Clickmed
programare rapida la medic

Multiple focare dentare infectioase+alergie anestezii

Chirurgie orodentara
Intrebare postata de niculici2006 cu 14 ani in urma

Buna ziua! In urma unui consult stomatologic la urgente Fac. Stomatologie treb. sa efectuez multiple extractii. Cu doar medici rezidenti in acel moment al consutatiei am adus la cunostinta faptul ca sunt alergica (cu teste) la xilina:8%( cu soc anafilactic), scandonest 6%, mepivastesin 6%,scandonest, ubistezin, pavulon 5% si propofol 4% si probleme cu ceva antibiotice, aspirina... nichel si crom, leucoplast, sensibilitate la durere. Mi s-au dat de efectuat teste sange: hemoleucograma, coagulograma,uree, creatinina,ALt,ASt, glicemie. Am intrebat daca nu treb. sa repet acele teste alerg. deoarece acestea credeam ca sunt vitale in ceea ce ma priveste, sunt facute la sf. 2008 si pot avea alte valori acum in ideea de a gasi un anestezic ceva oportun problemei mele medicale , pt. ca in 2005 le-am facut si la sf . 2008 le-am repetat si poate nu mai sunt aceleasi valori. Nu spun ca nu am fost multumita de consultatie, chiar au fost draguti acei oameni dar treb sa stiu mai mult.Am facut o radiografie panoramica de aici acest diagnostic si de la o carie masea maxilar jos stang si nevralgie am facut o fistula. Dupa 2 zile de tador pt ca il pot lua si fromilid (la fel), mi s-a spus la urg. sa nu mai iau nimic pt ca iau degeaba decat ceva antialgic, pt ca deja s-a format acea fistula urmand sa revin. Treb sa astept sa fac analizele si testele alerg. deoarece am luat claritine si treb sa treaca 2 zile, dar nu pot face aceste teste pana nu vrb. cu un medic totusi sa-mi spuna ce teste treb sa fac, oricum trece ceva timp... Trebuie sa discut aceasta problema , sa mi se dea o parere, un sfat de la cineva competent d.p.d.v. profesional care s-a mai intalnit cu astfel de situatii si vreau sa vrb. cu Dr. Silaghi Tiberiu sau Bucur Alexandru care am inteles ca sunt medici f buni si in mod cert trebuie sa fie foarte ocupati. Am fost de 2 ori la Fac. de Stom. dar nu am gasit pe nimeni, nu prea sunt de gasit . Cunoaste cineva orarul dansilor, se fac programari unde si cand pot fii gasiti? Multumesc , Nico

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Multiple focare dentare infectioase+alergie anestezii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

raluca (acum 14 ani)

Buna,
Incearca la nr. 021-212.91.43 Facultatea de Stomatologie

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
georgiana (acum 8 ani)

Am fakut si eu un test anestezik ubistesin si am dureri de cap puternike oare o fi de la test asta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.