap vei merge la primarie cu niste copii dupa certificatul de handicap dat de la comisie si copii xerox dupa anumite acte care iti va zice de la comisie sa mergi la primarie si apoi lunar iti va veni dreptul prin posta sau optezi sa vina prin contul tau dar sa fie dupa cel care are conventie bancara DGASPC din orasul tau sau judetul si sectorul tau .

Succes mult .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru239553
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru239553
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
petronelacozma (acum 7 ani)

sotului meu ia venit azi certificatul de handicap gradul 1 avansat dar nu mia spus nimeni ce suma i se cuvine si ce drepturi are.imi poate spune cineva_si el e tot epileptic

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
hrituleac petru (acum un an)

buna ziua eu sunt deagnosticat cu crize comnitiale merg pe strada si cad jos din picioare stau de vb cu cineva la fel cad jos din picioare am fost la spital din 2015 dar nu sa intimplat nimic miau facut o perfuzie si cam atit eu nu lucrez nu am venituri nu am propetati asi putea beneficea de vro pensie va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat va las nr meu puteti sa imi trimiteti in privat un sms unde sa merg si ce sa fac va multumesc din suflet am 7 copii se sperie mereu cind fac crizele va rog ajutatima 0770703897

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de hrituleac petru
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de hrituleac petru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
petrica florian (acum 8 ani)

vam scris despre cazul meu am epilepsie cu crize tonico clonice tulburari pshice intercritice am 27 de ani lucrati 5 ani grupa 1 si 22 grupa 2 inca lucrez dar a zis ca imi va da salari compensatori ca nu am voie sa lucrez crize fac tot timpul la munca ei vrea om sanatos nu om bolnav le este frica la angajator cad tot timpul nustiu ce sa fac daca ma pensionez pe caz de boala ar fi oare o solutie oare ma incadrez la o pensie pe caz de boala.si am mai multe boli cum at fi bpoc stadiu3 insuficienta venoasa cronica stadiu 4 hipoacuzie bilateral mixta boala profesionala.va multumesc nu ocoliti raspunsul meu

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11559668646 (acum 4 ani)

Buna ziua,am o sora bolnava de epilepsie si semi pareza, si retard mintal minor, as dorii sa o integrez in societate dar e greu , e foarte retrasa. Caut un centru de zi sau o Fundație sau oricare alta asociație care ar putea sa o ajute cu activități de socializare. Va multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11559668646
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11559668646
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11574285852 (acum 4 ani)

Am și fetița bolnava de epilepsie și de la vârsta de 1 an merg la spital la control cu ia și vreau să știu dacă nu mi sa cerut rmn sa ii fac pot sa ii fac certificat de handicap

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11574285852
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11574285852
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11591938711 (acum 3 ani)

Buna am și eu o întrebare dacă in perioada adolescentei am fost diagnosticata cu epi😊 am urmat tratament o perioada.......și nu am mai făcut timp de 7 ani pot sa dau de permis?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11591938711
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11591938711
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11602913254 (acum 3 ani)

Buna !am un baiat de 22 ani .prima criza a facut la 3 ore dupa nastere.a fost inegrat in grad de handicap pana la 18 ani .a avut o pauza de crize de 10 ani .binenteles nu i am scos tratamentul niciodata.acum doi ani a inceput sa faca crize foarte urate si dese fata de crizele deobicei. Nu are nicic un venit nici grat de handicap .nu este asigurat si as vrea sa l incadrez din nou mai mult pentru asigurare medicala .nu stiu de unde sa incep pentru ca nu l primeste nimeni fara asigurare .mi a cerut sa i platesc asigurarea 1400 lei nu am .cumpar medicamentele luna de luna .ajutati ma va rog .nu stiu de unde sa incep .astept raspuns la elenabituc1@ adresa_web_filtrata . mentionez ca are si un retard mintal .medicii spuneau ca e retard mintal usor .mie mi se pare ca e accentuat .el nu este capabil de o responsabilitate .va rog ajutati ma .sunt din iasi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11602913254
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11602913254
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11712204300 (acum o saptamana)

Bună ziua!Ați rezolvat ceva în aceasta privința? Ma aflu în aceeași situație cu cea a băiatului dumneavoastră,am 24 de ani și nu știu încotro sa ma duc pentru a rezolva problema,dacă se poate un sfat as fi recunoscătoare.

