Clickmed
programare rapida la medic

Barbatii sunt nebuni??

Psihologia cuplului
Intrebare postata de EUROSANITY cu 16 ani in urma

Sunt intr-o depresie cumplita...
sotul meu tocmai m-a parasit pentru o alta femeie: una grasa, cat se poate de grasa.
Cand ne-am cunoscut aveam 92 de Kg. el este un barbat bine legat si mare mi-a fost mirarea cand m-a invitat in oras...apoi sa ne mutam impreuna...apoi m-a cerut de nevasta.
Tot ce mi-am dorit a fost sa fiu frumoasa pentru el... aproape un an de zile m-am chinuit cumplit: vizite la nutritionist, sport, dieta; rezultatul: 61 de kg. Toate pentru el.
Acum, ma paraseste, pe motiv ca lui ii plac femeile cat mai grasune.
Am simtit ca am cazut de la etajul 10. Mi-a fugit pamantul de sub picioare.
Ma simt distrusa, imi vine sa-l omor, efectiv. parca nu e real ce se intampla...
Cum sa fac sa ma iubeasca din nou; simt ca el e parte din viata mea, totusi, el m-a iubit atunci cand nimeni nu se uita la mine...
Ce poti face pentru a deveni frumoasa in fata unui barbat???

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Barbatii sunt nebuni??"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (12)

marius404 (acum 16 ani)

exista barbati carora le plac femeile cat mai grase.imi pare rau ca treci prin asa ceva,stiu cat doare!nu e vina ta ,el are probleme.nu exista un etalon de frumusete,trebuie sa te simti bine in pielea ta si cel care te iubeste trebuie sa o faca pt.tine nu pt cate kg. ai.nu te-a iubit.capul sus si mergi mai departe!succes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marius404
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marius404
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Pop33 (acum 16 ani)

Da, am vazut recent un documentar pe Discovery, care avea ca subiect pasiunea unor barbati pt. femeile grase, fff grase, dar la modul ca le indopau de-a dreptul. Era in mod clar ceva patologic, in exemplele date le faceau cu maiestrie pe aceste femei atat de vulnerabile, bucuroase ca in sfarsit starnesc si ele interesul unor barbati prezentabili, sa devina dependente de ei si cu toate mijloacele de persuasiune posibile, santaj, influentare psihologica subtila, aprovizionarea casei doar cu alimente hipercalorice, izolare de familie etc, incercau sa le faca sa castige cat mai mult in greutate, sa atinga noi recorduri. Cu cat aveau mai multe sute de kg, cu atat ei erau mai satisfacuti, si se mai si laudau cu asta, le pozau, aveau ca un fel de club pe internet al "pasionatilor" de acest fel. Din fericire, o parte dintre aceste femei si-au dat seama de capcana in care au intrat si au reusit sa scape, in momentul in care au realizat ca erau pe marginea prapastiei cu sanatatea din cauza unor barbati care pretindeau ca le iubesc. Intr-un astfel de caz, cand femeia s-a hotarat in sfarsit sa se desprinda de cel care aproape o tinea prizoniera (fizic dar si psihologic) si o indopa intr-una, familia ei a trebuit sa cheme pompierii sa o scoata din casa, ca pe scari nu mai incapea, iar el venea la ea la spital sa o implore sa se intoarca si incerca pe furis sa o corupa cu ciocolata si alte bunatati, doar-doar o renunta la regim. Tare o mai iubea din moment ce nu-i pasa ca din cauza obezitatii ea avea grave probleme de sanatate, era cat pe ce sa moara, ori el nu-si dorea altceva decat nu cumva sa slabeasca. Brrrr!

