Clickmed
programare rapida la medic

Nu sta singur/ adoarme tarziu

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de CLAUDIA4095743 cu 16 ani in urma

Ingerasul meu , rares,(7luni si 15 zile)nu sta singur in camera si mai nou ( adica 2 luni) imi adoarme f. greu si tirziu noaptea (12-1.30 noaptea). nu mai pot face nimic. cu siguranta am gresit undeva. va rog sa ma sfatiuti

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu sta singur/ adoarme tarziu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

Florian Alex (acum 16 ani)

Copilasul a stat tot timpul singur in camera? Sau de cat timp sta singur?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
CLAUDIA4095743 (acum 15 ani)

a stat singurel , in patutul lui din camera alaturata dormitorului nostru( cu usile deschise). in primele 2 luni de viata a dormit intr-un cos linga patutul nostru.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de CLAUDIA4095743
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de CLAUDIA4095743
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
violeta6097418 (acum 15 ani)

In jurul varstei de 8 luni, copiii au o perioada cu spaime si mai ales spaima de abandon (stiu ca suna ciudat, dar la asa o varsta, copilul nu gandeste rational ca mama are un pic de treaba si revine...lui doar ii este frica sa nu dispara mama...)- poate dura mai multa vreme.

Cert este ca nu-l ajuti daca insisti sa stea singur, doar pt ca pana acum a stat. Incearca mai degraba sa amenajezi spatiul in asa fel incat sa-l poti lua cu tine prin casa cand lucrezi...sa se poata tarai si in 4 labe, sa se joace langa tine, sa te vada.

Cu dormitul - si la noi a durat cam mult pana ne-am revenit...Nu l-am mai lasat sa doarma dupa-amiaza tarziu (sau l-am lasat doar putin, daca chiar adormea). Iar pe la 9 seara, incercam sa facem liniste si semiintuneric in toata casa, iar eu, recunosc, stateam langa el pe pat sau il adormeam in brate...(pretul a fost ca am ajuns sa dorm cu el in cele din urma...Adormea la o ora mai normala, dar numai cu mine...)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de violeta6097418
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de violeta6097418
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
eco (acum 15 ani)

pe langa cele spuse de camis poti (bineinteles daca ai timp) sa te joci mai mult cu el seara pentru al obosi intrun mod placut pentru copilas

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de eco
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de eco
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Rodica37 (acum 15 ani)

eu sint noua pe forum dar iti pot spune ca si eu patesc la fel cu fetita mea care are 8 luni si 3 sapt....exact aceeasi problema....disperare...aia vad in ochii ei cind ma duc pina in bucat sau inbaie....in fine....cind ma pierde din ochi tipa....si eu am emotii deoarece din 1 sept va merge la cresa si spe sa-si revina...am inteles ca e ceva norml la virsta lor....nu pot face decit sa astept sa-si revina....asa ca ce-ti pot recomanda e sa fii linistita si rabdare ca vom trece si de aceasta perioada.....va doresc multa sanatate.....cristina

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Rodica37
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Rodica37
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona312112347 (acum 15 ani)

Fiecare varsta are caracteristicile ei. La aceasta varsta, copilul devine mai anxios si intervine si teama de separatie, de abandon, cum a spus si Camis. Incepe sa se sperie de straini, nu mai rade din orice, e mai precaut stabilirea de relatii. Lucrurile se schimba insa, cu inaintarea in varsta acest tip de comportament se va schimba. Nu cred ca ai grestit undeva. Ar fi bine sa aveti un ritual inainte de culcare (plimbare, joc, baita, masa) care sa-i determine starea de siguranta si confort.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona312112347
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona312112347
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.