Clickmed
programare rapida la medic

Infectie

Streptococi, stafilococi si alte bacterii
Intrebare postata de Stiffler cu 14 ani in urma

Buna seara tuturor, ma framanta si pe mine o chestiune de aproximativ 2 ani, poate reusiti sa ma lamuriti si pe mine. M-am trezit intro dimineata cu febra 37 si ceva...nu am bagat in seama...a 2-a zi la fel...doar ca, surpriza, aveam amigdalele de marimea unei mingi de golf, si toti ganglionii de pe gat erau umflati,parca erau margele. Am fost la o prietena de familie, doctorita, si mi-a spus ca trebuie sa fac moldamin urgent...sa nu se sparga amigdalele. Ciudat e ca mi-a aparut un ganglion mai sus de marul lui adam, chiar sub barbie. Am facut setul de injectii cu moldamin, s-a rezolvat, treptat mi s-au desumflat amigdalele. M-am dus la doctor si am facut exudat-ul de 2 ori in interval de 3 luni si nu am avut nimic, niciun microb. Au trecut 2 ani de atunci si tot mai am pe gat acesti ganglioni care se simt la atingere...pe care pana atunci nu i simteam...plus acel ganglion de sub barbie care nu mai dispare...Plus ca am si in spatele capului acei 2 ganglioni foarte mariti...deasupra cefei...cred ca stiti la care ma refer..sunt pozitionati simetric, unul in stanga si celalalt in dreapta. Nu ma dor, doar ca vreau sa stiu daca sufar de ceva, sau am vreun microb...Aveti vreo idee ce poate fi ? De ce nu se mai desumfla ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

raluca (acum 14 ani)

Cel mai bine este sa-ti faci niste analize la sange. Bafta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Stiffler (acum 14 ani)

Citat:
Cel mai bine este sa-ti faci niste analize la sange. Bafta




mi-am facut..si e totul ok...dar nu inteleg dc sunt mariti toti ganglionii in corpul meu...si tot fac febra 37...in fine..cred ca trebuie sa ma obisnuiesc ca nu gasesc niciun raspuns la niciun doctor....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Stiffler
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Stiffler
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Taisia82599 (acum 14 ani)

Buna!
Nu sunt medic, dar trec prin situatie asemanatoare, nici eu nu am crezut ca este ceva, dar pana la urma s-a constatat ca m-am inselat.
Sfatul meu este sa mergi de urgenta la un medic hematolog, doar la hematologie se fac analize spacifice de sange. Daca este ce banuiesc (spar sa nu fie), doar un medic hematolog stie ce tratamnt trebuie urmat. NU MAI PIERDE TIMPUL, orice intarziere inseamna foarte mult!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Taisia82599
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Taisia82599
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ELENA p (acum 11 ani)

sper sa nu ai cancer

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.