Clickmed
programare rapida la medic

Buletin histopatologic

Endometrioza
Intrebare postata de alina232114116 cu 15 ani in urma

In urma unor dereglari de ciclu care dureaza de un an de zile mi s-a efectuat un chiuretaj biopsic.doctorul a spus ca am mucoasa uterina atrofiata .mentionez ca am varsta de 34 ani si am o oboseala fantastica de care nu mai scap si uneori ma doare peste tot:maini, picioare,spate,articulatii, iar noaptea transpir f.rau incat se uda hainele pe mine si niste junghiuri in spate sus in dreptul plamanilor.este posibil sa fie oare cancer si sa se fi inselat doctorul?sa fii urcat de jos din abdomen in sus in plamani?in decembrie plamanii erau buni dar mi-e tare teama ca e ceva rau in mine pt. ca ma simt la capatul puterilor.rezultatul biopsiei este:"descriere microscopica: endometru cu raport glandulo-stromal de 1/1 cu glande tubulare, mici, regulate delimitate de un epiteliu cubic intr-o stroma edematiata si cu marcate hematii extravazate.diagnostic histopatologic:endometru de faza proliferativa precoce".chiuretajul mi s-a efectuat din cauza sangerarii care dura de trei saptamani,ginecologul la care urmez imi zice ca nu e nimic grav, ca este o cadere hormonala dar totusi sunt ingrijorata .please un sfat competent .ca sa nu mai sangerez mi-a prescris orgametril 20 zile pe luna din ziua a 5 a a ciclului menstrual pt ca nu suport anticoncaptionalele cu estrogen.va rog sa mi raspunda cineva.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buletin histopatologic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MODORAN ELE NA AURORA (acum 14 ani)

AM FOST OPERATA PE DATA DE 17 NOV.DE FIBROMATOZA UTERINA
REZULTATUL ISTOLOGIC..NODULI IN UTERO LEIMIOM CU ENDOMETRIOZA SECRETO AVANSATA.

COL UTERIN CU HIPERPLAZIE MICROGGHIANDULARE.
PORTIUNE VAGINALA CU ORIFICIU UTERIN STENOTIC.

DORESC SA AFLU EXACT CE INSEAMNA ACET LUCRU.

EXAMEN MACROSCOPIC.. UTER DE FORMA 13-7-5CM SI 240GR.
PREZENTA DE NODULI DE CULOARE ALBA,FASCICOLARE,DIAM. DE 6 CM.
ENDOMETRU DE CULOARE ALBA ,RELEVAT POLIPOIDE.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.