Clickmed
programare rapida la medic

Problema neurologica?

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de Catalina85 cu 16 ani in urma

Buna!
Am un baietel de 1 an care a devenit dependent de tv din cauza mea desigur.Din cauza ca nu manca cand era mic il faceam atent la tv ca sa deschida gurita.Asa ca iata la 1 an s-ar uita non stop la tv.
Insa de vreo 2 luni a inceput sa inchida ochii (nu stransi) si sta asa si jumatate de minut apoi lasa capul in jos si da ochii peste cap (cum s-ar uita pe sub sprancene).Ma ingrijoreaza foarte tare si nu stiu daca e din cauza de tv sau alte cauze???
Va multumesc pentru rabdarea de a citi si un eventual raspuns

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema neurologica?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Cristian272 (acum 16 ani)

cel mai simplu de a afla este sa faceti un consult la oftamolog. daca oftalmologul nu va da un diagnostic, atunci incepeti si alte investigatii!ok?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Cristian272
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Cristian272
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Florian Alex (acum 16 ani)

poate fi si o atitudine pur si simplu, chiar daca este constanta, un tic. N-ar strica sa consulti si un psihiatru sau psiholog pentru copii sa te lamuresti si sa poti corecta din timp problema.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
violeta6097418 (acum 16 ani)

Lumi, eu te-as indruma mai intai la un psiholog. Dar repede!
Dependeta de televizor e ceva frecvent din pacate, si pe termen lung poate avea consecinte destul de grave daca e vorba de o varsta asa de mica. Consultul medical e obligatoriu in cazul vostru, dar mergi la psiholog pt a te ajuta sa il scapi pe copilasul tau de aceasta dependenta!
Altfel, pe langa problema mentionata de tine, vei observa in curand si altele: incapacitatea de a-si concentra atentia,dificultati de invatare, intarziere in dezvoltarea limbajului sau probleme in a exprima mesaje verbale coerente, hiperactivitatea, crizele de isterie, alte tulburari serioase de somn si de comportament. D.p.v. medical, radiatiile emanate de tv si calculator sunt destul de toxice, incat - la expunere prelungita si sistematica pot afecta serios functionarea cerebrala, sanatatea fizica si psihica in general.

De la mine - o sugestie care te-ar putea ajuta: cauta sa-i distragi atentia cu altceva, joaca-te cu copilul, povesteste-i, canta, danseaza cu el si pe langa el, fa-i "teatru de papusi", fa-l sa rada, scoate-l cat mai mult afara - orice numai nu deschide televizorul! Ia bateriile de la telecomanda si arata-i ca nu merge, "s-a stricat"! Va plange un pic, dar veti invata amndoi sa gasiti alte lucruri interesante. Iar voi, adultii, vizionati tv can copilul e afara sau doarme (in cealalta camera...).
Succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de violeta6097418
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de violeta6097418
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp1492360513 (acum 7 ani)

Buna ziua,

Văd ca e un mesaj de foarte mult timp postat. Dar îmi încerc norocul. Am un băiețel care are aceleași reacții, și as vrea sa știu cum a fost rezolvată problema. Care a fost diagnosticul?Mulțumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1492360513
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1492360513
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.