N-or fi aceste cazuri f dese, si nici nu inseamna ca daca un barbat prefera femeile mai grasute ajunge neaparat la extreme patologice, dar din pacate, draga elena, se pare ca acest barbat, ca si multi altii, nu te-a iubit pe tine ca persoana, ca intreg, ci a fost atras doar de niste aparente fizice, e un om superficial, care nu stie sa iubeasca cu adevarat, cred ca nu ma insel daca spun ca se iubeste numai pe sine. E la fel de trist ca si multele cazuri de femei slabe care nu mai sunt iubite din momentul in care se ingrasa.
Asta e, lucrurile trebuie luate asa cum sunt, e momentul sa te iubesti si tu pe tine, poti fi frumoasa si pt. tine, nu doar pt. un barbat, cum zicea stana mai sus, sa te simti bine in pielea ta, e momentul sa realizezi ca esti o persoana valoroasa, care merita un barbat care sa te iubeasca cu adevarat. Intotdeauna am fost de parere ca mult mai bine singura decat cu compromisuri majore. De ce spun ca esti o persoana valoroasa? Pai crede-ma, stiu f. bine, nu e usor sa dai jos nici 5 kg, iar tu ai reusit 30! Asta da performanta. Fii mandra de ce ai realizat, mentine-te asa, e spre binele tau si ca sanatate fizica si mentala. Si in nici un caz nu-ti da sanatatea pe un barbat. Legat de sotul tradator, suferinta si dezamagirea nu vor disparea peste noapte, dar incet, incet vei lua distanta, si vei privi viata cu alti ochi. Ai dovedit ca esti o persoana cu o vointa puternica, uita-l cat mai repede, uita-l de tot, nu investi in el nici sentimente negative, gen ura, ranchiuna, e un consum de energie inutil, pastreaza undeva intr-un coltisor de memorie momentele frumoase care au fost, dar detaseaza-te si mergi mai departe, am deplina incredere ca in viata te vor astepta multe lucruri bune de acum inainte. Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Pop33
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Pop33
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
pryky (acum 16 ani)

Buna Elena,

nu te mai supara...ridica-ti fruntea si ca sa-i faci in ciuda,mentine-te asa sexy si asteapta ca timpul sa-ti inchida ranile.El este complexatul,din punct de vedere psihologic,nu cred ca i-a convenit ca i-ai demonstrat ca poti ajunge la kg propuse.Un lucru trebuie sa intelegi:pentru un barbat oricit de sexy ai fi(vornesc din experienta),cind i se pune pata "complexului"...nici un fotomodel nu-l mai ajuta.A vrut sa te "umileasca"verbal si sa creada ca tu esti cea "de vina"...asa ca nu se merita...lasa timpul peste tine.
Si inca ceva:iesi in lume ,cu prietenii,cit mai mult,nu te izola...razbunarea e cea mai dulce..
Dezdemona/Ireland

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de pryky
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de pryky
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
violeta6097418 (acum 15 ani)

Elena, depresia ta provine din faptul ca te-ai straduit sa slabesti pentu el, nu pentru tine!... Iar el tocmai asta nu a apreciat.

Poate lui chiar ii plac femeile mai pline, dar putea sa-ti spuna asta din prima, sa-ti zica "draga, nu te chinui sa slabesti, ca mie asa mi se pare mai sexi".
Si, in fond, iubirea nu ar trebui sa dispara odata cu kg si nici pentru simplul motiv ca intalnest pe cineva mai atractiv fizic.

Nu, barbatii nu sunt nebuni, dar unii dintre ei sunt foarte instabili si nu stiu nici ei ce vor.
Acum, daca tot ai slabit, iesi in lume cu fruntea sus, mentine-te, nu pentru barbati, ci pentru tine! Si cauta sa fii increzatoare in capacitatea ta de a fi o femeie atractiva, zambeste mult si ai o viata sociala cat mai activa. Asta te va mentine in forma si, in plus, iti va oferi ocazia sa intalnesti un barbat care sa te merite cu adevarat. (Si sa-ti fie alaturi indiferent cate kg ai, acum sau peste 10 ani!...)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de violeta6097418
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de violeta6097418
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina alexandra4 (acum 15 ani)

eu nu as spune ca nu te`a iubit...desi nici asta nu e exclus.Problema lui este una foaaarte delicata si nu o pot intelege.Dar la intrebarea ta...chiar pot sa iti raspund:DA! BARBATII SUNT NEBUNI! Ei chiar nu stiu ce vor de la viata.Tu incearca sa iti revii pe plan psihic si poate cu timpul isi va da si el seama ce femeie minunata a avut langa el.Sa nu fie prea tarziu...Si un barbat daca te iubeste te iubeste pentru ceea ce esti...nu pentru felul in care arati...Parerea mea este ca te`ai chinui prea mult sa`i fii pe plac ... si uite rezultatul.S`a dus la alta.Incearca sa mai discuti cu el...Totusi, a fost la mijloc o casnicie care nu merita destramata pe baza unei astfel de "problema".Te pup si mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cristina alexandra4
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cristina alexandra4
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona312112347 (acum 15 ani)

