Clickmed
programare rapida la medic

Buna!

Migrena
Intrebare postata de ioana681 cu 15 ani in urma

De curand am fost diagnosticata ca ac***a cefalee tensionala( vertiginos de etiol)( cred ca am scris bine), si am primit medicamente le i-au insa imi provoaca o stare de ameteala.Mi s-a spus sa fac si IRM cranian...insa intrebarea mea e nu e prea dur tratamentul pe care l-am primit(celebrex,mydocalm,nigergolina,magne b6)? am doar 21 ani. Va rog sa-mi raspunde-ti. Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

ramona10578349 (acum 15 ani)

Nu e prea mult. Fiecare medicament actioneaza pe cate ceva. De exemplu celebrex e antiinflamator, mydocalm e decontracturant muscular, nicergolina ajuta la o mai buna irigare a creerului. Deci toate fac cate ceva, dar banuiesc ca ai citit si tu prospectele. Asa ca ia-le fara probleme daca nu le-ai luat deja si o sa te simti mai bine, o sa vezi. Bafta si multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ramona10578349
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ramona10578349
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
diana375 (acum 15 ani)

Buna Viviana,
Incearca si alt medic, iar daca medicamentele sunt prea tari nu le mai lua. Nu trebuie sa te opresti doar la un medic.
In aceeasi situatie am fost si eu numai ca de alta natura, cea ginecologica, doctora mi-a recomandat cel mai bun anticonceptional, fiindca asa i-am cerut, Jasmine numai ca mi-a fost foarte rau, ma durea ceafa, simteam o presiune si cel mai rau e si adormeam imediat, asa ca l-am intrerupt. Deci cauta alt doctor ca esti fata tanara!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de diana375
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de diana375
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
GEORGIANA6120494 (acum 15 ani)

buna,
si eu am fost diagn.cu cefalee de tip tensional
dr.neurolog mi-a dat tratament pe trei luni de zile:magne b6,10 zile pe luna,memotanalec,calcivid si amitriptilina.inca nu a trecut o luna de tratament,dar parca sunt spre bine.....asta dupa ce din august anul trecut am primit o gramada de diag.
dan,din cluj

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de GEORGIANA6120494
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de GEORGIANA6120494
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dana (acum 11 ani)

Buna...am fost si eu diagnosticaata cu boala artrozica ...printre alte medicamente mi-a dat si celebrexul asta...dupa o pastila am sesizat pe pielea mea in doua locuri aporape de axila la ambele maini, doua pete rosii.....am intrat aici sa ma interesez de reactii adverse...si slava domnului am citit ca pot aparea diferite umflaturi si roseata alea pielii....m-am linistit , nu o sa le ma iau...o sa merg la medicul de familie sa-i relatez cele intamplate...sanatate tuturor !
aveti grija de voi.....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.