Clickmed
programare rapida la medic

Rh negativ

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Carmen300135272 cu 15 ani in urma

Buna ziua,numele meu este MIHAELA am 29 de ani si tocmai am aflat ca am RH negtaiv si sotul RH pozitiv.acum 9 ani am facut 2 intrerurperi de sarcina nu am stiut ca ma RH neagtiv si nu mi am facut vacinul.imi doresc un copil in ce masura imi va influenta sarcina si evolutia ei RH.care este sfatul d voastra.va multumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Rh negativ"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (7)

cosmin vlad (acum 15 ani)

nu este nici-o problema deoarece nu ai dus o sarcina pana la capat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cosmin vlad
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cosmin vlad
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
SIMONA27135281 (acum 15 ani)

DRAGA MIHAELA SI EU AM TOT 29 DE ANI SI TOT RH NEG.NU ESTE NICI O PROBLEMA DACA NU MERGI LA UN MEDIC ININTE SATI PROPUI SA FACI UN BEBE.VACC SE POATE FACE SI LA 28 DE SAPT CU TESTARI DE ANTICORPI ANTI RH PE TOATA PERIOADA SARCINII.ITI SPUN DIN EXPERIENTA.DACA MAI AI INTREBARI SINT AICI.PUP

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SIMONA27135281
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SIMONA27135281
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
IULIANA-ANA (acum 15 ani)

Buna miha
Cunosc persoare care au RH negativ si au facut chiar 2 copii, frumosi si sanatosi, din cate stiu nu ar fi recomandat sa-l faci si pe al doilea dar depine si de organism
Numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IULIANA-ANA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IULIANA-ANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Krisztina (acum 15 ani)

Buna..si eu sunt insarcinata in 28 de sapt miam facut RH si este negativ doctora mea ginecolog mi-a spus ca treaba cu RH-ul devine o "problema" de la sarcina a 3a deja cand ai mai multi copii dar la prima sarcina nu e o prb..pot sa spun ca sotul meu nici nu si-a facut RH-ul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Krisztina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Krisztina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
aneta7134073 (acum 15 ani)

Raspunsurile primite sunt ok. si eu am RH negativ si am un baiat de 26 de ani frumos si sanatos.Intradevar cu a doua sarcina se poate sa ai probleme dar....medicina a evoluat si poate ceva sa schimbat.Multa sanatate.Pa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de aneta7134073
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de aneta7134073
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dorina6899908 (acum 15 ani)

Daca ai RH-negativ,ai facut o intrerupere de sarcina sau ai pierdut o sarcina si nu ai fost vaccinata imediat dupa aceea, atunci riscurile de a avea probleme cand vei dori un copil,sunt mai mari decat la prima sarcina. O femeie care are Rh-negativ si sotul pozitiv,chiar daca este la prima sarcina si chiar daca a facut vaccinul ,este recomandat sa nasca prin cezariana,pentru a evita amestecarea accentuata a sangelui mamei cu al copilului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina6899908
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina6899908
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elga50 (acum 14 ani)

Si eu am RH negativ, sotul pozitiv, am avut doua avorturi inainte de a naste. Trebuia sa fi nascut prin cezariana, dar doctorul m-a lasat sa nasc normal. Copilul meu a facut un sindrom neuro-vegetativ, asta mi-au spus atunci ca are (medicii nu prea te informeaza pe indelete ce si cum...), m-au lasat sa-l alaptez, desi nu trebuia, nu mi-au facut niciun vaccin si asa se face ca am avut foarte mari probleme cu copilul pentru ca avea intarzieri mari, a vorbit la 4 ani si a mers "scalambaiat" pana catre 10-11 ani. Si norocul nostru a fost ca am gasit doi medici tineri care i-au aplicat un tratament foarte indelungat in timp si foarte complex, alcatuit dintr-un mix de substante preparat de ei si stiut numai de ei, plus un regim alimentar extrem de sever. Astfel pentru greseala unor incompetenti, care nu si-au dat interesul, am platit in ani de zile inatzierea loco-motorie a copilului nostru. Despre al doilea copil....nici nu s-a mai pus problema sa-l facem.
Problema este destul de grava daca au aparut anticorpii. Dupa ce ramane insarcinata, femeia trebuie sa-si faca NEAPARAT testarea titrului de anticorpi. Acestia cresc in progresie 2,4,8,16,32......si se accelereaza inmultirea lor spre sfarsitul sarcinii putand duce la avort spontan sau moartea fatului. Nu-i de glumit cu RH-ul negativ.
Pentru o femeie care se stie cu RH negativ sa puna mana sa studieze bine problema, pe internet sunt destule informatii...si apoi sa consulte doctori specializati in asemenea cazuri. Maternitatea Giulesti stiu ca era performanta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elga50
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elga50
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.