Clickmed
programare rapida la medic

Folosirea anticonceptionalele afecteaza lipirea embionului?

Sarcina
Intrebare postata de aurelia ileana cu 15 ani in urma

Buna ziua. Am nascut in urma cu 7 luni, natural, vrem sa avem al doilea copil peste un an-doi. In timpul sarcinii am sangerat putin la 5 saptamani, iar la 13 saptamani am avut metroragie redusa, dezlipire de placenta si colul deschis. Am luat primele 3-4 luni de sarcina, pana s-a lipit, la sfatul medicului, Utrogestan si No-spa. Inainte de a fi insarcinata am luat 1 an jumatate anticonceptionale, am facut 5 luni pauza si apoi am ramas gravida. Este posibil ca din cauza administrarii anterioare de anticonceptionale sa se fi lipit mai greu sarcina? Nu am avut greturi deloc. Poate afecta administrarea de anticonceptionale pe viitor, pana la o noua sarcina evolutia acelei sarcini, in sensul ca as putea sa am aceeasi problema cu lipirea sarcinii sau a fost pur si simplu din cauza organismului meu? Multumesc pt eventualele raspunsuri.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Folosirea anticonceptionalele afecteaza lipirea embionului?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

you...x-( (acum 13 ani)

ne interesant

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.