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11712204300
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11712204300
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11628084495 (acum 2 ani)

Bună ziua mă numesc Bogdan am 32 de ani am epilepsie și vreau să îmi spuneți dacă medicul neurolog poate să-mi dea concediu medical cu 100la sută medical este o boală gravă ce spune .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11628084495
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11628084495
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11630076646 (acum 2 ani)

Bună ziua am o fetița de 11 ani la vârsta de 5 ani a fost descoperită cu epilepsie focala în amnezie după 6 luni epilepsie focala genetică după un an epilepsie focala genetică în amnezie după 5 ani sincopa vaso vegala în si în prezent fetița are diagnostic de epilepsie generalizata idiopatica și sindrom epileptice fără epilepsie intractibila cod, G40. 30 tulburare de conduită hiperkinetica cod, F90.1 alte comvulsii nespecificat cod, R56.8. Fetita cade frecvent jos din picioare și trebuie însoțită mereu. Întrebarea mea este de ce comisia respinge mereu dosarul se poate încadra la grad de handicap sau însoțitor. Vă mulțumesc pt răspuns.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11630076646
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11630076646
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11637544209 (acum 2 ani)

Bună ziua ,în speranța că mă poate ajuta cineva cu un sfat ,in anul 2014 am suferit prima criză tonico clonica ,fac atât de violent ,încât mă mutilez ....cam 2 săptămâni îmi ia până îmi revin din echimoze și gâlme ,buze mușcate ....lucrez în domeniul Horeca ,lucram cel puțin ....sincer mi-e cam frică să lucrez lângă mese de inox ...cuptoare de caramidă .....scări ...podele de porțelan ....la un loc de muncă am pățit prima oară .....după 3-4 locuri de muncă schimbate in domeniul Horeca am renunțat ....acum de curând începusem altceva ,la un depozit ....trebuia așezate niste cutii pe sectoare ,program de la 11 ziua la 19 seara ....toate bune ....după 3 săptămâni intr-o dimineață m-am trezit la 8:30 într-o dimineață, dureri foarte mari de cap ...m-am uitat la ceas 8:45 ...când mi-am revenit 9:20 era ....aceiași durere ....am 2 internari la neurovasculare ....nu apare nimic la aparate ....ei banuiesc epilepsie ....problema ca nu vreau pensia lor...dar sigur nu pot sa mai lucrez horeca ...si nicaieri unde sunt obiecte duri ....cad efectiv din picioare pe vertical ....din spusele la martori ....fac urât după ....sunt violent ...irascibil ...iau Depakine 500 ....degeaba ...nu pot dormi ....la 3 luni fac cate o criză ...nu este mult ....dar suport lovituri la cap ...de nu vreți să știți după ce trece criza .Va mulțumesc . georgian.alexandru83@ adresa_web_filtrata

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11637544209
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11637544209
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11637544209 (acum 2 ani)

Buna ziua,eu lucrez domeniul Horeca ...la cel puțin 4 locuri de muncă ...am cazut in bucatarie ,pizzerie ....m-am lovit rău de fiecare dată la cap ,din fericire nu am patit ceva mai grav .Nu mai pot să lucrez in domeniul alimentar ...din cauza la obiectele dure din bucatari ....pot merge la comisia de handicap ? Tin să specific ...de fiecare dată a fost poliția la fața locului ,am fost chemat sa semnez la poliție că nu am fost agresat de nimeni .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11637544209
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11637544209
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Stefana Marin (acum un an)

Conform cap 7,pctVl din ordin ,evaluarea persoanelor cu epilepsie în vederea încadrării în grad de handicap nu nu este limitată numai la cea cu debit precoce(până la 26 de ani) ci se aplică și persoanelor cu epilepsie indiferent de data debutului,iar iar chestiunea lipsei de venituri nu înseamnă lipsa totală a acestora ci poate însemna și doar insuficienta acestora ,chestie ce se stabilește de la caz la caz. Deci indiferent la ce vârstă a declanșat epilepsia și este confirmata prin EEG se încadrează în grad de handicap grav sau accentuat. Vam confirmat aceste date deoarece au invocat comisia de evaluare ca numai până în 26 de ani poți beneficia de handicap .cu toate ca eu am av certif d handicap până în 2013 în 2014 și restul anilor până în 2020 când am fc contestație la tribunal și 2 ani mam judecat și am av câștig de cauză. Ca atare anul acesta în mai mia vn certif d handicap accentuat.dar no sa rămână lucrurile asa pt ca o sa deschid acțiune și o sai pun să-mi dea din urma din 2014 -2022aprilie .pt ca curtea a decis ca indiferent la ce vârstă declanșează epilepsia te încadrează în gr de handicap.deci luptati pt drepturile voastre ca parlamentarii se lupta pt pensiile lor speciale nu pt oamenii cu dezabilitati și pensii de 1000 de lei