Mda... ciudat individ. Oricum, Elena, priveste partea buna a lucrurilor: datorita iubirii pentru el ai ajuns o femeie intr-adevar frumoasa pe car ar iubi-o oricare barbat. Se pare ca sotul tau nu este chiar genul care apreciaza interiorul unei femei... culmea! Asa ca n-ai ce sa pierzi. Banuiesc ca a avut timp sa te cunoasca si sa te aprecieze si pentru alte calitati decat kilogramele in plus. Iar daca aceste calitati nu l-au oprit langa tine... chiar nu merita sa il convingi sa se intoarca.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona312112347
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona312112347
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Daniel80113731 (acum 15 ani)

sal eu zic ca trebuie sa suferi, caci candva in viata sa intelegi ca ce nu te doboara te face mai puternica! si daca vrei ai sa vezi si altfel viata! pentru ca nu putem separa suferinta de iubire dar va trebuii sa sti sa suferi cand trebuie nu cand ti-o impune viata!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Daniel80113731
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Daniel80113731
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
iuliu lisandru (acum 15 ani)

spune-i multumesc si lasa-l .datorita lui ai devenit frumoasa si mai impotratnt mai sanatoasa .Daca nu apreciaza decat fizicu atunci nu te merita ,as vrea sa am si eu vointa ta ,sotul meu nu imi zice nici sa ma ingras nii sa slabesc am 98 de kg ,si ma place asa iar eu nu am vointa sa mai slabesc .nu merita sa te ingrasi inapoi pt el

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iuliu lisandru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iuliu lisandru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Michele (acum 13 ani)

Ciudata e lumea Voastra. Desigur ca inca nu fac parte si i-mi doresc foarte mult de mic copil sa fiu iubit de o femeie.
Oamenii inca nu inteleg ca sunt manip**ati de Instinctul de Conservare care e mai puternic decat Ratiunea si de aceea nu pot crede ca pot construi Iubirea, adevarata Energie pe care numai barbatul si femeia o pot construi si daca reusesc nu mai mor nici o data. De aceasta Energie are nevoie si Dumnezeu si Universul iar pentru Oameni aduce numai bunastare si belsug fara sa fie necesar nici un sacrificiu. A Va iubi pe Voi insi-Va nu inseamna nimic altceva decat sa Va satisfaceti necesitatile personale dar nu Veti putea sa construiti cu nimeni Iubirea deoarece sunteti influentati numai de Instinct de a supravietui si asta inseamna Egoism. A oferii altei persoane dedicatia Voastra, inseamna ca doriti sa construiti Iubirea si atunci nu are cum sa doara nimic fiindca simtiti real cealalta persoana de langa Voi dar si ea persoana Voastra. Deci, nu exista esec si totul merge mai departe fara sa se mai intrerupa vreodata. Daca doare inseamna ca nu iubiti ci Va iubiti pe Voi insi-Va ceea ce inseamna Egoism si nicidecum ca Va dedicati altei persoane. Daca o persoana tradeaza inseamna ca acea persoana nu exista decat prin Instinctul animalic adica Instinctul de Conservare ceea ce arata doar o viata inutila si manip**ata de Instinct. Eu caut inca o femeie care doreste mai mult decat Viata aceasta trecatoare ca o Saptamana si sa O incurajez sa construim Iubirea dar am inteles ca Va e frica ceea ce denota clar framantarea Voastra de zi cu zi. De fapt Viata nu inseamna manip**are ci, Oportunitatea de a construi Iubirea Eterna iar daca nu credeti e pentru ca aveti parte doar de o viata trecatoare si scurta nimic mai mult.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
catalin (acum 13 ani)

asta este ,obisnuieste-te cu ideea ca nu esti destul de frumoasa penru el ,pentru ca el are alte standarde ...asa cum femeile frumoase ocolesc barbatii draguti si chipesi pe motiv ca sunt blegi si papa lapte .asa trebuie sa va asteptati si voi (in special cele frumoase) sa fiti parasite cind va e lumea mai draga

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mielu'' (acum 11 ani)

Adevar graieste Catalin . . . Bvo !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Irina (acum 10 ani)

Intreabrea este tu i nce piele te iubesti mai mult , esti frumoasa si slabuta pentru el sau pentru tine ???? Mai intai iubestete pe tine si el trebuie sa iubeasca frumusetea interioara.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.