Clickmed
programare rapida la medic

Ajutati-ma si pe mine va rog.........

Sarcina
Intrebare postata de veronica166 cu 14 ani in urma

Sunt insarcinata si acum 2 zile am fost la control si mi-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie pentru ca la 9 saptamani de sarcina cat am eu copilul nu are inima si mainile formate,a spus ca ar fii trebuit sa vada toate astea la ecograf.m-a pus sa-mi fac inca un test de sarcina care a iesit tot pozitiv si dupa doctor ar fii trebuit sa fie negativ pentru ca practic copilul e mort dupa spusele lui.astazi trebuia sa ma duc sa-mi faca o ecografie intavaginala sa fie sigur de raspuns,mi-a zis ca mai exista posibilitatea ca sarcina sa fie prea mica.
nu stiu ce sa mai cred,sunt disperata.daca a trecut cineva prin problemele astea sa-mi spuna si mie cum a procedat pentru ca eu nu am simptome,nu am sangerari sau dureri si nu stiu cum sa procedez.
va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutati-ma si pe mine va rog........."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

lidialidia (acum 14 ani)

draga mea la 9 sapt. este embrion si nu are cum sa vada el exact ce e acolo .iar inima cum poate sa o vada din moment ce este de marimea unui bob de mac.ai foarte mare grija ,ar fi mai bn sa consulti si alti medici.succes si toate cele bune.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lidialidia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lidialidia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr Pop MDr Pop este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

De aceea nu sunt de acord cu forum-urile, insa nu m-am putut abtine. Toata lumea spune tot ceea ce crede chiar daca e o tampenie. La 9 saptamani butonul cardiac trebuie sa pulseze, chiar daca e doar un embrion, de fapt pulsatiile se pot vizualiza de la 5 saptamani si 3 zile. Testul de sarcina poate sa ramana pozitiv o perioada, pana cand valorile beta-HCG scad sub 10 UI, astfel ca o confirmare sigura poti obtine efectuand doua dozari seriate ale beta-HCG la interval de 48 de ore. Daca a doua valoare este mai mica decat prima inseamna ca sarcin s-a oprit in evolutie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr Pop
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr Pop
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sarcina.

Inscrie-te aici!
Frincu1 (acum 14 ani)

Eu am facut prima ecografie la 8 saptamani si i`am auzit si inimioara. Deci la 9 saptamani era normal sa se auda.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Frincu1
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Frincu1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.