Clickmed
programare rapida la medic

Psedomonas aeruginosa

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de Silvia26 cu 15 ani in urma

Buna ziua! Am avut probleme cu fetita mea de 2 ani si 7 luni cu infectii urinare recidivante cu E Coli. Am scapat recent de microbul asta si acum i-a iesit la analize Pseudomonas Aeruginosa, care este rezistent la majoritatea antibioticelor de pe antibiograma, mai putin la ciprofloxacin si norfloxacin, care nu sunt indicate copiilor atat de mici. Totusi doctorita ne-a recomandat sa ii dam ciprofloxacin, insa este extrem de amar si il varsa. Acum face tratament injectabil cu gentamicina. Ce pot sa ii dau sa scape de microbul asta, care ... din cate am citit este fatal. Va rog, din suflet cine stie sa imi dea un sfat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Psedomonas aeruginosa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

carmen658 (acum 15 ani)

Buna,
Tratamentul va fi stabilit in fucntie de antibioticele la care este sensibila tulpina bacteriana izolata, conform antibiogramei. Se utilizeaza frecvent asocieri de mai multe antibiotic. Cel mai indicat ar fi sa mergeti la medicul dumneavoastra si sa-i spuneti ca fetita varsa acest medicament. Poate ii va prescrie un inlocuitor. Nu puteti sa-i inlocuiti dumneavoastra medicamentul. Multa sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carmen658
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carmen658
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Simona239 (acum 15 ani)

Cand scapati de asta mergeti si investigati de ce face infectii urinare asa dese.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Simona239
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Simona239
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina b. (acum 12 ani)

cind scapati de acest microb, dupa fiecare spalare sa-i fierbeti fetitei chiloteii ,dupa uscare sa-i calcati.
sa nu foloseasca acelasi lighean cu dv., si sa nu o lasati sa stea pe ciment (pe tot ce este rece...ma refer mai ales cind iese la joaca). cind ii faceti baie in cada ea trebuie sa foloseasca prima cada nu dv,nu sotul.si dati-i cit mai multe lichide, chiar si dimineata cind se trezeste dati-i 1/2 pahar apa daca vrea. spalati-o cu un sapun cu ph mai scazut. eu o spal cu sapun dove sau protex.
va doresc multa sanatate si sper ca micutele mele sfaturi sa va ajute intr-un fel sau altul.

p.s. consultati medicul pt a scapa de acest microb...daca luati ce va spun cititorii acestor site-uri, riscati sa ii faceti rau fetitei in sensul ca acel microb devine imun la mai multe medicamente si atunci greu ve-ti mai gasi un medicament care sa-si faca efectul la ce are ea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cristina b.
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cristina b.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
irina (acum 8 ani)

buna ziua,doamna Silvia! As dori sa stiu daca ati scapat de acel bacil,deoarece si baiatul meu are si nu stiu incotro sa o iau!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.