Clickmed
programare rapida la medic

Simona

Diverse
Intrebare postata de alina50136259 cu 15 ani in urma

Am luat f multe antibiotice dea lungul anilor pt diferite afectiuni si acum flora intestinala este data peste cap indiferent ce maninc sau cit maninc am dureri si ma balonez pina la extreme,seman mult cu o femeie insarcinata in luna a-5 a.va rog sa ma credeti k nu glumesc.si apa dak beau ma doare stmacul si ma balonez.ce sa fac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Simona"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

PAUL6136390 (acum 15 ani)

Simona, este o analiza de sange care nu e decontata de casa de asigurari de sanatate, iar unii medici la simptome, recomanda sa se faca. se numeste anticorpi antihelicobacter pylori. Helicobacter Pylori este un mocrob care se localizeaza in stomac, si poate produce de la gastrita pana la ulcera. Este tratabile dar trebuie facuta neaparat analiza. pt tratament deocamdata, incearca Omez cps 20 mg, 1-2 pe zi, cel putin o luna.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de PAUL6136390
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de PAUL6136390
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
farcas (acum 13 ani)

Poate duce la cancer, nu doar la ulcer....Si eu am avut aceasta bacterie, dar nu am rezolvat cu antibiotice, chiar mi-a fost mai rau, intr-un final am recurs la tratament naturist si un terapeut din cluj mi-a dat mastic gum cu colostrum si broccoli sprouts de 2000mcg aveam aceleasi simptome ca si voi, cu greturi, dureri, reflux, halena, scaun cu sange, varsaturi cu sange....era de groaza....Puteti sa va faceti o programare sau sa vorbiti de tratament cu el, 0751209820, mie mi-a trimis cu posta pentru a doua luna, am luat doua luni si sunt foarte bine acum. Se gaseste si pe netten.ro "tratament helicobacter"

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ialcin (acum 15 ani)

active probiotic,pentru detalii id mesenger petreflp.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ialcin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ialcin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.