Clickmed
programare rapida la medic

Vreau un sfat

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Arabela3115869 cu 15 ani in urma

Am 34 de ani si sunt casatorita de 17,imi iubesc sotul,nu stiu ce se intimpla cu mine ca de citiva ani nu prea mai am chef aproape in toata seara sa fac dragoste.el vrea si eu il mai refuz,se cam supara dar asta e.am incercat sa mai aduc si eu ceva schimbari(lenjerie sexi,vin,luminari)merge dar parca as vrea sa incerce si el ceva.ce sa mai fac????

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vreau un sfat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

catalin_ing (acum 15 ani)

Cel mai bine ar fi sa consulti un psihosexolog. Problema ta poate fi si din stresului si vietii citidiene. Ar trebui sa faci mici schimbari in viata ta. o vacanta in doi ar fi binevenita. Numai bime.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de catalin_ing
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de catalin_ing
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
gabriela603 (acum 14 ani)

ai putea diskuta deskis cu sotul tau aceste probleme eu una vb kestiile astea cu pr meu.Cu calm si rabdare sunt sigura ca problema asta se poate rezolva.are dreptate si lumi127851 stresul p***adian e de vina,incercati sa fugiti undeva,o vacanta,un weekend lasati telefoanele,internetu,etc.. incercati mult norok in continuare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabriela603
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabriela603
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elga50 (acum 14 ani)

...spune ca daca mananci in fiecare zi fasole, te saturi. Nu esti tu de vina, poate ca, asa cum s-a spus si mai sus, esti stresata, dar eu as zice ca si monotonia acelorasi gesturi scade libidoul. Incerci sa ne spui ca ai vrea ceva schimbari si din partea sotului tau? Eu cred ca trebuie sa il provoci la ceva in plus. Ia-l cu usorul.... In fond e o provocare si pentru tine. Nu te lasa dezamagita.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elga50
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elga50
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
yellow (acum 14 ani)

eu la inceput nu faceam altceva decat sa astept ca prietenul meu sa vrea. cand vroia el o faceam, imi placea dar nu era acel ceva....vorbind le mi-a spus ca ar vrea foarte mult sa fiu eu cea care incepe, cea care da startul, ca pentru el e foarte important sa fac eu primul pas. asa ca, cu toate ca inainte eram foarte rusinoasa cand era vorba de asta, am incercat sa ii satisfac dorinta. de atunci am inceput sa simt si eu ce inseamna sa faci sex/dragoste cu prietenul tau. pentru ca daca esti tu cea care incepe e totul mai incitant, te pui in joc pe tine insati, nu ii faci doar un favor lui. asa ca daca tot vrei un sfat asta e al meu: sari pe el! mie imi place sa stau sa il admir, sa il privesc cand e concentrat la altceva (fa un film de exemplu) imi place sa il miros, si incet incet ma dau eu la el, incep sa il sarut sa fac o gramada de lucruri....si el acum s-a si obisnuit, nu sare pe mine la primul semn ca vreau, ma lasa sa trag de el, pentru ca atunci cand el sta sa il saruti sa il mangai etc incepi sa te exiciti foarte mult, chiar fara sa iti dai seama si ai sa vezi ca ai sa tragi tu de el, ai sa il dezbraci tu eventual ai sa stai si deasupra...dupa mine totul sta in creier, cum vezi barbatul de langa tine, daca il iubesti ca pe un bun prieten (vazand ca sunt 17ani de cand v-ati casatorit) sau il vezi ca pe un fizic care iti place, care te provoaca, care te excita, care iti da fiori...stii cum se spune , si ochiul vrea partea lui.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de yellow
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de yellow
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.