Clickmed
programare rapida la medic

Abcesul periamigdalian

Durere gat
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Am 33 ani si am o tuse foarte iritanta de mai multe luni si ragusesc si des.am facut ampicilina la 6 are si la 12 ore am facut gentamicina(direct in vena)si totusi nu mi-a trecut. ce trebuie sa fac sa scap de tuse si de raguseala.astept raspunsul d-voastra.am fost fumatoare si de 2 ani nu mai fumez si elimin si multe secretii din nas si git.am facut si aerosol si fel de fel de siropuri naturiste,sper sa ma ajutati!!!!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Abcesul periamigdalian"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dorina6899908 (acum 15 ani)

Ai putea avea aciditate gastrica,de care nu esti constienta,mai ales daca nu ai simptome,dar ea poate exista......acidul irita laringele, provoaca tuse si ca urmare raguseala,plus,poti avea si acele secretii,de care vorbesti. Am trecut prin tot ce spui....am descoperit ca, atunci cand ma apuca tusea, daca iau un DICARBOCALM,imi trece. Incearca....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina6899908
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina6899908
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dana58131652 (acum 15 ani)

incearca cu ACC 2000 sotul meu a scapat de o tuse care la tinut vreo 2-3 ani dupa ce s-a lasat de fumat. tot la fel antibioticele si siropurile nu si-au facut efectul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de dana58131652
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de dana58131652
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
comentarii utilizatori (acum 15 ani)

de o saptamana ma doare capul foarte rau , urechile , gatul , si simt un miros foarte puternic din interiorul cavitatii bucale. de la ce poate fi si ce tratament pot face? multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de comentarii utilizatori
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de comentarii utilizatori
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Buna seara.Am o mare rugaminte la dv.daca se poate.Tatal meu a facut o ecografie abdominala si in urma efecutarii acestei ecografii medicul respectiv i a spus ca are pe intestinul gros un nodul...

Intrebare postata acum 15 ani in Hemoroizi.

La penultima masea de sus am avut o lucrare de 2 lei. Mi-a fost plombata si maseaua s-a macinat din interior, ramanand din ea numai un perete care si ala e sub orice critica. De curand mi-a aparut...

Intrebare postata acum 16 ani in Caria dentara.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.