Clickmed
programare rapida la medic

Tratament vs.menstruatie

Contraceptie
Intrebare postata de iuliana137 cu 15 ani in urma

Iau metronizadol si ovule klion D100 ,am inceput tratamentul de 2 zile.eu folosesc acticonceptionale yasmin si luna asta,in a opta zi am uitat sa iau pastila,totusi dupa am luat vreo 3 zile si iar am uitat si am zis sa nu mai iau luna asta ca oricum nu am viata sexuala foarte activa.problema mea este ca mi-a venit astazi,desi au trecut vreo aprox 10-15 zile de la ultima .acum nu stiu ce sa cred sa fie de la anticonceptionale sa fie ceva reactie adversa de la tratament,si nu stiu cum sa fac cu tratamentul....sa astept pana imi trece k sa il continui? astept pareri!va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tratament vs.menstruatie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

IULIANA-ANA (acum 15 ani)

Este posibil pt ca ai intrerupt antic. sa-ti fi venit, cred ca poti continua tratamentul dar doar cu pastilele, ovulele nu mai ai cum.
Mai bine poti cere sfatul unui specialist
Numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IULIANA-ANA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IULIANA-ANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
gabriela nicoleta122065 (acum 15 ani)

pentru dereglari menstruale si hormonale TRANSFER FACTOR BELLE VIE de la 4LIFE RESEARCH...cel mai tare produs pentru asemenea probleme...www.4life.com sau www.4life-romania.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabriela nicoleta122065
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabriela nicoleta122065
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Irina (acum 7 ani)

Asa se intampla cand intrerupi anticonceptionalele de capul tau. Tot Yasmin am luat si eu, apoi nu am mai luat la vreo 7 zile dupa ce tocmai incepusem blisterul,,ca doar scria pe prospect ca pot fi intrerupte oricand(dar nu mentioneaza si ,,oricand, DUPA TERMINAREA BLISTERULUI, adica in luna urmatoare, dupa mentruatie, poti sa renunti la folosorea lor).
Ideea e ca mi-a venit la 3 zile dupa intrerupere un ciclu ,,fortat". Zic asta pentru ca era mai mult o hemoragie. Am fost la doctor, mi-a dat ceva calciu, duphaston cred si ceva supozitoare.

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Marii (acum un an)

Duphaston este pentru pornirea mestiatiei …nu pentru oprire unei hemoragi !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Marii
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Marii
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Buna ziua, Cred ca prezint probleme de urinare de o saptamana si jumatate. Mai exact, urina este inchisa la culoare. prezint usturimi in timpul urinarii... si, nu stiu daca are importanta,...

Intrebare postata acum 14 ani in Incontinenta urinara.

Buna ziua, Petrec in fata calculatorului la serviciu aproximativ 10 ore si de aproape un an sufar de o conditie fizica slaba (forta foarte scazuta in muschii mainilor si ai picioarelor) care...

Intrebare postata acum 14 ani in Sanatate prin sport.

Buna ziua, Am folosit logest si mi-a fost dereglat ciclul menstrual ca periodicitate si intensitate. De asemenea, sanii au inceput sa ma doara foarte tare in perioada menstruatiei.

Intrebare postata acum 14 ani in Ciclul menstrual.

Am si eu o problema pe care nu mai stiu cum sa o rezolv. Am dereglari de menstruatie. Am incercat foarte multe tratamente dar fara nici un rezultat. As vrea sa imi recomandati un medic ginecolog de...

Intrebare postata acum 14 ani in Boli genitale feminine.

Buna. Sunt tare speriata pentru ca azi mi-a venit ciclul si de fapt trebuia sa-mi vina peste 10 zile. Eu iau anticonceptionale marvelon 21. Am luat si antibiotice, se poate sa fie de la ele? Mi-am...

Intrebare postata acum 14 ani in Sarcina.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.