Clickmed
programare rapida la medic

Cresterea imunitatii

Diverse
Intrebare postata de cu 15 ani in urma

Daca cineva s-a comfruntat cu o situatie de scadere generala a imunitatii(slabire,ametiala,lipsa de aer,imposibilitatea de a manca si a se ridica...) pe fondul aparitiei unor ganglioni mediastinali,insa fara o diagnosticare clara a unei boli(limfom sau boalaHodghin),chiar infirmate in urma ex.anatomopatologic,
va rog sa-mi spuneti ce tratamente ar putea fi utile intr-o astfel de situatie,in special pentru ridicarea imunitatii si intarirea fizica.va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cresterea imunitatii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Popa40 (acum 15 ani)

Buna
si eu am avut o mare problema mare cu imunitatea, dar folosesc niste produse naturiste foarte bune de 2 ani de zile si pot sa spun ca ma simt excelent, mai ales ca pe cele din farmacii nu reuseam sa le asimilez deloc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Popa40
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Popa40
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.