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Stefana Marin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Stefana Marin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Camelia.L (acum 10 luni)

Buna ziua sunt in aceasi situatie ma puteti sfatui cum sa procedez?Multumesc frumos

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Camelia.L
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Camelia.L
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru239553 (acum o saptamana)

Buna
Nu va poate da Concediu medical pe 100% decat pe idemnizatie 1 - Boala obisnuita carei 75% . Pacientii care au acest drept is pacientii operati chirugical , pacientii de TBC , HIV/SIDA care au acel procent de 100% si pacientii cu boala cardio vasculara care au 100% . Cpnform legii 448/2006 puteti merge la DGASPC din localitatea si judetul dumneavoastra sau din sectorul dumneavoastra si sa le zici unde e Comisia de Expertiza Medicala pentru Handicap a persoanelor Adulte si te adresezi comisiei sa te programezi intre timp te duci si iti iei Referate Medicale ( Anexa nr 2 si Anexa nr 8 ) de la toate specialitatile medicale care sunteti diagnosticat cu acele boli daca mai sunt si alte boli la mijloc spre exemplu Diabet , Tensiune , ORL ( auzul daca e ok sau nu eventual aici va trebuie Audiograma Tonala si Vocala + consultul si Referatul medical daca e o problema de auz si daca auzul e recuperabil sau nu ) , Boli neurologice cum e Epilepsia ( Bilete de externare din spital si consultul medical si Referat Medical Anexa nr 2 si Anexa nr 8 care tio completeaza medicul neurolog / neuro psihiatru , Referat de la Psihiatru , Referat de la Psiholog cu determinarea IQ si nivelului boli dacai recuperabile sau nu si daca e nevoie de insotitor sau nu , Referat de la Cardiolog , Referat de la Medicina Interna si Gastroenterologie , Reumatologie daca ai o boala reumatismala sau ostoporoza , ortopedie daca e boala de oase si ce tratamente recomanda lunar , endocrinolog daca e o boala endocrina la mijloc , etc . Asta in primul an apoi in al doilea an te vei duce la comisie cu ce cere pe primul certificat de handicap referat x si y unde va spune comisia recomandarile . O adeverinta de salariat sau adeverinta de la ANAF ca naveti venituri si cereti pentru Spital - Comisie medicala , copie CI , copie Certificat nastere si casatorie , Scrisoare medicala tip de la comisie pentru Medicul de familie , si referatele in original la comisie si dosar carton cu sina , copii xerox dupa toate iesirile din spital de la toate specialitatile unde ai fost internat de mic pana in prezent copie xerox lizibila unde sa se vada parafele si anteturile de la spitale si de la medic si scrisori medicale in copii xerox si daca este si indicatii medicale scrise si parafate de medic ataseaza copie xerox si dupa aia . Asteas actele care ti le cere comisia de handicap . Dupa ce ai obtinut Certificatul de handicap te duci la primarie si inregistrezi inpreuna cu actele ce tia spus de la comisie la DAGSPC departamentul Adulti cu handicap si lunar vei primi o idemnizatie conform gradului de handicap aprobat de comisie si un Stimulent financiar de 500 lei daca esti din bucuresti si daca da in judetul tau la Primaria Municipiului tau ( generala ) , transport gratis , reducere la telefonul fix gratuit , reducere de la retetele medicale compesate 100% , coplata de spitalizare va fi 0 in baza certificatului de handicap daca te internezi la vre-un spital , si alte beneficii spuse in legea 448/2006 . Si puteti sa va faceti pensie pe caz de boala ca se incadreaza si acolo boala de epilepsie . Puteti beneficia de ambele pensii .

Sper ca vam fost de folos cu raspuns favorabil

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru239553
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru239553
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.