Clickmed
programare rapida la medic

Problema

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Elvira137078 cu 14 ani in urma

Draga mea,
Nu vreau sa te ingrijorez dar cerceteaza si boala Lyme. Nu ai simptome idendice cu cele ale acestei boli, ca sa te linistesti. Daca ai fost la iarba verde, la padure zilele acestea si ar fi putut sa te intepe o capusa atunci spune medicului dermatolog aceasta! Urma ar fi trebuit sa fie ca o tinta - un punct rosu pe mijloc si un cerc rosu la distanta.
Atentie ca este o boala care poate avea urmari severe daca nu este diagnosticata si tratata la timp!
Succes si s-auzim de bine! Vezi foto aici
http://dermatlas.med.jhmi.edu/derm/result.cfm?OutputSet=2&BO=AND&Diagnosis=209

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

daniela250137716 (acum 14 ani)

buna, am observat si la mine acest lucru dar numai pe picioare si am observat ca-mi apar dupa ce sunt intepata de insecte...poate fi o forma alergica...dar nu-ti recomand sa asculti de sfaturile altora fara consultatia unui medic caruia trebuie sa-i spui de recomandarile facute de alte persoane.Mare atentie: nu te trata singur

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de daniela250137716
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de daniela250137716
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gol (acum 14 ani)

de cateva saptamani mi-au aparut niste ciudatenii pe penis, ca niste negi, mici si cu forme neregulate. Sunt 4-5 grupati intr-o zona mica. Nu ma dor, nu nimic... Am vazut ca a mai avut cineva problema asta, dar nu am putut sa-i vad reply-urile. Stie cineva ce este si cum se poate trata? multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gol
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gol
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.