Clickmed
programare rapida la medic

Este hpv?

HPV
Intrebare postata de Gya20 cu 14 ani in urma

M-am exprimat eu gresit.Prietenul meu avea acele "aglomeratii" in jurul penisului.Dupa ceva timp mi-a zis ca s-ar putea sa am hpv, iar el sa-l fi luat de la mine.Citisem ceva de verugi (negi)......Eu nu am asa ceva in zona genitala.Sau nu apar neaparat verugi daca ai hpv?Ai dreptate.Cel mai bine este sa merg la un control.Multumesc pentru sfat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este hpv?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Sheila (acum 14 ani)

De ce sa-l fi luat el de la tine si nu tu de la el. La femei HPV-ul nu apare doar sub forma de veruci, acesta poate fi depistat printr-un papanicolau. Gasesti aici mai multe detalii [url]//sfatulmedicului.ro/Analize-de-laborator/papiloma-virus-uman-hpv-testare_1011[/url]
daca ai nelamuriri ma gasesti aici :D

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sheila
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sheila
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Gya20 (acum 14 ani)

nu putea lua virusul de la mine pt k a fost primul meu barbat.tin minte si acum primul contact sexual cu el.m-au impresionat chestiile alea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Gya20
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Gya20
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
jeni2132829 (acum 14 ani)

gya, in primul rand prietenul tau trebuie sa mearga si el la dermatolog cu acele "aglomeratii". daca a fost primul tau partener sexual e clar ca tu ai luat de la el (doar daca inainte nu te-ai "jucat" cu nimeni, ptr ca hpv se ia si doar prin atingerea zonelor afectate, chiar daca nu se vad negi sau ceva). asta nu inseamna neaparat ca te-a inselat. e posibil sa fi avut virusul si sa nu se fi manifestat (si e valabil si in alte boli sexuale, nu doar ptr hpv). eu am virusul de cel putin 1 an si s-a manifestat abia acum. oricum cred ca cel mai bine ptr voi ar fi sa mergeti impreuna la doctor. succes si sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de jeni2132829
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de jeni2132829
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
sfjsfhs (acum 14 ani)

sfdkjgd

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.